Schuifpui-reparatie

(42 Reviews)
1170

Een schuifpui is een hele mooie vervanging voor de traditionele deur, maar helaas kan de schuifpui ook kapot gaan. Het maakt voor onze specialisten niet uit wat voor soort schuifpui je hebt, zij kunnen hem altijd repareren.

Veelvoorkomende reparaties schuifpuien

Of je schuifpui nu van kunststof, hout of aluminium is, de materiaalsoorten hebben te maken met dezelfde mankementen. Veel voorkomende reparaties zijn:
• het maken van het slot van de schuifpui
• de geleiders vervangen
• de hefboom van de schuifpui herstellen of vervangen 

Natuurlijk zijn er ook materiaalspecifieke reparaties, zoals bijvoorbeeld wanneer het hout van je schuifpui hersteld moet worden. Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij brengen graag advies en gratis offertes uit om te kijken wat de beste reparatie voor jouw schuifpui is.

Kosten

Een schuifpui repareren is een investering die niet heel duur is, maar uiteindelijk stel je hiermee het vervangen van de schuifpui uit. Denk je aan een korte termijn oplossing, dan is de schuifpui repareren de beste optie. Denk je aan een lange termijn oplossing, dan is de schuifpui vervangen de beste optie!

Moet er ook iets gerepareerd worden aan jouw schuifpui of wil je de huidige schuifpui vervangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en wij brengen je in contact met onze schuifpui specialisten!

Eerder bekeken pagina's