Binnenzonwering

Controleer de lichtinval, privacy en temperatuur van jouw woning door binnenzonwering te installeren. Er zijn vele soorten zoals jaloezieën, plisségordijnen en shutters met uitvoeringen die passen bij elk soort interieur.

Vergelijk offertes

1205

Voordelen binnenzonwering

Binnenzonwering biedt heel wat voordelen. Hieronder vind je een overzicht met de grootste pluspunten:

Lichtregeling

Je kan zelf kiezen hoeveel licht er binnenkomt in je woning. Je kan een kamer verduisteren tegen de hitte of om gezellig een film te kijken. Of je laat een beetje natuurlijk licht binnen zonder directe zonnestralen of inkijk van buiten.

Privacy

Binnenzonwering biedt extra privacy door het zicht van buitenaf te beperken. Geniet van natuurlijk licht én privacy tegelijkertijd. Sommige uitvoeringen kan je verstellen om enkel het onderste deel van je raam af te schermen voor zon en voorbijgangers.

Toegevoegde waarde interieur

Door alle stijlen, kleuren en materialen die beschikbaar zijn voor binnenzonwering, is er een optie voor elk interieur. Daarnaast beschermt binnenzonwering je interieur tegen UV-straling en voorkom je verkleuring.

Lagere energierekening

Met binnenzonwering kan je de temperatuur in huis reguleren. Hierdoor zal je kamer minder opwarmen door zonlicht en ben je waarschijnlijk minder genoodzaakt om airconditioning aan te zetten.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Binnenzonwering kosten

De prijs van binnenzonwering kan verschillen, gebaseerd op enkele factoren zoals: de grootte van je raam, installatiekosten, materialen en het type zonwering. Gemiddeld kost binnenzonwering € 100 - 1.000

Type binnenzonwering Gemiddelde kosten (excl. btw, incl. plaatsing)
Shutters € 200 à 1.000
Jaloezieën € 90 à 600
Lamellen € 80 à 210
Plisségordijnen € 130 à 300

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor binnenzonwering