Totaalsloop

1729

Een totaalsloop houdt in dat objecten en gebouwen in zijn geheel worden gesloopt. Het kan gaan om alle soorten gebouwen, dus ook zeker om woningen en bedrijfspanden.

Wil je je oude huis laten slopen om er vervolgens een nieuw huis op te laten bouwen? Dan is totaalsloop nodig. De eerste stap die gemaakt gaat worden is dat het sloopbedrijf bij de locatie gaat kijken om met een specialistisch oog te bekijken hoe de omgeving is, en of er asbest en/of andere giftige/onveilige materialen aanwezig zijn! Vervolgens zal het bedrijf de nodige informatie verzamelen over de bodem, vaak bestaat er al een bodem- en of asbestinventarisatierapport. Vervolgens zult u van het bedrijf de offerte ontvangen.

Nadat het gebouw / de woning is gesloopt zal het huidige bedrijf de locatie weer helemaal opgeruimd en netjes afleveren. Onze aangesloten bedrijven werken altijd veilig en secuur, er wordt ook altijd rekeningen gehouden met omringend wonende bewoners.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw totaalsloop? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes en wij zullen je in contact brengen met de beste ‘sloop specialisten’

Eerder bekeken pagina's