Offertes vergelijken aangeraden door Vereniging Eigen Huis

George Gough
vrijdag 09 januari 2015, Geschatte leestijd: 1min

Jaarlijks laten Nederlanders enkele miljoenen klussen uitvoeren ter verbetering van hun woning. Een groot deel hiervan vraagt slechts een offerte aan bij één bedrijf waardoor een vergelijking in prijs niet mogelijk is. Vereniging Eigen Huis (VEH) raadt aan om minimaal 3 offertes te vergelijken voordat u voor een bedrijf kiest.

Het juiste bedrijf tegen de juiste prijs

Door meerdere offertes te vergelijken wordt die kans dat u teveel betaalt met 80% verkleint. Niet alleen is er bij een vergelijking de mogelijkheid om te kiezen voor het bedrijf met de voordeligste prijs. Ook kan er gekozen worden voor het bedrijf met de juiste ervaring. Via Solvari kunt u geheelgratis en vrijblijvend tot 5 offertes vergelijken voor een groot aantal klussen ter verbetering van uw woning.

Profiteer tot eind 2014 van extra voordelige prijzen

Voor een groot aantal renovatiewerken betaalt u tot 31 december 2014 slechts 6% btw over de arbeidsuren. Deze regeling is opgenomen in het woonakkoord van 2013. De combinatie van het vergelijken van offertes en het lagere btw tarief zorgen ervoor dat u aanzienlijk op de prijs kunt besparen. Afhankelijk van de omvang van de renovatiewerken kan dit honderden euro’s en soms wel duizenden euro’s schelen op de prijs.