Binnenzonwering en raamdecoratie  
informatie, advies en offertes

(3 Reviews)
Vrijblijvend binnenzonwering-offertes
Ontdek wat binnenzonwering voor jou kunnen betekenen
  • Werkt isolerend
  • Verhoog de waarde van je woning
  • Controleer de lichtinval in jouw woning
1205

Hou je huis koel met binnenzonwering

Binnenzonwering zorgt voor meer sfeer in huis. Deze raamdecoratie zorgt ervoor dat je de lichtval in jouw woning zelf kan regelen én dat jouw woning niet te warm wordt als de zon vol naar binnen schijnt. Bij binnenzonwering zijn er een hoop opties, waardoor je altijd wel een type binnenzonwering kunt vinden die bij jouw interieur past.

Voordelen van binnenzonwering

Binnenzonwering zorgt voor een aantal voordelen in jouw woning. Allereerst verhoogt binnenzonwering het wooncomfort. Als de zon ‘s zomers fel schijnt kan het namelijk erg warm worden in huis, wat met binnenzonwering voorkomen kan worden. Ook beheers je met binnenzonwering precies de lichtval in een woning en kun je een woning een ander uiterlijk geven.

De kosten van shutters

Kosten binnenzonwering

De kosten van binnenzonwering kunnen flink uit elkaar liggen. Gemiddeld liggen de kosten van binnenzonwering tussen de €300 en de €800, afhankelijk van het type binnenzonwering, de specialist en vooral de grootte van de binnenzonwering.

Soorten binnenzonwering

Bij binnenzonwering zijn er vier mogelijkheden. Hieronder lees je welke mogelijkheden dit zijn en wat de voor- en nadelen zijn van deze opties.

Shutters
Shutters zijn luiken aan de binnenkant van het raam die handmatig te bedienen zijn. Shutters zijn beschikbaar in drie materialen: kunststof, aluminium en hout. Shutters kunnen jouw woning een hele nieuwe uitstraling geven. Bovendien zijn shutters geheel naar eigen smaak aan te passen.
Jaloezieën
Jaloezieën bestaan uit horizontale of verticale stroken die gemaakt kunnen worden van kunststof, aluminium of hout. Met jaloezieën kun je zeer gemakkelijk de lichtinval in jouw woning regelen. Ook zorgen jaloezieën voor meer privacy in jouw woning. Jaloezieën worden bediend met een bedieningskoord.
Lamellen
Lamellen, ook wel verticale jaloezieën, zijn stroken van pvc die 180 graden gedraaid kunnen worden. Het voordeel van lamellen is dat ze gemakkelijk naar een kant geschoven kunnen worden, waardoor ze niet meer in jouw zicht hangen. Lamellen zijn sfeervol, praktisch en functioneel.
Plisségordijnen
Plisségordijnen zijn een stijlvolle vorm van zonwering en kunnen bovendien van toegevoegde waarde zijn voor het interieur. Plisségordijnen beschikken over een mechanisme waardoor de boven- en onderkant naar het midden geschoven kunnen worden. Geheel aan te passen aan jouw voorkeur.

Ontvang binnenzonwering offertes

Wil je genieten van een aangename temperatuur in huis bij hete zon? Vraag gratis en vrijblijvend binnenzonwering offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de factuur.

Veelgestelde vragen over binnenzonwering

Gemiddeld kost binnenzonwering tussen de €500 en de €800. Hoeveel je precies kwijt bent hangt af van het type zonwering, de specialist en de grootte van jouw raam.
Binnenzonwering is een vorm van zonwering aan de binnenkant van jouw raam. Met binnenzonwering kun je precies beheersen hoeveel licht er in jouw woning naar binnenkomt.

Eerder bekeken pagina's