2305

Bespaar tot wel €240,- per jaar met een alles-in-1 verzekeringspakket!

Bezig met verduurzamen, verbouwen of verhuizen? Zorg dat je verzekering voldoende dekking biedt. Doe vrijblijvend een gratis check en stel je eigen verzekeringspakket samen via Vergelijkdirect.com. Je kan tot wel €240,- per jaar besparen!

Goed verzekerd verduurzamen, verbouwen of verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen? Wil je misschien verduurzamen met nieuwe zonnepanelen of een hybride warmtepomp? Dan is de kans groot dat je een nieuwe verzekering moet afsluiten of je huidige verzekering moet upgraden. Een pakketverzekering is mogelijk de beste optie voor jou. Je verzekeringen vergelijken loont; op jaarbasis kan je tot wel €240,- per jaar besparen!

Waarom een pakketverzekering?

Vergelijkdirect.com checkt gratis & vrijblijvend de verzekeraars met de beste voorwaarden en prijzen voor jouw situatie. Zo profiteer je altijd van de goedkoopste verzekeringen met de juiste dekking.

 •  Gratis bespaarcheck; Vergelijkdirect.com laat zien hoe en waar je kan besparen!

 •  Hoe meer verzekeringen je in je pakket, hoe hoger de korting. Krijg tot wel 10% korting op een compleet verzekeringspakket

 •  Groot aanbod bij meer dan 10 verschillende verzekeraars

 •  Advies op maat en altijd direct persoonlijk contact

 •  Gratis jaarlijkse check op al je verzekeringen

Ja, check gratis mijn verzekeringen  

Goedkopere verzekeringen met bredere dekking

Omdat Vergelijkdirect.com verzekeringen van verschillende partijen in 1 pakket kan afsluiten, zijn ze één van de goedkoopste in Nederland als het gaat om pakketverzekering. 

Maar niet alleen de prijs moet goed zijn. Ook de dekking moet zijn afgestemd op jouw specifieke woonsituatie en wensen. Vergelijkdirect.com kijkt samen met jou naar wat je nodig hebt zodat altijd de juiste verzekeringen worden gekozen.

  Over Vergelijkdirect.com

  Vergelijkdirect.com is een onafhankelijke partij die sinds 2013 totaaloplossingen voor verzekeringen aanbiedt. Deze partij bemiddelt tijdens aanvragen en biedt persoonlijk advies. Hiermee combineren ze de persoonlijke connectie van een tussenpersoon met de digitale mogelijkheden van nu. 

  Al meer dan 100.000 mensen zijn geholpen door Vergelijkdirect.com bij het regelen van hun verzekeringen en contracten bij verzekeringsmaatschappijen. Kies je voor Vergelijkdirect.com, dan ben je bij het regelen van je vaste lasten verzekerd van een goedkope prijs, passende voorwaarden en goede service.

  Je woning verzekeren met de juiste dekking?

  Doe de gratis check en ontdek hoeveel jij bespaart met een Alles-in-1 verzekeringspakket.
  Je kan mogelijk tot wel €240,- per jaar besparen!

  Start nu: check & bespaar!

  Eerder bekeken pagina's