Development

Development
Orin Koeteeuw

Bij Solvari ben ik verantwoordelijk voor de marketing in Vlaanderen en ondersteun mijn Franstalige collega’s met vertalingen van teksten. Ik beheer het AdWords-kanaal zodat Solvari op het juiste moment in de zoekresultaten van de klant verschijnt om hem of haar te helpen met een offerteaanvraag. Verder ben ik bezig met data-analyse om conversieoptimalisatie te ondersteunen, onze interne processen door te meten en te verbeteren en input te leveren voor de ontwikkeling van voorspellende modellen.

Orin Koeteeuw over werken bij Solvari - Business Intelligence Data Specialist

De developers zorgen ervoor dat iedereen bij Solvari zijn werk kan doen. En niet alleen zij, maar ook de bedrijven en de consumenten worden op hun wenken bediend. Door de website en de persoonlijke omgevingen van zowel bedrijven als consumenten constant te verbeteren en aan te laten sluiten op de wensen van de gebruiker, creëert development samen met marketing en sales een mooie beleving van Solvari.

Developers van Solvari zorgen ervoor dat de in huis gebouwde systemen goed werken en constant verbeterd worden. Het is werken aan een ‘levend project’ en een product dat groeit én blijft groeien. Elke week gaat er wel iets nieuws live. Of het nu gaat om HTML, CSS, JavaScript of onze API’s!

Ruimte om iets uit te proberen is er altijd in dit team. Groeien en experimenteren zijn steekwoorden die de developers omschrijven. Heb je een idee om een andere techniek of technologie te gebruiken, omdat dat beter aansluit op de wens? Dan kan je maar één ding doen: uitproberen!