Gratis muurdiagnose voor spouwmuurisolatie

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Gratis muurdiagnose voor spouwmuurisolatie

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Ben jij helemaal klaar met de tocht in huis, een te hoge energierekening en wil je daar snel en effectief iets aan doen? Spouwmuurisolatie is de moeite waard. Als jouw woning gebouwd is tussen 1920 en 1980, valt er veel winst te behalen. De eerste stap is een gratis muurdiagnose voor spouwmuurisolatie.

Waarom spouwmuurisolatie?

Voordat je een muurdiagnose aanvraagt, is het goed op de hoogte te zijn van de voordelen van spouwmuurisolatie. De voordelen op een rij:
een besparing van €500 per jaar bij een gemiddelde woning
• 35% minder warmteverlies
• de investering in spouwmuurisolatie is snel terugverdiend
• comfortabeler wonen met in elk seizoen een ideale temperatuur in huis
• binnen één dag is de spouwmuur geïsoleerd, zonder overlast of rommel in huis

Tip: je betaalt nu maar 9% btw over de arbeidsuren die nodig zijn voor het isoleren van je spouwmuren. In 2019 gaat de btw omhoog en betaal je dus meer voor isolatie!

Muurdiagnose spouwmuurisolatie

Wat gebeurt er bij een muurdiagnose?

Als je overweegt te investeren in spouwmuurisolatie, raden we je aan in contact te komen met meerdere specialisten voor een muurdiagnose, advies en een prijsoverzicht. Een isolatiespecialist kijkt bij een muurdiagnose naar je muur en beoordeelt de staat van de gevel. Vervolgens kijkt de isolatiespecialist naar de spouw. Hoe groot is de spouw? Zijn er specifieke dingen om rekening mee te houden, zoals bijvoorbeeld vocht in huis? Door bij de diagnose van de muur alle nodige informatie op te doen en direct met jou te overleggen over de wensen, krijg je een goed overzicht van wat de specialist wil doen en wat dat kost en oplevert.

Heb je interesse in een muurdiagnose en prijsoverzichten voor spouwmuurisolatie? De specialisten vertellen je graag wat je investeert en wat het isoleren van de spouwmuur oplevert. Door je gegevens achter te laten, brengen wij je in contact met maximaal vijf isolatiespecialisten in jouw regio.

Waarom een muurdiagnose?

Een muurdiagnose geeft je meteen antwoord op al je vragen. Wat kost spouwmuurisolatie, wat levert het op, wanneer kan het werk plaatsvinden en hoe zit het met bijvoorbeeld subsidie? Sommige gemeentes hebben een lokale subsidieregeling. Dit kan je altijd nagaan in de Energiesubsidiewijzer.

"Wij hebben in eerste instantie geen specialisten langs laten komen voor een muurdiagnose en kregen prijsoverzichten op afstand. De ene specialist ging uit van een spouw van 5 centimeter, terwijl een ander uitging van 12 centimeter. Uiteindelijk hebben we wel een isolatiespecialist uitgenodigd voor een muurdiagnose. Dit heeft ons enorm veel opgeleverd: een flinke besparing, het juiste advies én een goed gevoel."

Interesse in een gratis muurdiagnose?

Wil je een muurdiagnose laten uitvoeren? We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in jouw regio als je je gegevens achterlaat. Zij nemen contact met je op om een afspraak te maken, de spouwmuur te bekijken en een prijsoverzicht op maat te maken. Wie weet woon jij binnenkort een stuk lekkerder en voordeliger!