Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 11-01-18 door:

Energiehuis van Buren

8.7 10
8,7

Zonnepanelen particulieren

Zeer tevreden.op datalogging na

Aanbeveling:

Goed advies, zeer scherpe prijs. Prima werk geleverd. Alleen de datalogging werkt nog niet anders was de score nog hoger geweest

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 10-01-18 door:

Energiehuis van Buren

9 10
9

Zonnepanelen particulieren

ik ben zeer tevreden een aanrader.

Aanbeveling:

goed advies en uitleg. personeel was prima op tijd aanwezig, werken zeer professioneel .

Uitgevoerd op 05-02-18 door:

Rovaal Dakbeheer

8.7 10
8,7

Dakonderhoud

Uiterst tevreden

Aanbeveling:

Mijn dak is afgelopen maand door Rovaal dakbeheer en hun vakgeschoold, adviserend personeel naar alle tevredenheid onderhouden, tevens een kosteloos advies ontvangen en ook de prijs voor de werkzaamheden was een grote meevaller, ik beveel dit bedrijf aan iedereen met dakproblemen aan.

Uitgevoerd op 02-02-18 door:

Zonneschermshop.com

10 10
10

Electrische garagedeur

Wij raden Zonneschermshop.com aan!

Aanbeveling:

Zeer professioneel uitgevoerd, en heel klantvriendelijk! Wij zijn erg blij met onze nieuwe garagedeur! In het verleden ook al een klus laten uitvoeren door Frans Buitink en waarschijnlijk in de toekomst ook nog wel! Afspraken worden stipt nagekomen en bij eventuele tegenslagen wordt er professioneel en adequaat gehandeld. Daarnaast wordt er goed meegedacht en af en toe extra service geboden. Top!

Uitgevoerd op 25-11-17 door:

Solar2Enjoy.com

10 10
10

Zonnepanelen

Wij raden Solar2Enjoy absoluut aan!

Aanbeveling:

Het begon met een goed persoonlijk adviesgesprek waarbij we op al onze vragen antwoord kregen en waarbij de tijd werd genomen. We bleven met een aantal vragen zitten waarbij we met de adviseur een route hebben gelopen en daarbij verschillende soorten panelen hebben kunnen bezichtigen. Dit maakte voor ons de keuze makkelijker. Vervolgens het plaatsen van de zonnepanelen; een vakkundig en sociaal team plaatste de zonnepanelen. En tijdens het plaatsen was het mogelijk om met hen te overleggen over wat dan ook.
Helaas bleken de panelen de volgende dag niet te werken, maar dat werd de dag daarna al verholpen. Er zat een kabel klem onder een paneel; kan gebeuren.
We kijken terug op een uitstekende dienstverlening van Solar2Enjoy!

Uitgevoerd op 04-02-18 door:

GreenFocus

9 10
9

Zonnepanelen

Op tijd en zeer tevreden

Aanbeveling:

Advies was prima. Ik moest wel attenderen op plaatsing binnen de afgesproken termijn. Plaatsing zelf was uitstekend en professioneel.

Uitgevoerd op 07-02-18 door:

P.H.O-isolatie

9.3 10
9,3

Vloerisolatie

Vakkundig, snel en meedenkend

Aanbeveling:

Koen dacht goed met ons mee, ook tijdens de verbouwing. Toen de klus een grotere uitdaging bleek dan verwacht is dit heel netjes en snel opgelost.

Uitgevoerd op 01-02-18 door:

Zonvoornop

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

medewerkers hebben keurig gewerkt

Aanbeveling:

goed advies van Reinald,goede uitleg ,geen poespas en vriendelijk, voor een nette prijs

Uitgevoerd op 02-02-20 door:

IsoLex

8 10
8

Buitengevelisolatie

Strak en keurig werk geleverd.

Aanbeveling:

Keurig werk geleverd. Voor een zeer schappelijke prijs. Beleefde en hardwerkende medewerkers

Uitgevoerd op 25-01-18 door:

Isolatiespecialist.nl

7.7 10
7,7

Vloerisolatie

Vlot, netjes en professioneel

Aanbeveling:

Vlot, netjes en professioneel