Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

GHJ

Zonnepanelen installeren

Snel , net installatie werk

Advies bijgesteld, installatie werk meterkast zeer netjes, goede ondersteuning voor teruggave btw belasting.

Uitgevoerd op 28-05-2021

L.P.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Afspraken goed nagekomen

Medewerken zijn op tijd werken goed en luisteren naar de wensen en voeren deze ook uit!

Uitgevoerd op 29-07-2021

Evert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super netjes gewerkt dik tevreden

Alles duidelijk uitgelegd

Uitgevoerd op 27-07-2021

Ronald

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Grotendeels tevreden met werk

Waren op tijd, snelle installatie, wel rommel achtergelaten en Wifi versterker stuk achter gelaten

Uitgevoerd op 22-07-2021

Nare spam

En maar nare spam blijven sturen op een schimmige manier.

Uitgevoerd op 28-07-2021

Nare spam

En maar nare spam blijven sturen op een schimmige manier.

Uitgevoerd op 28-07-2021

Aanbevolen door klant

PERFECT ALLES IN DETAIL AFGEWERKT EN SUPER SNEL!!!

Nadat ik vorig jaar mijn offerte op maat heb laten maken, zijn ze toch pas dit jaar bij mij geweest.

Dit ivm de Corona ik niet wist wat de financiële situatie kon gaan worden?
Dit jaar in maart maar een keer gebeld en gevraagd of de offerte nog steeds geldig was en toen ook meteen een afspraak gemaakt.

Om 11.35 uur deze ochtend kwamen er 3 vriendelijke mannen van isolatie.com mijn kruipruimte isoleren.
Alles ging perfect er werd netjes en snel gewerkt aan het einde werd alles netjes opgeruimd en de voor en achtertuin werd schoon gespoten met water omdat ze zelf ook de ontluchtings gaten doen boren als deze toegepast dienen te worden.

Om 13.00 uur waren ze alweer klaar voor vertrek.

Echt alles perfect, netjes en snel afgewerkt!!!
Tijdens de werkzaamheden konden wij samen met onze hond gewoon thuis blijven en na de werkzaamheden ook we moesten wel even alles goed laten luchten.

Ps

Tijdens de werkzaamheden denken de medewerkers ook goed mee ivm luik kruipruimte hoe je deze ook zelf nog even goed kunt isoleren!!

Gewoon 1 woord uitmuntend!!!!!

Uitgevoerd op 27-07-2021

Aanbevolen door klant

PERFECT ALLES IN DETAIL AFGEWERKT EN SUPER SNEL!!!

Nadat ik vorig jaar mijn offerte op maat heb laten maken, zijn ze toch pas dit jaar bij mij geweest.

Dit ivm de Corona ik niet wist wat de financiële situatie kon gaan worden?
Dit jaar in maart maar een keer gebeld en gevraagd of de offerte nog steeds geldig was en toen ook meteen een afspraak gemaakt.

Om 11.35 uur deze ochtend kwamen er 3 vriendelijke mannen van isolatie.com mijn kruipruimte isoleren.
Alles ging perfect er werd netjes en snel gewerkt aan het einde werd alles netjes opgeruimd en de voor en achtertuin werd schoon gespoten met water omdat ze zelf ook de ontluchtings gaten doen boren als deze toegepast dienen te worden.

Om 13.00 uur waren ze alweer klaar voor vertrek.

Echt alles perfect, netjes en snel afgewerkt!!!
Tijdens de werkzaamheden konden wij samen met onze hond gewoon thuis blijven en na de werkzaamheden ook we moesten wel even alles goed laten luchten.

Ps

Tijdens de werkzaamheden denken de medewerkers ook goed mee ivm luik kruipruimte hoe je deze ook zelf nog even goed kunt isoleren!!

Gewoon 1 woord uitmuntend!!!!!

Uitgevoerd op 27-07-2021

G.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Bewondering voor de wijze waarop is gewerkt in de kruipruimte van ons appartementengebouw VvE Van Borsselestraat 19 t/m 53 te Oosterhout. Eigenaar Niels van den Broek is kritisch op de te verrichten werkzaamheden en perfectionistisch. Vriendelijk personeel. Perfect werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan!

Uitgevoerd op 19-07-2021

Aanbevolen door klant

prima ervaring

Goede communicatie. Wel 1 paneel minder geplaatst dan gepland omdat het niet paste.

Alles zo netjes mogelijk weggewerkt, prima werk.

Uitgevoerd op 26-07-2021

Jan-Hein

Zonnepanelen plaatsen
Aanbevolen door klant

Tweemaal afspraak verzet door ESS

Prima verlopen installatie. Planning twee keer veranderd werd goed gecommuniceerd. Opleverdocument met onduidelijke foto's van de serienummer. Over de nazorg kan ik geen beoordeling geven omdat ik dat nog niet weet.

Uitgevoerd op 21-07-2021

Joan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

afspraken worden perfect nagekomen.

goed georganiseerd bedrijf, afspraak gemaakt, tijdens die afspraak gelijk de offerte, na akkoord direct een montagedatum vastgelegd, En op de afgesproken datum door een goed team de panelen gelegd en aangesloten. En na hooguit 3 uurtjes lagen de 14 panelen op het dak en waren aangesloten, en was alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 20-07-2021

Ramon

Zonnepanelen installeren

Onbetrouwbaar bedrijf

Samengevat: een onbetrouwbaar bedrijf dat het keer op keer na laat om afspraken na te komen en men niet leert van het niet communiceren met de klant.

Bijna een jaar na dato heeft men de installatie nog niet compleet geïnstalleerd, herhaaldelijk worden afspraken niet nagekomen. Dit is tot op heden zo'n 6 tot 7 keer gebeurd!

