2363

Woning verduurzamen

Solvari helpt je met het zetten van de eerste stap!

  • Gratis & vrijblijvend advies
  • Op basis van betrouwbare info
  • Kost slechts 1 minuut van je tijd!
Ik wil online een huisscan doen
Doe binnen 3 minuten de gratis online huisscan. Deze scan toont je direct welke maatregelen voor jouw woning interessant zijn, wat je kan besparen en wat de gemiddelde koopprijs bedraagt van de geadviseerde producten.
Ik wil persoonlijk advies aan huis
Krijg van onze partner De Energiebespaarders een gratis onafhankelijk advies. Na een persoonlijk huisbezoek weet je precies wat de beste duurzame maatregelen zijn voor jouw woning. 
Ik wil in contact komen met vakmannen
Ontvang gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen actief in je buurt op basis van jouw situatie, wensen en budget. Stel je vragen direct aan de expert en ontvang advies op maat!.
Ik heb interesse in een zonnepanelen inkoopactie
Wil je wel een scherp aanbod voor zonnepanelen maar heb je geen tijd om offertes te vergelijken? Meld je dan aan voor de collectieve inkoopacties van onze partner Winst uit je Woning.

Gratis verduurzamingsadvies

Begin met verduurzamen! Solvari geeft je gratis en vrijblijvend advies over de meest interessante verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning. 

Liever een adviseur aan huis? Ook dat kan geregeld worden! Solvari werkt hiervoor samen met De Energiebespaarders. 

» Advies aan huis aanvragen

Werk maken van verduurzamen

Aan de hand van het advies aan de slag met verduurzamen? Bij Solvari kun je in één klik offertes van 3 specialisten aanvragen en vergelijken.

We werken samen met vakbedrijven bij jou uit de buurt én landelijke grote namen. Zo kun je er op vertrouwen dat de klus altijd goed wordt geklaard.

Wat betekent verduurzamen?

Bij het verduurzamen van je woning neem je maatregelen om je huis energiezuiniger te maken. Denk hierbij aan de installatie van zonnepanelen om zelf stroom op te wekken of betere isolatie zodat je minder hoeft te stoken. De impact op het klimaat wordt kleiner en jij profiteert van een lagere energierekening. Een win-win situatie!

Voorbeelden van verduurzamingsmaatregelen zijn:

• Zonnepanelen
• Spouwmuur-, dak- en vloerisolatie
• Warmtepomp
• Zonneboiler

Wanneer je kiest voor zonnepanelen kom je in aanmerking voor BTW-teruggaaf. Solvari kan je ook informeren over de financieringsmogelijkheden.

Adviseur aan huis

Wil jij je huis verduurzamen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je simpelweg geen tijd om je hierin te verdiepen? Het energieadvies van De Energiebespaarders is voor jou een ideale oplossing. Een adviseur stelt aan de hand van een huisbezoek een onafhankelijk adviesrapport op. Wil je deze adviezen (deels) opvolgen? Een persoonlijke coördinator neemt het geregel rondom de installatie(s) volledig uit handen. Je hoeft zelf niets te doen!

» Advies aan huis aanvragen

Neem nu de eerste stap!

Wil jij starten met het verduurzamen van je woning? Solvari helpt je graag met het zetten van de eerste stap. Met behulp van slechts enkele gegevens kunnen we je in een paar minuten adviseren over de meest rendabele maatregelen voor jouw huis. Je krijgt een overzicht van verduurzamingsmaatregelen waar je mee zou kunnen beginnen.

Wil je na het gratis advies echt werk maken van verduurzamen? Solvari biedt je direct de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen van deskundige installatiebedrijven bij jou in de buurt. Zo vind je snel een specialist die past bij jouw wensen, budget en woonsituatie. Op naar een duurzamer huis!

» Naar de huisscan

Hoe kan Solvari mij verder helpen?

Wil je na het advies werk maken van het verduurzamen van jouw woning? Via Solvari vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes van deskundige installatiebedrijven bij jou in de buurt. Solvari is het toonaangevende platform om betrouwbare vakspecialisten te vinden voor jouw woningverbetering.

Wanneer je via Solvari offertes aanvraagt voor bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen of spouwmuurisolatie, brengen we jou in contact met maximaal 3 aangesloten vakspecialisten die werkzaam zijn in jouw regio. Al meer dan 1 miljoen consumenten gingen je voor!

Veelgestelde vragen

Solvari helpt je graag met het zetten van de eerste stap naar een duurzamere woning. Op basis van een paar simpele vragen kan worden bepaald welke maatregelen voor jouw woonsituatie het meest interessant en rendabel zijn. Dit advies is volledig vrijblijvend en gratis. Wil je na het advies werk maken van het verduurzamen van je woning? Solvari brengt je graag in contact met vakkundige specialisten bij jou in de buurt!
Het duurzaamheidsadvies van Solvari is vrijblijvend en gratis. Je ontvangt enkel een advies over de verduurzamingsmaatregelen die voor jouw woning het meest interessant zijn. Wil je na het advies echt werk maken van verduurzamen? Via Solvari kun je eenvoudig offertes vergelijken van ervaren installatiebedrijven bij jou uit de buurt.
Wanneer je aan de slag gaat met het verduurzamen van je woning neem je maatregelen om je huis energiezuiniger te maken. De populairste duurzaamheidsmaatregelen zijn zonnepanelen, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Andere vormen zijn kunststof kozijnen en dubbelglas, maar ook zonneboilers en warmtepompen.

Al deze vormen van verduurzaming zorgen uiteindelijk voor een lagere energierekening en dragen bij aan een duurzamere planeet.
Hoeveel het verduurzamen van jouw woning kost, hangt af van een aantal factoren. Zo beïnvloeden het soort klus, jouw persoonlijke wensen en de gekozen specialist de prijs. Voor het aanschaffen van zonnepanelen kun je rekenen op een aanschafprijs tussen de €4.500 en €8.000. Kies je voor een woningisolatie, dan kun je uitgaan van een prijs die varieert tussen de €15 en €40 per m2. 
Je kan mogelijk aanspraken maken op subsidie in jouw gemeente, waardoor je een deel van je investering direct terug kan vragen.
Woningisolatie gaat de volledige levensduur van de woning mee. Zonnepanelen hebben een levensduur tot wel 30 jaar.
Ja, het is zeker mogelijk om te verduurzamen in een huurwoning/pand of via de VvE. Wel heb je hiervoor toestemming nodig van de (mede)eigenaren.
Wil je liever een adviseur aan huis om je een deskundig advies te geven over interessante verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning? We brengen je graag in contact met De Energiebespaarders voor een uitgebreid energieadvies
Er zijn verschillende manieren om het verduurzamen van je woning te financieren. Je kan gebruik maken van spaargeld of je hypotheek oversluiten. Om woningeigenaren te stimuleren om te verduurzamen biedt Solvari ook de mogelijkheid om een lening af te sluiten.

Eerder bekeken pagina's