"Na het vergelijken van de 5 offertes, heb ik een goed bedrijf gevonden. Dit bedrijf heeft een super mooie badkamer opgeleverd!"

- Jessica

Complete badkamer plaatsen in nieuwbouwwoning: ontvang gratis offertes en vergelijk specialisten in jouw regio!

Iedereen bereikt het moment dat de badkamer toe is aan vervanging. Op dat moment sta je voor een lastige keuze. Ga ik zelf een nieuwe badkamer plaatsen, of laat ik dit door vakmannen doen? Veel mensen onderschatten het zelf plaatsen van een badkamer, want bij werkzaamheden in de badkamer komt net even wat meer kijken dan bij normale werkzaamheden.Het is daarom aan te raden de badkamer te laten plaatsen door een specialist. Op die manier heb je nergens omkijken naar en kan je al snel genieten van je nieuwe badkamer.

Werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij het plaatsen van een badkamer

Bij het plaatsen van een badkamer komt veel kijken. Niet alleen de douche(bak) en/of het bad moeten worden geplaatst, maar ook het toilet en de radiatoren. Natuurlijk moet er ook betegeld worden, zullen de leidingen in orde moeten zijn en soms moet er zelfs cement gestort worden. Daarnaast is het kitwerk belangrijk. En misschien wil je zelfs wel vloerverwarming, zodat je het niet meteen weer koud hebt als je uit de douche of uit bad komt?

Badkamer zelf plaatsen, of dit uitbesteden aan vakmannen?

Een badkamer is een investering voor de lange termijn. Wij raden je aan dit te laten doen door vakmannen. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn meestal erg nauwkeurig, neem als voorbeeld een leiding die moet worden aangelegd. Als leidingen goed zijn aangelegd en al het overige werk goed is uitgevoerd, heb je jarenlang plezier van je gloednieuwe badkamer.

Benieuwd wat een nieuwe badkamer, geplaatst door vakmannen, voor jou gaat kosten?
Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes en kom in contact met de beste specialisten in jouw regio!

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden