Renovatiesloop

1731

We renoveren op grote schaal om optimaal gebruik te maken van bestaande panden en huizen. Als bijvoorbeeld een bedrijfspand omgebouwd moet worden tot appartementencomplex, moet van tevoren een flinke renovatiesloop gedaan worden. Er is sprake van renovatiesloop als een deel van een pand gesloopt wordt, waarbij minimaal de dragende constructie overeind blijft.

De bij ons aangesloten bedrijven zijn gespecialiseerd in renovatiesloop voor zowel particulieren als bedrijven. Als bijvoorbeeld je woonkamer geheel gesloopt moet worden om vervolgens weer op te bouwen, is dit voor de bij ons aangesloten specialisten geen probleem.

Werkzaamheden renovatiesloop

Een renovatiesloop bestaat uit meerdere werkzaamheden. Het kan gaan om bijvoorbeeld het strippen van de woning, slopen voor uitbouw, het uithakken en verwijderen van een vloer en het verwijderen en afvoeren van puin.

Offertes voor renovatiesloop vergelijken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor renovatiesloop? Door je gegevens achter te laten kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten. Zo vind je het bedrijf dat bij je past en de scherpste prijs!

Eerder bekeken pagina's