58 % van de Nederlanders vindt dat iedereen zonnepanelen moet hebben

Lisanne
Lisanne van Schaik
donderdag 05 juli 2018, Geschatte leestijd: 1min

58 procent van de Nederlanders vindt dat iedere Nederlander zonnepanelen moet hebben. Dit blijkt uit een onderzoek dat is gehouden onder meer dan 1000 huizenbezitters. Van deze huiseigenaren – die zelf momenteel nog geen zonnepanelen hebben – overweegt 44 procent om ze wél aan te schaffen. De overige 14 procent geeft aan geen zonnepanelen te willen of kunnen kopen, maar dat ze het wel willen overwegen als ze de panelen kunnen huren.

Bijna 60 procent van de ondervraagden vindt dus dat iedere Nederlander zonnepanelen op zijn of haar dak moet hebben. De meest genoemde reden is het tegengaan van de opwarming van de aarde. Maar liefst 37 procent van de respondenten vinden dat zonnepanelen zelfs verplicht zouden moeten zijn voor iedereen die het zich kan veroorloven.

Je ziet het ze laatste jaren steeds meer, zonnepanelen. Heb je al eens in de buurt gekeken hoeveel buren zelf duurzame energie opwekken? Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, terwijl de efficiëntie en het rendement juist gestegen zijn. Om deze reden vragen steeds meer mensen vragen offertes voor zonnepanelen aan. Via Solvari is dit geheel gratis én vrijblijvend. Je wordt voorgesteld aan maximaal vijf specialisten in jouw regio. Door het vergelijken van offertes kun je soms tot wel 40% besparen! Benieuwd wat Solvari op het gebied van zonnepanelen voor jou kan betekenen? Klik dan hier!