Persbericht: duurzame toekomst voor Tennisvereniging Helios door sponsoring van Solvari

Lorenzo
Lorenzo Fioraliso
vrijdag 03 mei 2019, Geschatte leestijd: 2min

BILTHOVEN- Solvari heeft zich sinds vrijdag 3 mei officieel, voor onbepaalde tijd, als clubsponsor verbonden aan tennisvereniging Helios uit Bilthoven. Tevens heeft Solvari zijn naam als hoofdsponsor verbonden aan het Helios Open toernooi, dat van 15 tot en met 23 juni plaatsvindt.

De sponsordeal komt voor Helios op een mooi moment. De tennisvereniging aan de Kees Boekelaan bestaat dit jaar 50 jaar en heeft daarom diverse feestelijke evenementen op de agenda staan. Daarbij heeft de tennisvereniging voornemens om het clubgebouw grondig te verduurzamen met bijvoorbeeld zonnepanelen en isolatie: laat het vinden van vakmannen die dit uit kunnen voeren nu precies de expertise van Solvari zijn!

Patrick van Renswoude, voorzitter van de sponsorcommissie van Helios bevestigt: “In de zoektocht naar nieuwe sponsoren is Solvari op ons pad gekomen. Naast clubsponsor zal Solvari het Helios Open toernooi sponsoren. Als tennisvereniging vinden we het mooi dat Solvari sporten ook belangrijk vindt, we zijn er erg trots op dat zij ons willen sponsoren.

Dennis van den Bos, oprichter van Solvari, voegt daar aan toe: “Na een kennismaking op de club waren wij direct enthousiast over de gedreven groep vrijwilligers en de mooie accommodatie. De ambities van de vereniging spreken ons aan en dat zij ook nog eens bezig zijn om hun clubhuis te verduurzamen met zonnepanelen en isolatie, maakt de raakvlakken met ons bedrijf helemaal compleet.

Solvari is dé marktplaats van de Benelux voor het vinden en vergelijken van de beste vakmannen voor uw klus. Van het verduurzamen, renoveren en beveiligen van uw woning, tot het creëren van een comfortabeler en gezonder leefklimaat bent u bij Solvari aan het juiste adres. U wordt in contact gebracht met specialisten uit uw regio en vergelijkt hen op prijs, beoordelingen en kwaliteit. Andersom zorgt Solvari voor deze bouwbedrijven dus voor nieuwe klanten.

Helios is zeer verheugd in de interesses van Solvari, de sponsoring en het vertrouwen in de club en kijkt uit naar de toekomst. Op korte termijn zullen twee tennisbanen voorzien worden van nieuwe sponsordoeken van Solvari en natuurlijk zal tijdens het Helios Solvari Open het terrein blauw en groen (de kleuren van Solvari) kleuren. U kunt zich overigens nog inschrijven voor dit gezellige toernooi via toernooi.nl. Leuk om te weten is dat Helios op 22 juni in het kader van het 50 jarig jubileum een extra feestelijke dag op de club organiseert!

Helios kijkt er naar uit om de medewerkers van Solvari binnenkort te verwelkomen op haar tennispark voor een sportieve en competitieve middag. “Binnenkort komen wij met ons personeel op uitnodiging van Helios vanuit Nieuwegein een middag lessen volgen en sluiten we af met een klein toernooi. En een biertje natuurlijk, want op deze samenwerking mag zeker geproost worden!” ~ Coen Verver, Managing partner Solvari

Gerelateerde artikelen