let op! Geld lenen kost geld

Duurzame woning financieren

Wil je jouw woning verduurzamen maar heb je hier niet voldoende financiële middelen voor? Of laat jij je spaargeld liever op de bank staan? Een lening via Innofin helpt je jouw duurzame woning te financieren!

 • Kredietadvies op maat
 • Een lening afgestemd op jouw situatie
 • Leningen tegen de laagste rentes

Vul je gegevens in en kom zo snel mogelijk telefonisch in contact met een adviseur van InnoFin.

Lenen via InnoFin

InnoFin wil woningeigenaren graag stimuleren om te investeren in het verduurzamen van hun woning. Een lening zorgt er voor dat de kosten voor een energiezuinigere woning niet in één keer opgebracht hoeven te worden. 

Afhankelijk van de gekozen maatregelen en het energieverbruik (bij gelijkblijvend gedrag) kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de lening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. 

Wie is InnoFin?

InnoFin is een Serviceprovider die je helpt met het vinden en afsluiten van een passende lening. Als onafhankelijke partij vergelijkt InnoFin leningen van vele verschillende kredietaanbieders. Dit doen ze om een een lening te vinden die past bij jouw wensen en situatie tegen de beste condities.

InnoFin is lid van Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs- en bemiddelaars (NVF). Daarmee garandeert InnoFin te voldoen aan alle kernwaarden en het voorop stellen van het klantbelang bij kredietverlening.

Verduurzamen met spaargeld, lening of oversluiting hypotheek?

Het gebruik van een lening voor je investering biedt veel voordelen ten opzichte van het gebruik van spaargeld of het oversluiten van je hypotheek.
Voordelen van gebruik spaargeld
 • Door lage rente levert spaargeld nauwelijks iets op
 • Belastingbesparing door lager vermogen
Voordelen van gebruik lening tegenover spaargeld
 • Betaalde rente mogelijk fiscaal aftrekbaar
 • Grotere woonwensen in één keer realiseren
 • Gemakkelijk vergelijken, afsluiten en stopzetten
 • Spaargeld achter de hand houden
Voordelen van gebruik lening tegenover hypotheek
 • Geen advieskosten en kosten voor hypotheekakte
 • Apart krediet kan boetevrij afgelost worden

Duurzame woning financieren

Om woningeigenaren te stimuleren om te investeren in een duurzame woning, werkt Solvari samen met kredietaanbieder InnoFin die je deskundig kan adviseren over het aanvragen van een lening.

Vul je gegevens in en een adviseur neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Solvari helpt je verder!

Via Solvari vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes van deskundige installatiebedrijven bij jou in de buurt. Solvari is het toonaangevende platform om betrouwbare vakspecialisten te vinden voor jouw woningverbetering.

Advies op maat ontvangen? InnoFin helpt je graag verder!
Eerder bekeken pagina's