Matige spouwmuurisolatie verwijderen en opnieuw isoleren

1738

✓ Gratis en vrijblijvende offertes voor na-isolatie spouwmuren met aminotherm
✓ Zeer goede afdichting van spouwmuren
✓Aminotherm isoleert enorm goed

Heb je je spouwmuren al een tijd geleden laten isoleren en is je spouwmuurisolatie aan herstel toe? Of heb je het idee dat je spouwmuurisolatie nog een stuk beter kan? Met o.a. Aminotherm bereik je het gewenste effect: een perfect geïsoleerde spouwmuur. Door Aminotherm via kleine gaatjes in de spouw te gieten, is je spouwmuur weer goed geïsoleerd. 

Spouwmuur na-isoleren met Aminotherm

Het na-isoleren van de spouwmuur met Aminotherm is vooral interessant voor oudere woningen die al spouwmuurisolatie hebben, maar waarvan de spouwmuurisolatie hersteld moet worden. Ook nieuwe woningen, waarbij de spouwmuur al bij de bouw geïsoleerd is, zijn erg geschikt voor het na-isoleren met Aminotherm. Aminotherm is een schuim dat zelfs de kleinste openingen in de spouwmuur dicht. Zo'n zelfde schuim is bijvoorbeeld Enverifoam.

Voordelen van Aminotherm

• perfecte afdichting
• niet chemisch
• waterafstotend en dus geen last van vochtproblemen

Herstellen van spouwmuurisolatie

Is jouw spouwmuur in de jaren '70 of '80 geïsoleerd met UF-schuim? Soms is het schuim gescheurd of uitgezakt en is het nodig aan herstel toe. Jaren geleden was spouwmuurisolatie nog niet zo goed als nu en werd het UF-schuim niet goed bereid. Dit kan zorgen voor vocht en schimmel op je spouwmuur, dus het herstel van je spouwmuurisolatie is zeker aan te raden!

Offertes ontvangen voor na-isolatie van de spouwmuren?

Wil je je spouwmuren laten na-isoleren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf van de beste specialisten die in jouw regio werkzaam zijn. Zo ontdek je precies wat je investering is en is jouw spouwmuur zo snel mogelijk weer in perfecte staat.

Tip: laat je je spouwmuren na-isoleren via een bedrijf dat je vond via Solvari? Je maakt bij ons elke maand kans op €250 korting! Het enige wat je hervoor hoeft te doen is het mailen van je getekende offerte naar actie@solvari.nl.

Eerder bekeken pagina's