Beste leerbedrijf van provincie Utrecht!

Lenneke
Lenneke Manschot
dinsdag 18 september 2018, Geschatte leestijd: 1min

Elk jaar houdt het SBB een verkiezing voor de beste mbo-student en praktijkopleider van het jaar. Dit jaar is Solvari verkozen tot het beste leerbedrijf van de provincie Utrecht! Wij zijn ontzettend trots op deze titel.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zorgt ervoor dat studenten de beste praktijkopleiding krijgen met uitzicht op een baan. Bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. SBB erkent en begeleidt leerbedrijven en verzorgt informatie over de arbeidsmarkt en beroepspraktijkvorming (stages en leerbanen). Verder adviseert SBB de minister van OCW over de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Coen Verver is Praktijkopleider van het Jaar!

Tijdens de verkiezing is onze collega Coen Verver benoemd tot Praktijkopleider van het Jaar! Hij heeft een sterke opleidingsvisie en weet dit met veel enthousiasme en passie over te brengen op de studenten. Zo heeft Coen in de afgelopen jaren veel verschillende studenten begeleid in hun stage.

Stage lopen bij Solvari

Solvari is een jonge en gedreven organisatie waar studenten absoluut hun steentjes bijdragen. Als je stage loopt bij Solvari, draai je mee als volwaardig medewerker waardoor je alle ins en outs van de organisatie en het bedrijfsleven kunt zien. Op de werkvloer leer jij praktische en sociale vaardigheden. Door te werken in het jonge en enthousiaste team, komt de creativiteit en het teamgevoel al snel naar boven.

Ook ervaring opdoen bij het beste leerbedrijf van de provincie Utrecht?

Ben jij ook op zoek naar een stage waarbij je zeker weet dat je goede begeleiding krijgt, leuk werk te doen hebt en dat je je leerdoelen behaalt? We hebben nog mooie vacatures openstaan: stage sales, stage aftersales en stage junioraccountmanager. Bekijk onze vacatures en reageer snel als je een plek bij het beste leerbedrijf van de provincie Utrecht wil bemachtigen! Of kijk via SBB naar de stageplaatsen en startersfuncties die wij aanbieden.

woensdag 05 november 2014

Compensatie duurzamer wonen in Groningen

donderdag 29 oktober 2015

Minder huizen staan 'onder water'