Hoera, Solvari is vernieuwd!

Lenneke
Lenneke Manschot
vrijdag 10 juli 2015, Geschatte leestijd: 1min

In de nacht van 9 op 10 juli hebben wij hard gewerkt om onze nieuwe website online te krijgen. En: het is gelukt! Een nieuw, fris design, overzichtelijke pagina’s, snelle formulieren om je offertes aan te vragen, blogs, bedrijfsprofielen en nog heel veel meer interessante pagina’s zijn vanaf nu op Solvari.nl te bekijken!

De nieuwe website is een eerste stap in de nieuwe richting die Solvari op wil gaan. Natuurlijk blijf je via onze website besparen op je bouw- en verbouwklussen, door binnen enkele muisklikken offertes bij de beste leveranciers op te vragen. Maar er is meer! Zo kun je vanaf vandaag direct profielpagina’s van de Solvari Partners bekijken. In de toekomst kun jij je beoordeling over deze bedrijven achterlaten, zodat je anderen kunt helpen om de juiste vakman te vinden. Voor nu bekijk je de locatie van de bedrijven, een korte omschrijving en een portfolio van onlangs uitgevoerd werk. Nieuwsgierig? De eerste bedrijven staan al online op ons bedrijvenoverzicht!

Naast besparen door offertes te vergelijken is er nu ook een blog! We plaatsen hier regelmatig inspirerende posts en tips en trucs om je huis nog leuker te maken! Van grappige designs tot de nieuwste trends op het gebied van planten, van dekbedovertrekken tot de laatste besparingstips: de collega’s van Solvari inspireren je graag met hun blogs.

In de toekomst zal je Solvari meer en meer leren kennen als inspiratiebron voor alles wat met besparen en wonen te maken heeft. We hopen dat je met nog meer plezier onze website zult bezoeken. Mocht je tips, complimenten of iets anders met ons willen delen, dan ben je van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Wil je zelf een keer een blog schrijven voor Solvari, je eigen bedrijf aanmelden op ons bedrijvenoverzicht of gewoon willen besparen: wij staan voor je klaar!