Sales

Sales
Jorrin Bruil

Ik ben in de zomer van 2016 bij Solvari komen werken en doe dit iedere dag nog met veel plezier. In het begin werkte ik mee aan alle marketing-facetten, waardoor ik enorm veel heb geleerd over SEA, SEO, email-marketing, conversie-optimalisatie, statistieken en design. Na verloop van tijd ben ik mijn interesse steeds meer gaan ontdekken en heb ik me meer kunnen specialiseren. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de AdWords-campagnes van de Nederlandse markt en zet ik zelf websites op waarmee we leads binnenhalen.

Als je vaak kansen ziet en een ideeën hebt om deze kansen te benutten, is Solvari echt een bedrijf voor jou. Je collega’s staan namelijk altijd open voor nieuwe ideeën en helpen je graag met het realiseren hiervan. Hierdoor zijn er altijd uitdagingen om je op te richten en is iedere dag weer anders.

Naast dat je leuke collega’s krijgt, geeft Solvari je ook een fijne plek om te werken. We hebben een mooi kantoor in het hartje van Nieuwegein (met de winkels op loopafstand). Hier zitten we met marketing en development in één grote ruimte. Je krijgt een Mac om op te werken en de middelen die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. In de pauzes kun je zelf je brood smeren in de kantine, waar we je ook graag uitdagen voor een potje darts, tafeltennis of tafelvoetbal.

Jorrin Bruil over werken bij Solvari - Marketeer

Zoals je bij team Marketing kan lezen, maken zij consumenten warm om een offerte-aanvraag via Solvari te doen. Die offerte-aanvragen moeten natuurlijk wel bij een bedrijf terechtkomen, zodat beide partijen ook echt geholpen zijn. De accountmanagers onderhouden het contact met deze (ver)bouwbedrijven. Het persoonlijke contact en het meedenken met de bedrijven om ze te laten groeien zijn twee van onze sterke punten en dat houden we graag zo.

Naast het onderhouden van bestaande relaties, bouwen we ons klantenbestand graag uit. Dit doen de accountmanagers door nieuwe klanten actief te benaderen, veelal telefonisch. Het doel is natuurlijk nieuwe klanten leads af te laten nemen van Solvari. Liefst zo veel mogelijk uit een zo groot mogelijke regio. We pitchen voornamelijk bedrijven waar we al leads voor binnenkrijgen; zo kunnen we de bedrijven en consumenten direct met elkaar in contact brengen. Natuurlijk houden we ook de veranderende markt in de gaten en voegen we geregeld nieuwe bedrijvengroepen toe aan ons portfolio. Zien we dat er veel vraag is naar waterontharders en gietvloeren? Dan sluiten we relevante bedrijven graag bij ons aan.

Sales vacatures

Sales-stagiair mbo: mét stagevergoeding!
Accountmanager Belgische markt
Salesmedewerker
Accountmanager Nederlandse markt