Wat kost een traplift?

1836

Langer veilig thuis kunnen blijven wonen is je waarschijnlijk heel wat waard. Een traplift helpt je langer te genieten van je eigen huis als je slechter ter been bent. We kunnen ons goed voorstellen dat je wel wil weten wat een traplift kost. Daarom lees je hier meer over de prijs van een traplift.

De prijs van trapliften

Wat je precies voor een traplift betaalt, hangt af van wat voor trap je hebt, het merk van de traplift en welke eisen je aan de lift stelt. Er zijn verschillende soorten trapliften op de markt en ook qua veiligheid van trapliften heb je het een en ander te kiezen. De prijs is bovenal afhankelijk van wat voor soort trap je hebt.

Prijs voor een traplift per soort trap

De traplift die je nodig hebt, hangt af van de trap die je hebt. Voor een traplift op een rechte trap is het minste maatwerk vereist en dat is dan ook meteen de goedkoopste traplift. Bij andere trappen is de traplift duurder.

• Prijs traplift bij een rechte trap begint bij €2.750
• Prijs traplift bij trap met enkele bocht begint bij €6.000
• Prijs traplift met een dubbele bocht begint bij €8.000

Ook voor wenteltrappen en trappen met meerdere bochten zijn trapliften leverbaar. Vaak gaat hier wel meer werk in zitten, waardoor de prijs logischerwijs oploopt. De genoemde prijzen zijn uiteraard indicaties. De specialist waarmee jij in contact komt kan een andere prijs hanteren. Daarom is het altijd aan te raden meerdere specialisten, trapliften en offertes met elkaar te vergelijken.

Weten wat een traplift in jouw situatie kost?

Wil je precies weten wat een traplift bij jou thuis kost? Door je gegevens achter te laten, brengen wij je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal drie trapliftinstallateurs. Zij geven passend advies en brengen graag offertes uit. Zo ontdek je precies wat jij betaalt voor je traplift en weet je zeker dat je een veilige, betrouwbare traplift laat plaatsen door een betrouwbare installateur. Zonder dat je er te veel voor betaalt.

Eerder bekeken pagina's