Koning Willem-Alexander wil meer duurzame energie

Nahom Isaac
maandag 26 mei 2014, Geschatte leestijd: 1min

Koning Willem-Alexander pleitte vandaag voor meer duurzame energie.

Vandaag, aan het begin van een tweedaags werkbezoek aan de Duitse deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen, noemde de koning duurzame energiebronnen een topprioriteit. Het werkbezoek is gericht op het bevorderen van de handelsrelaties en de samenwerking tussen Nederland en Duitsland op het gebied van onder andere duurzame energie en innovatie.

Gelukkig werken Nederlanders al aan duurzame energie: zonnepanelen worden steeds populairder. In 2013 werden er op ruim 100.000 nieuwe daken zonnepanelen geplaatst. Daarmee komt het totaal aantal daken met zonnepanelen bijna uit op 200.000. En eigenlijk is er geen goede reden meer om geen zonnepanelen te laten plaatsen. De drie grootste bezwaren kunnen weerlegd worden:

"Zonnepanelen zijn heel duur"

40% van de mensen die geen zonnepanelen hebben, zegt tegen te worden gehouden door de prijs. Maar de aanschafprijs zegt niet alles over de panelen. Het is belangrijk om naar de terugverdientijd te kijken, omdat de panelen daarna alleen nog maar geld opleveren. De terugverdientijd ligt nu tussen de 7 - 9 jaar en kan verkort worden door de btw op zonnepanelen terug te vragen aan de Belastingdienst! Wist u dat u in 30 jaar tijd ruim €16.800 verdient met zonnepanelen?

"Zonnepanelen zijn lelijk"

Natuurlijk kan het zo zijn dat u zonnepanelen gewoon niet mooi vindt. Maar er zijn meer soorten zonnepanelen dan de meeste mensen denken. En zonnepanelen zijn toch eigenlijk wel dingen waar u trots op mag zijn!

"Zonnepanelen zijn veel gedoe"

Veel mensen vinden het vinden en installeren van zonnepanelen gedoe. Maar als u offertes aanvraagt via Solvari, komt de informatie en de beste deal simpelweg naar u toe. U hoeft verder niets uit te zoeken en de zonnepanelen worden door een vakman geïnstalleerd.

Ontvang gratis offertes voor zonnepanelen! »

Gerelateerde artikelen

Meer winacties, meer klanten!
donderdag 03 november 2016

Meer winacties, meer klanten!

woensdag 10 augustus 2016

Zelfreinigende zonnepanelen