Tijd tot de trekking van de 8e winnaar31-10-2018


Geniet nóg meer van je uitgevoerde klus met €250 cashback!

Ben jij bezig met het verbeteren van je huis en heb je al een klus uit laten voeren? Of misschien overweeg je al een tijd een klus uit te laten voeren? Die €250 korting is natuurlijk een mooi argument om nu je droom waar te maken. Hoe dan ook: gun jij het jezelf nog meer te genieten? Je hoeft bijna niets te doen om kans te maken, dus doe vooral mee!

Vraag je offertes aan 

Het maakt niet uit voor welke klus je kiest. Zelfs als je een klus van ‘maar’ €250 of minder hebt uit laten voeren, mag je meedoen. Houd er dan wel rekening mee dat je nooit meer geld terugkrijgt dan wat je klus gekost heeft. Evengoed leuk, toch?

Laat je klus uitvoeren door een bedrijf dat Solvari aanbevolen heeft

Kies voor een bedrijf dat wij je hebben aanbevolen. Lees eerst de ervaringen met specialisten en kies voor het beste bedrijf en de beste deal.

Stuur je factuur in. Duimen maar!

Je kan je factuur uploaden in je persoonlijke account. Simpel, veilig en snel. Je hoort vanzelf van ons als je gewonnen hebt! Heb je je klus al een tijd geleden uit laten voeren? Geen probleem; stuur je factuur in en je speelt in de maand van insturing gewoon mee. 

Lukt het uploaden van je factuur niet? Je mag het ook mailen naar actie@solvari.nl

Win €250 kluskorting!

Kijk je alvast op je kalender om te zien wanneer we bij jou langs kunnen komen met €250?

Heb je al een idee wat je zou doen met de gewonnen €250? Misschien wel een volgende klus of ga je liever een stedentrip doen? Je mag het natuurlijk ook gewoon op je spaarrekening zetten. Wat je er ook mee gaat doen: we maken je graag blij met deze prijs!

Meneer Reitsma heeft de Google Nest camera gewonnen! De maand augustus gaven we geen €250 kluskorting weg maar hebben we een Google Nest camera cadeau gegeven. Camerabeveiliging is altijd een goede investering voor je woning, inbrekers liggen namelijk altijd op de loer.
Mevrouw Soer heeft €250 gewonnen met het laten plaatsen van vloerisolatie door Isoleerwel. Vloerisolatie zorgt voor een veel beter wooncomfort en  je bespaard  er flink mee op de energierekening.

Meneer Eversen heeft splinternieuwe rolluiken en zonnepanelen laten plaatsen, nu kan hij heerlijk genieten van een gekoelde woning door middel van de nieuwe rolluiken. Daarnaast gaat hij flink besparen in deze zonnige zomermaanden. Bedankt Buitenhuis Zonwering voor het plaatsen van deze geweldige rolluiken.

Mevrouw Coppen heeft nieuwe zonnepanelen laten plaatsen door ZonAdvies Nederland, en daarmee de €250 kluskorting gewonnen! Vanaf nu kan ze veel geld besparen door haar eigen stroom op te wekken.


Mevrouw Rossen heeft €250 gewonnen met het plaatsen van nieuwe rolluiken. Rolluiken zijn een ijzersterk preventiemiddel tegen inbraak. Nog een goed pluspuntje is als je ze dichtdoet komt er geen straaltje zonlicht meer binnen, waardoor het lekker koel blijft in de woning.
Meneer Sukkel heeft spouwmuurisolatie en vloerisolatie in één dag laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat deze meneer een comfortabeler wooncomfort krijgt. Plus hij gaat flink besparen op de kosten! 


Mevrouw Priem liet haar houten kozijnen op zolder vervangen door kunststof. Kunststof kozijnen zorgen voor een betere isolatie, en werken preventief tegen inbraak! Besparen op de kosten en een veiliger gevoel, wie wil dat nou niet.Benieuwd hoe een meneer van de Loo met nieuwe zonnepanelen en een cheque van €250 eruit ziet? Dat en het prachtige Moergestel zie je in deze video!

Video

Het laatste nieuws en interessante blogs

[#BLOGNEWS]

Zoals alle acties heeft ook deze winactie voorwaarden. Het is niets spannends, maar als je het wil lezen, dan kan dat hier.