kosten traprenovatie

1274

Met een traprenovatie geef je je trap een nieuwe uitstraling. De prijzen voor traprenovatie liggen vaak lager dan de prijzen voor een nieuwe trap. Daarnaast is het ook nog eens sneller uitgevoerd! Vandaar dat een traprenovatie erg aantrekkelijk is wanneer je je trap wil vernieuwen.

Ondanks dat een traprenovatie goedkoper is dan een nieuwe trap, moet je toch rekening houden met prijzen tussen de €1.000 en €2.000. Hoe duur het precies is hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld:

- Soort trap (recht of een draai)
- Materiaal (laminaat of eikenhout toplaag)
- Wel of geen antislip-strips
- Wel of geen verlichting

De prijzen voor een traprenovatie bij een rechte trap liggen gemiddeld rond de €1.000. Een trap die één kwartslag draait is al gauw €1.600. Heb je een trap die twee kwartslagen draait? Dan moet je rekening houden met €2.000.

Uiteraard kunnen deze traprenovatieprijzen nog erg verschillen. Ben je benieuwd wat een traprenovatie voor jouw trap kost die naar jouw wensen wordt uitgevoerd? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor traprenovatie. Wij brengen je graag in contact met maximaal 5 specialisten die vrijblijvende offertes op maat voor je kunnen opstellen. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en vind je de beste vakman!

Eerder bekeken pagina's