"We hebben ons pand compleet laten beveiligen. Slaapt een stuk lekkerder, als je je geen zorgen hoeft te maken om inbraak of brand."

- Marcel W.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Meer informatie over compleet alarmsysteem
Alles over compleet alarmsysteem

Ontvang gratis offertes voor pandbeveiliging en vergelijk specialisten in jouw regio!

Is er in de buurt weer eens ingebroken en maak je je zorgen dat jouw pand hierna aan de beurt is? Of maak je je geregeld zorgen om brand? Bij ons aangesloten specialisten helpen je graag met je pandbeveiliging, waardoor je je een stuk veiliger voelt in je huis of bedrijfspand!

Pandbeveiliging: inbraakalarm, camerabeveiliging en brandbeveiliging

Een goed beveiligd pand is goud waard. Je loopt veel minder risico dat je bedrijfspand of huis schade oploopt en je bezittingen zijn beschermd. Voor pandbeveiliging heb je een aantal opties, waaronder een compleet alarmsysteem. Een compleet systeem bestaat uit een inbraakalarm, camerabeveiliging en brandbeveiliging. Tip: soms is het mogelijk korting te krijgen op je inboedelverzekering als je pand goed beveiligd is, dus ga dat zeker even na!

Inbraakalarm

Onderzoek toont aan dat het aantal inbraken daalt door goede preventie. Een inbraakalarm om je pand te beveiligen is het overwegen waard. Vooral als je je bedenkt dat drie van de vier inbraakslachtoffers last heeft van psychische en lichamelijke klachten. Je kan, als je een inbraakalarm laat installeren, kiezen voor een alarm met of zonder verbinding met een meldkamer. 

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een effectieve manier van pandbeveiliging. Inbrekers die de camera's zien hangen, slaan jouw pand liever over. Ze hebben weinig zin zichzelf terug te zien bij bijvoorbeeld Opsporing Verzocht. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

Brandbeveiliging

Een allesverwoestende brand in je huis of bedrijfspand is een nachtmerrie van velen. Je ziet jezelf al op straat staan met alleen een handvol belangrijkste bezittingen. Of wie weet wat er gebeurt als je niet wakker wordt van de brand, maar er wel koolmonoxide vrijkomt. Met brandbeveiliging als rookmelders, warmtemelders en koolmonoxidemelders, zijn jij en je pand goed beveiligd.

Ontvang gratis offertes voor pandbeveiliging

Ben jij overtuigd van het belang van goede pandbeveiliging? Laat je informeren, adviseren en helpen door de bij ons aangesloten specialisten. Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met maximaal vijf specialisten in jouw regio. Zij geven je advies en een kostenoverzicht op maat. Goed vergelijken van offertes voor pandbeveiliging kan je een besparing van 40% op de klus opleveren én je vindt de specialist waar jij een goed gevoel bij hebt.

Ontvang gratis offertes »