Nieuw voor onze partners: de beoordelingenbadge van Solvari!

Lenneke
Lenneke Manschot
vrijdag 10 februari 2017, Geschatte leestijd: 1min

Om (ver)bouwbedrijven nog beter te laten groeien, hebben we iets nieuws ontwikkeld. Het is de beoordelingenbadge, waarmee je op je eigen website toont hoeveel beoordelingen je op het onafhankelijke woonplatform van Solvari hebt gekregen en wat je gemiddelde cijfer is. Vertrouwen is key in deze branche!

Wat is de beoordelingenbadge van Solvari?

De beoordelingenbadge is een dynamische 'afbeelding' die je op je eigen website plaatst. Je hebt keuze uit verschillende vormgevingen en kan zelf de inhoud bepalen. Toon je alleen je gemiddelde cijfer, toon je je gemiddelde cijfer en een citaat uit een beoordeling? De derde optie is het tonen van je gemiddelde cijfer en het cijfer per deelonderwerp: je prijs-kwaliteit-verhouding, je service en afspraken?Waarom is het goed om deze beoordelingenbadge te plaatsen?

Het verdienen van het consumentenvertrouwen is het belangrijkste doel van ieder bedrijf. Een consument doet namelijk alleen een aankoop als hij er vertrouwen in heeft dat hij waar voor zijn geld krijgt. Met de beoordelingenbadge en je beoordelingen op ons onafhankelijke woonplatform, krijg je dit vertrouwen. Onderzoek wijst uit dat consumenten heel erg vertrouwen op elkaar. Mond-tot-mondreclame is nog altijd het meest invloedrijk in het beslissingsproces. Met een mooie bedrijfspagina en goede beoordelingen kweek je vertrouwen bij de klant. Ken je die tv-programma’s waar een quizkandidaat de mogelijkheid heeft om het publiek om hulp te vragen? Als de kandidaat twijfelt tussen meerdere antwoorden, dan kan hij of zij het publiek vragen te helpen. Je ziet dan dat als het publiek kiest voor antwoord A, de kandidaat daar ook voor kiest. Dit is een vorm van sociaal advies en dat is precies hoe beoordelingen ook werken. Wanneer een potentiële klant twijfelt, is de kans groot dat hij meegaat in beoordelingen van andere consumenten.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het plaatsen van de beoordelingenbadge op je website? Neem gerust contact met ons op via 085 600 1000 of mail naar marketing@solvari.com. Ben je nog geen partner van Solvari, maar word je wel blij van dit soort dingen? We hebben nog veel meer moois voor onze partners. Meld je gratis aan als partner of bel ons op bovenstaand nummer.

Gerelateerde artikelen

donderdag 20 maart 2014

Starters geven huizenmarkt een boost

donderdag 14 augustus 2014

Verkoop nieuwbouwwoningen in de lift

vrijdag 18 april 2014

Decoratie-inspiratie voor Pasen