"Zeker met de aankomende donkere dagen voelen we ons extra veilig in huis met ons complete alarmsysteem"

- Marcel W.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Meer informatie over compleet alarmsysteem
Alles over compleet alarmsysteem

Ontvang gratis offertes voor alarm of camerabeveiliging en vergelijk specialisten in jouw regio!

Het aantal inbraken is het afgelopen jaar gedaald, mede dankzij betere preventie. Een alarmsysteem in huis doet dus wonderen!

Inbraakslachtoffers

Veel mensen hebben het idee dat er bij hen thuis niets te halen valt. Toch zal de inbreker een poging wagen als hij de kans ziet, al heb je maar voor een paar honderd euro aan spullen in huis. Slachtoffers van inbraak hebben vaak een gevoel van onveiligheid en kwetsbaarheid. Uit onderzoek blijkt dat drie van de vier inbraakslachtoffers last heeft van psychische of lichamelijke klachten. Mensen slapen slecht en voelen zich niet meer veilig in hun eigen huis.

Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's zijn een laagdrempelige manier om je huis te beveiligen. En ze zijn erg effectief. Doordat inbrekers de beveiligingscamera's aan het gebouw zien hangen, zullen ze minder snel geneigd zijn daadwerkelijk in te breken.

Ben jij je bewust van het belang van inbraakpreventie en wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met specialisten die jou verder kunnen helpen.

Ontvang gratis offertes »