1021

Led-verlichting algemeen

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Led-verlichting is een erg voordelige en duurzame manier om je huis te verlichten. Led-verlichting is 5 tot 10 keer zuiniger dan andere vormen van verlichting. Daarnaast gaat led-verlichting ook een stuk langer mee en heb je geen last van hete lampen. Het is een milieuvriendelijke vorm van verlichting, waardoor investeren in led erg interessant is.

Milieuvriendelijk

Led-verlichting gaat lang mee en zorgt daarmee voor minder afval. Ook is het materiaal milieuvriendelijk en recyclebaar, doordat er geen schadelijke stoffen gebruikt worden.  

Led-verlichting gaat langer mee

Na de besparing is de lange levensduur van led-verlichting een groot voordeel. Een led-lamp gaat zo’n 5 keer langer mee dan een spaarlamp en zelfs 20 keer langer dan een gloeilamp!

Besparing

Door je verlichting te vervangen door led-verlichting, kan je al snel zo’n 70% besparen op je energieverbruik. Dat is goed voelbaar in je portemonnee! Je investering in led-verlichting verdien je in ongeveer een jaar terug, dus de vele jaren erna is het pure winst.

Ben je geïnteresseerd in led-verlichting? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten! 

Led-spots

Vind jij netjes weggewerkte spotjes ook zo mooi? Dankzij led-spots kan je niet alleen je interieur verfijnen, maar ook je energierekening verlagen. Led-spots gaan veel langer mee dan gloei- en spaarlampen en zijn rustiger voor je ogen.

Led-spots zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. Je kan zelf kiezen voor de lichtkleur en hoe intens je licht moet zijn. Daarnaast hoeft een led-spot niet op te warmen, wat spaarlampen en tl-buizen wel moeten. Je hebt meteen vol licht als je de led-spots aanzet.

Heb je een bedrijfspand en wordt het soms knap warm door alle lampen die de hele dag branden? Vervang dan de huidige verlichting door led-spots. Naast dat het minder warm wordt in je kantoor, bespaar je ook nog eens tot wel 70% op je kosten voor verlichting en hoef je je verlichting minder vaak te vervangen.


Ben je benieuwd naar de prijs voor het vervangen van je huidige verlichting door led-spots? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met specialisten die je verder kunnen helpen.