Hierover wordt door het installatieteam niet gecommuniceerd, tenzij je zelf er continu achteraan blijft bellen.

Ik heb het bedrijf nu officieel in gebreke gesteld middels een aangetekende brief en wacht verdere reactie af.

Uitgevoerd op 24-08-2020

Frank

Waterontharder installeren of vervangen

Direct “ zacht” water.

Eerste afspraak ging helaas door ziekte monteur niet door. Tweede gelukkig wel, installatie ging vlot prima!

Uitgevoerd op 20-07-2021

Dick

coaten van de dakpannen op de garage
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd

Door de snelle reacties en de duidelijke heldere offerte op 18-7-2021 kon ik snel zaken doen. De uitvoering is nauwkeurig en netjes uitgevoerd op 23-7-2021. Na het schoonvegen van de pannen inclusief de inspectie wordt eerst een primerlaag opgebracht. Na een korte droogtijd zijn de pannen tweemaal voorzien van een coatingslaag. Tijdens deze werkzaamheden is goot afgedekt met een doek om het overtollig vocht op te vangen. Ook zijn op voorhand enkele reserve pannen gecoat.

Uitgevoerd op 23-07-2021

Gerda

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes op tijd, heerlijk water

Personeel heel vriendelijk, duidelijke uitleg

Uitgevoerd op 02-07-2021

B

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies en uitvoer

De verkoper legde alles kundig uit! De uitvoerders deden prefect wat was afgesproken!
Wij zijn zeer tevreden.
Zelfs bij de nazorg kregen wij deskundig hulp!

Uitgevoerd op 04-10-2021

Eline

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Vakwerk

Het voorgesprek was al naar tevredenheid.
Keurig vakwerk. Gezellige jongeman
Alles keurig netjes achter gelaten.

Uitgevoerd op 06-07-2021

Jos

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Afspraak is afspraak .

Voeren werkzaamheden netjes uit en komen afspraken na .

Uitgevoerd op 22-01-2021

willy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

fijne mensen goed contact

heel duidelijk advies zeer netjes geplaats door goed en fijn personeel .ben er echt zeer tevreden mee.

Uitgevoerd op 16-04-2021

Roy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en communicatief; prima!

Een aantal zonnepanelen geplaatst en de groepenkast vervangen. Prima afstemming vooraf en goed doorvertaald in een opdracht.
De plaatsing van de zonnepanelen en groepenkast is ook volgens plan gedaan; alles netjes in een halve dag geplaatst door vakkundige medewerkers. Prima ondersteuning bij aanmelden bij energieleverancier.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed en het bedrijf wekt een solide en betrouwbare indruk.
Ik raad Hoogendoorn elektrotechniek dan ook van harte aan.

Uitgevoerd op 19-07-2021

Jolien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel bedrijf

Van A tot Z een professioneel bedrijf.
Een prettig adviesgesprek en een nette installatie door eigen monteurs.
Na de installatie hebben de monteurs alles netjes uitgelegd.

Uitgevoerd op 15-06-2021

Aanbevolen door klant

Uitstekend advies en prima dienstverlening

Zonnefabriek doet geen loze beloften en levert de vooraf afgesproken kwaliteit. Vanuit deskundigheid en vele jaren ervaring werd een passende installatie geadviseerd. Vooraf duidelijkheid over de totale kosten. Ook de nazorg was uitstekend

Uitgevoerd op 20-07-2021

Quirin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

keurig volgens afspraak

Juist als het tegenzit herken je de kwaliteit in mensen. Bij ons zat het , buiten hun schuld , tegen maar alles werd keurig opgelost ondanks extra uren en extra reistijd (geen meerkosten)

Uitgevoerd op 09-07-2021

Arjan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Leveren goed werk af en denken mee!

Zijn netjes en op moment zelf lossen ze alles op en denken mee in netjes afleveren van al het werk.

Uitgevoerd op 19-07-2021

Cees

Zonnepanelen installeren

Goed geregeld snelle levering

Goed advies snelle montage netjes gewerkt toppy

Uitgevoerd op 13-07-2021

Robert

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeker een aanrader!

Gesproken met een vertegenwoordiger tevens monteur van DijkstraWaterontharder. Meneer kwam zeer vriendelijk over en legde ons alles haar fijn uit.

De waterontharder staat nu een week bij ons in huis en wij voelen, proeven en zien meteen een verschil.

Daarom raden wij Dijkstrawaterontharder zeker aan! Het is een eerlijk betrouwbaar bedrijf met passie voor het vak!

Uitgevoerd op 19-07-2021

R.

Druppa waterfilter geinstalleerd
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, keurig gewerkt.

Netjes op tijd volgens afspraak, snel en vakkundige installatie.
Werkt prima, water smaakt beter dan voorheen.

Uitgevoerd op 15-07-2021

Marja Groefsema

Aanbevolen door klant

prima ervaring met de zonnefabriek.

Eerste kennismaking ging online. Kaspar heeft ons goed geholpen en alles goed uitgelegd.

Daarna kwam er iemand thuis om de situatie op te nemen.
Op de dag van de installatie verliep alles heel goed. De installateurs deden alles in overleg met ons en elkaar. Hele aardige en nette jongens.
Ook de medewerkers van de service telefoon waren aardig.
Tot nu toe zeer tevreden met de Zonnefabriek.

Uitgevoerd op 18-07-2021

Johan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

afspraken perfect nagekomen.

goed geadviseerd, de zonnepanelen liggen keurig netjes uitgelijnd op het dak, de installateurs waren beleefde en zeer hard werkende mannen, alles werkend opgeleverd, vragen worden duidelijk uitgelegd zowel door de monteurs als door het kantoorpersoneel. kortom, ik ben zeer tevreden.

Uitgevoerd op 08-07-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review