Creëert u uw eigen koningshuis?

Dit jaar vieren we voor het eerst Koningsdag. Zaterdag 26 april gaan we massaal naar vrijmarkten, buurtfeesten en festivals. U kunt natuurlijk geld besparen door de spullen die u zoekt op een vrijmarkt te scoren, maar er is meer.

Dit is het jaar waarin u er vorstelijk bij kunt zitten in uw koningshuis en tegelijkertijd kan besparen. Met onderstaande tips bent u de koning te rijk!

Met een dakkapel heeft u een paleis voor een mooie prijs

Heeft u nu een zolder waar u alleen spullen bewaart zoals de vlag, wimpel en oranje kleding? Met een dakkapel maakt u van uw zolder een fijne leefruimte. U kunt er bijvoorbeeld een ontspanningsruimte van maken of een speelzolder voor uw kinderen. Een dakkapel geeft meer licht, meer ruimte en verhoogt de waarde van uw huis. Doordat u meer daglicht op zolder krijgt, hoeft u ook daar ook minder vaak de lampen aan te doen. Scheelt toch weer in de portemonnee!


Een koning(in) verdient goede beveiliging

De koning en koningin hebben een team van beveiligers om zich heen. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u dat niet heeft, willen we u graag vertellen dat u er zelf voor kunt zorgen dat uw woning goed beveiligd is. U moet er toch niet aan denken dat u bij thuiskomst ziet dat uw hele woning overhoop is gehaald? Laat een inbraakalarm en/of camerabeveiliging installeren om te voorkomen dat iemand uw waardevolle spullen steelt of vernielt.


Zonnepanelen spannen de kroon

Hoe klinkt het om geld te besparen, groen te leven en onafhankelijk te zijn van een energieleverancier? Na een eenmalige investering blijft u tientallen jaren besparen. Sterker nog: een investering in zonnepanelen levert meer op dan rente over uw spaargeld. Zonnepanelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig en ze verhogen de waarde van uw huis. Daarnaast profiteert u alleen in 2014 van een verlaagd btw-tarief van maar 6% en kunt u de btw ook nog eens terugvragen aan de Belastingdienst.


Schuif het niet op de lange baan

Wilt u al tijden meer uit uw tuin halen? Door een schuifpui te laten plaatsen, trekt u uw tuin bij uw woning en andersom! Met een schuifpui heeft u meer ruimte, meer licht en goed uitzicht op uw tuin. Met een schuifpui hoeft u geen ruimte in uw huis of tuin vrij te houden, omdat de schuifpui niet naar binnen of naar buiten open gaat, zoals een gewone deur wel doet. Ruimtebesparend! U bespaart ook energie en geld, want door het extra licht hoeft u minder vaak lampen aan te doen. En een schuifpui kan ook nog eens geheel naar eigen wensen geplaatst worden. Mooi, toch?


Bent u een echte bespaarkoning(in)?

Door via Solvari offertes te vergelijken voor de klussen in en rond het huis, die nodig zijn om uw koningshuis te realiseren, kunt u tot wel 40% besparen op de prijs.