Zo vliegt de verbouwing voorbij

Johan
Johan Hazenbroek
donderdag 17 juli 2014, Geschatte leestijd: 1min

Uw huis laten verbouwen is iets heel leuks, maar ook iets ingrijpends. U komt straks thuis in een vernieuwd huis, maar u moet eerst door de verbouwing heen. Misschien kunt u even bij vrienden of familie verblijven om de rommel in huis te ontlopen. Maar als dat niet kan of als u dat niet wilt, zult u even moeten doorbijten.

Solvari zet wat tips voor u op een rij, zodat die verbouwperiode voor uw gevoel voorbij vliegt!

Koffie!

Met stip op één: zorg voor voldoende koffie. Werklui worden erg blij van mensen die hen koffie geven. Haalt u er ook een pak gevulde koeken bij? Dan kan uw verbouwing niet meer stuk. En zeg nou zelf: een verbouwing is een stuk leuker met blije klussers.

Waardevolle spullen

Breng waardevolle spullen naar familie of vrienden. De deur staat vaak gewoon open en u heeft geen zicht op wie er in uw huis komt. Neem liever het zekere voor het onzekere, voordat er iets uit uw huis verdwenen is.

Zorg goed voor uzelf

Zorg dat er genoeg maaltijden in de vriezer of koelkast liggen. Mocht u even niet uitgebreid in de keuken kunnen koken, kunt u wel gauw een maaltijd opwarmen. (U kunt natuurlijk ook gewoon een restaurant opzoeken en het koken lekker uitbesteden.)

Een korte verbouwing!

En de allerlaatste tip: heeft u echt helemaal geen zin in een lange verbouwing, maar wilt u wel geld in uw woning investeren? Er zijn ook nog verbouwingen aan uw huis mogelijk die maar één dag duren en die de waarde van uw woning verhogen En ook nog eens zonder rommel in huis. U kunt binnen een dag zonnepanelen laten plaatsen, uw vloer laten isoleren of uw spouwmuren laten isoleren.