Prijs van een gietvloer

1178

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een gietvloer. We begrijpen het als je eerst een indicatie wil hebben van de kosten voor een gietvloer. Daarom staan hier richtlijnen. Wil je precies weten wat de gietvloer naar jouw wensen kost, kom dan in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen je graag aan offertes op maat. Houd er rekening mee dat een klein aantal vierkante meters voor een gietvloer in verhouding duur is. De specialist moet ook voor een kleine gietvloer een aantal keer langskomen om de verschillende lagen te gieten. Vanaf 35 vierkante meter is de prijs voor een gietvloer echt interessant.

Prijsfactoren gietvloer

Aangezien gietvloerspecialisten vrij zijn hun eigen prijzen te bepalen, raden we je aan offertes te vergelijken. Op die manier weet je zeker dat je de beste deal vindt. Velen factoren hebben invloed op de prijs voor je gietvloer, voorbeelden hiervan zijn:

• type gietvloer
• oppervlakte (hoe groter, hoe goedkoper in verhouding)
• patronen
• wel of geen vloerverwarming

Prijs gietvloer per vierkante meter

Een gietvloer is een arbeidsintensieve vloer. Elke laag moet na het gieten drogen. Daarom moet de gietvloerspecialist meerdere keren langskomen om een mooie gietvloer af te leveren. Dit heeft het logische gevolg dat in verhouding een groter oppervlak van een gietvloer goedkoper is dan een klein oppervlak. In de tabel zie je de gemiddelde prijs per aantal vierkante meters. Let op: dit is een prijsindicatie. Het kan zijn dat de specialist(en) waarmee jij in contact komt goedkoper of duurder zijn.

Aantal m2 Gemiddelde prijs per m2
Vanaf 10 m2v.a. €130 per m2
Vanaf 20 m2v.a. €95 per m2
Vanaf 30 m2v.a. €75 per m2


Prijs polyurethane gietvloer

Voor de populaire polyurethane gietvloer hangt de prijs af van het oppervlakte, het uurloon van de gietvloerspecialist en wat voor afwerking de vloer krijgt. Gemiddeld kan je uitgaan van een prijs van €75 tot €130 per vierkante meter van de polyurethane gietvloer.

Prijs epoxy gietvloer

De prijs van een epoxy gietvloer hangt af van de oppervlakte, het uurloon van de gietvloerspecialist en wat voor afwerking de gietvloer krijgt. Gemiddeld betaal je tussen de €75 en €130 per vierkante meter epoxy gietvloer.

Vraag vrijblijvende offertes aan voor jouw gietvloer!

Vraag hier gratis en vrijblijvende offertes aan en vind op deze manier de beste deal voor jouw unieke gietvloer, van de vakman die bij jou past!

Eerder bekeken pagina's