Development

Development
Sophian Krah

Je leert bij Solvari heel veel. Niet alleen hoe je goede klantenservice biedt; je leert ook heel veel over de klussen waarvoor je via Solvari offertes kan vergelijken. Ik weet inmiddels bijna alles over spouwmuurisolatie, zonnepanelen en kozijnen. Heel tof om de klant uiteindelijk met bedrijven in contact te brengen en achteraf te horen hoe blij zo iemand is. Het serviceteam is ook een topteam: je helpt elkaar targets te halen en proost natuurlijk op een mooi resultaat. Iedereen is in voor een grap tussendoor en serieus als het nodig is. Een leuke werkplek!

Sophian Krah over werken bij Solvari - Servicemedewerker

De developers zorgen ervoor dat iedereen bij Solvari zijn werk kan doen. En niet alleen zij, maar ook de bedrijven en de consumenten worden op hun wenken bediend. Door de website en de persoonlijke omgevingen van zowel bedrijven als consumenten constant te verbeteren en aan te laten sluiten op de wensen van de gebruiker, creëert development samen met marketing en sales een mooie beleving van Solvari.

Developers van Solvari zorgen ervoor dat de in huis gebouwde systemen goed werken en constant verbeterd worden. Het is werken aan een ‘levend project’ en een product dat groeit én blijft groeien. Elke week gaat er wel iets nieuws live. Of het nu gaat om HTML, CSS, JavaScript of onze API’s!

Ruimte om iets uit te proberen is er altijd in dit team. Groeien en experimenteren zijn steekwoorden die de developers omschrijven. Heb je een idee om een andere techniek of technologie te gebruiken, omdat dat beter aansluit op de wens? Dan kan je maar één ding doen: uitproberen!