Veel bezoekers Open Huizen Dag

Nahom Isaac
maandag 07 april 2014, Geschatte leestijd: 1min

Afgelopen zaterdag was het Open Huizen Dag. Ruim 140.000 mensen gingen zoek naar hun droomhuis. Dat zijn zo’n 15.000 mensen meer dan de vorige editie in oktober.

Dat maakte makelaarsorganisatie NVM bekend. Ongeveer 50.000 woningen deden mee aan de huizenroute. Dat zijn er 5.000 meer dan de vorige keer. 

Volgens Roeland Kimman van de NVM was de Open Huizen Dag een groot succes. Er was meer interesse dan voorheen en het kwam zelfs voor dat er meteen een bod werd uitgebracht op een woning of dat de woning zelfs direct werd verkocht. Volgens Kimman waren er veel starters onder de bezoekers van de Open Huizen Dag en durven zij het dankzij de aantrekkende economie aan om hun eerste huis te kopen. 

Ongeveer 80% van de huizen die meededen kreeg bezoek. De volgende editie van de Open Huizen Dag vindt plaats in de herfst. 

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Wilt u weten wat het u gaat kosten om uw huis om te toveren tot uw droomhuis? Via Solvari ontdekt u eenvoudig, snel en gratis wat u betaalt voor de klus en wie de beste vakman is. U krijgt tot maximaal vijf offertes van specialisten uit de regio van uw droomhuis. Daarna kiest u zelf wie uw droomhuis af mag maken.

Gerelateerde artikelen