Waar kleine huizen groot in kunnen zijn: de veranda

Nahom Isaac
vrijdag 11 april 2014, Geschatte leestijd: 1min

Wist u dat 11 procent van de Nederlanders hun huis te klein vindt*? Behoort u ook tot die categorie of wilt u gewoon uw huis vergroten zonder te verhuizen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Solvari deelt tips om ruimte in uw huis te creëren. Deze week vertellen wij u meer over de veranda.

Uw huis vergroten door buiten het comfort van binnen te hebben. Het kan met een veranda. Zeker als u een overdekte veranda laat plaatsen, heeft u in de tuin de luxe van uw woonkamer. U verlengt met een veranda dus niet alleen uw woonkamer, maar ook het buitenzit-seizoen.

Waar het hele gezin iets aan heeft

De veranda is een investering waar uw hele gezin, misschien zelfs uw hele familie en vriendenkring, iets aan heeft. De mannen kunnen buiten voetbal kijken, de vrouwen kunnen gezellig buiten eten en de kinderen kunnen er spelen of lekker zonnen met hun vrienden en vriendinnen.

Precies wat u wilt

U kunt zelf kiezen van wat voor veranda u gaat genieten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium veranda. Of vindt u juist een houten veranda mooi? En wilt u dan een overdekte veranda, zodat u ook met regen buiten kunt zitten? Met een onoverdekte veranda kunt u juist langer van de zon genieten.

Voordelen op een rij

  • Een tweede huiskamer, maar dan buiten
  • Bij een overdekte veranda gaan uw tuinmeubelen langer mee
  • Bij een onoverdekte veranda kunt u langer van de zon genieten
  • U kunt het buitenzit-seizoen verlengen

Overtuigd?

Ziet u uzelf met familie en vrienden wel op een veranda zitten bij u thuis en wilt u weten wat het kost? Via Solvari ontdekt u eenvoudig, snel en gratis wat u betaalt voor de klus en wie de beste vakman is. U krijgt tot maximaal vijf offertes van specialisten uit de regio van uw droomhuis. Daarna kiest u zelf wie uw droomhuis af mag maken.

* Dat hebben ING-klanten aangegeven door te stemmen op een poll op de website van de bank.