Terras en Tuin ophogen

1789

Hoogteverschil in de tuin kan praktische voordelen hebben, maar kan ook het comfort van de tuin verbeteren. Heb je te maken met een verzakking in de tuin, dan is het begrijpelijk dat je deze wil laten ophogen!

Mogelijkheden tuin ophogen

Het ophogen van je tuin gebeurt meestal in combinatie met het bestraten van het opgehoogde gedeelte. Wil je het opgehoogde stuk tuin niet laten bestraten, dan betaal je alleen voor het ophogen. Welk materiaal er gebruikt gaat worden bij het ophogen hangt af van de functie van de ondergrond. Is het gedeelte dat opgehoogd moet worden een oprit, dan wordt hiervoor ander materiaal gebruikt dan wanneer het gaat om een gazon dat opgehoogd moet worden.

Houd zelf de prijs laag voor het ophogen van je tuin

Via Solvari kan je besparen op de factuur, maar je kan ook zelf wat doen om de prijs laag te houden. Door zelf voorbereidend werk te doen als bijvoorbeeld het eruit halen van de oude tegels en planten alvast te verwijderen, kan de hovenier direct beginnen met het ophogen van de tuin. Hoe minder tijd de hovenier nodig heeft, hoe lager de kosten voor jou uitvallen. 

Wil je de beste deal vinden én in zee gaan met de specialist die bij jou past? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend tot wel 4 offertes en wij brengen je in contact met onze hoveniers.

Eerder bekeken pagina's