Marketing

Marketing
Johan Hazenbroek

Als designer ben ik onderdeel van het marketingteam en werk ik met én voor mijn collega’s. Ik help mijn collega’s bij het visualiseren van ideeën en campagnes, maar zet ook zelf campagnes op en blog over wooninspiratie. Ook geef ik af en toe wat Photoshoptrucjes prijs aan collega’s, denk ik mee met de wekelijkse nieuwsbrief, zet ik landingspagina’s op voor winacties, deel ik inspiratie via onze socialmediakanalen en werk ik continu mee aan de verbetering van onze eigen websites. Lekker veelzijdig, maar dat is het leuke bij Solvari: als je een goed idee hebt, dan krijg je er alle ruimte voor om aan te werken. En sommige leuke ideeën kunnen dan opeens dagelijkse bezigheden worden!

Johan Hazenbroek over werken bij Solvari - Designer

Consumenten die een klus aan het huis willen laten uitvoeren moeten natuurlijk op één of andere manier bij Solvari terechtkomen. En daar zorgt de afdeling Marketing voor! De marketeers maken consumenten enthousiast via diverse marketingkanalen, zoals e-mail, Google Adwords, YouTube-video's, sociale media, direct mailings en nog veel meer.

Goed, dan heb je die consumenten geënthousiasmeerd. En dan? De consument moet natuurlijk goed geïnformeerd worden en wat inspiratie opdoen voor je huis is ook altijd fijn. Daarom schrijven we blogposts, productinformatieteksten, nieuwsartikelen en delen we meer informatie over de bij Solvari aangesloten (ver)bouwbedrijven. Alles om de consumenten (leads) verder te helpen! Onze accountmanagers houden zich op hun beurt weer bezig met het verblijden van de bedrijven.

Het marketingteam is jong, ambitieus en het wil wat. De plannen zijn groots, we groeien snel en we lopen over van ideeën die we liever vandaag dan morgen realiseren.

Wil je werken bij Solvari? Wees niet bang te solliciteren als je niet voor de volle honderd procent aan het profiel voldoet en geen honderd jaar ervaring hebt. We houden wel van gemotiveerde mensen met lef en zin om de wereld te veroveren die zich aan ons weten te verkopen. Kom je een bakkie doen?