1318

Het toilet wordt voor de meeste mensen als een onbelangrijke plek ervaren. Opmerkelijk, want iedereen gebruikt die kleinste ruimte in huis meerdere keren per dag. En eerlijk is eerlijk, je wil ook dat je toilet er netjes uitziet voor je visite.

Verbouwen van het huidige toilet

Heeft je huidige toilet achterstallig onderhoud? Of wil je gewoon graag de tegels, wc of wasbak vervangen? Voor deze en voor andere klussen aan je toilet zit je bij de specialisten die aangesloten zijn bij Solvari goed! De vakmannen zijn gespecialiseerd in het verbouwen van jouw toilet. Heb je een toilet en badkamer in één? Dan is het misschien interessanter om te kijken naar badkamerrenovatie.

Een compleet nieuwe toilet?

Je kunt ook kiezen om helemaal opnieuw te beginnen. Dit betekent dat onze vakmannen een compleet nieuwe toilet gaan maken. Hierbij kun je zelf kiezen welke kleurcombinaties, tegels, toilet en wasbak je kiest. Het verbouwen van je toilet is vaak al binnen een paar dagen gebeurd. Je zit dus nooit langer zonder toilet!

Benieuwd naar de prijs van een toiletverbouwing? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met onze specialisten!