Dag van de duurzaamheid 10 oktober 2013

George Gough
donderdag 10 oktober 2013, Geschatte leestijd: 1min

Op 10 oktober van elk jaar vieren we de dag van de duurzaamheid. Op deze dag neemt een groot aantal particulieren en bedrijven leuke en vooral ambitieuze initiatieven om onze wereld een stukje duurzamer te maken.

Duurzaamheid in 2013

Niet iedereen is er van op de hoogte, maar duurzaam bezig zijn is niet alleen goed voor het milieu. In veel gevallen kunt u jaarlijks enorm besparen op uw uitgaven door duurzaam bezig te zijn. En dit zonder sober te hoeven leven! Zo kunt u door het installeren van zonnepanelen tot wel €800,- per jaar besparen op uw energierekening. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie of vloerisolatie brengt u een gemiddelde besparing van €275,- per jaar. In 2013 is duurzaamheid dus ook nog eens een zeer interessante investering.

Duurzame activiteiten door het hele land

In het hele land vinden er vandaag leuke acties plaats. Zo wordt bijvoorbeeld de duurzaamste burgemeester van Nederland gekozen en leveren 100 directeuren hun autosleutels in. De directeuren zullen vervolgens 10 dagen lang met het openbaar vervoer of middels een elektrische auto naar hun werk gaan. Ook worden er vandaag interessante workshops gegeven waaraan het hele gezin kan meedoen. Zo geven diverse restaurants gratis workshops hoe u duurzaam en bewust een heel feestmaal kunt bereiden.

Hoe duurzaam bent u?

Heeft u er vandaag al bij stilgestaan hoe duurzaam u bezig bent? Wij willen u er in ieder geval van op de hoogte brengen dat u via onze website gratis en vrijblijvend offertes kunt aanvragen voor duurzame verbouwingen aan uw woning. Maak vandaag nog de stap voor een duurzamere toekomst.

Gerelateerde artikelen