Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Allard

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Top service

Prettige contacten met al de medewerkers in alle niveaus van de organisatie. Er werd goed meegedacht met wat wij wilde

Uitgevoerd op 11-08-2022

rk schoelink

nog niet naar tevredenheid afgeleverd

het is nog niet goed klaar gemaakt
hoop dat dit nog gaat gebeuren

Uitgevoerd op 16-08-2022

Aanbevolen door klant

Uitstekend

Was allemaal prima geregeld, en heel goed werk afgeleverd. Dik tevreden zijn wij over het werk en het uiteindelijke resultaat .

Uitgevoerd op 16-08-2022

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar Brabants bedrijf

Via de site over subsidies van de overheid zocht ik naar betrouwbare bedrijven. Isolatie.com was daar een van. Goede intake en vakmannen die het kwamen doen. Namen de tijd om alles te controleren en uit te leggen. Zeer netjes opgeruimd daarna.

Uitgevoerd op 15-08-2022

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar Brabants bedrijf

Via de site over subsidies van de overheid zocht ik naar betrouwbare bedrijven. Isolatie.com was daar een van. Goede intake en vakmannen die het kwamen doen. Namen de tijd om alles te controleren en uit te leggen. Zeer netjes opgeruimd daarna.

Uitgevoerd op 15-08-2022

A. Bouman

Aanbevolen door klant

Prima montage en service

Prima ervaring. Er werd netjes gewerkt, goed overleg gevoerd en alles werd netjes achter gelaten.

Uitgevoerd op 15-08-2022

Aanbevolen door klant

Goed bereikbaar, duidelijke voorlichting, denken mee en hebben de installatie uitstekend uitgevoerd

Ondanks de onregelmatige vorm van hert dak met twee dakramen en een aantal schoorstenen zijn de panelen zo efficient en regelmatig mogeijk uitgelegd. Hier ben ik zeer tevreden over. Zowel de adviseur in het voortraject en de monteurs kwamen bij mij zeer vakbekwaam over.

Uitgevoerd op 14-08-2022

Shakiel

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Het advies traject verliep geheel naar wens. Duidelijk en helder advies van Merijn gehad. Ook heeft hij goed meegedacht en geadviseerd over de verschillende "uitdagingen" waar wij mee kwamen.

Helaas waren we te laat om de eerste offerte te bevestigen, waardoor het iets duurder werd allemaal, maar dat is volledig aan mijzelf te wijten.

Installatie verliep prefect en ik werd netjes geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en tussentijds over de voortgang. Zeer tevreden over het installatie team en de elektricien.

De app is nu inmiddels ook helemaal up-to-date (2 weken na plaatsing) zoals besproken en wij zijn helemaal tevreden!!

Uitgevoerd op 11-08-2022

Jan

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden kan het iedereen aan

Keurig werk en goede informatie ontvangen

Uitgevoerd op 29-07-2022

Frederik

Aanbevolen door klant

uitstekend bedrijf

goede afspraken, heldere en aantrekkelijke offert. monteurs vakbekwaam, snel en goed werkend. Kortom, bedrijf wordt door mij van harte aanbevolen

Uitgevoerd op 10-08-2022

John

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer vakkundige advies+installatie

Ik ben uitermate tevreden over Axxent als leverancier van kozijnen en HR++ ruiten!
De goede ervaring begon al toen ik via hun website vroeg om een schouw en advies. Daarna heeft Jan Herman ten Velde als verkoper/ adviseur binnen 1 dag gebeld en een paar dagen later een bezoek gebracht en direct advies gegeven met indicatieve prijzen (ik heb met andere bedrijven zoals aannemers of installatiebureaus wel meegemaakt dat er veel trager of helemaal niet gereageerd wordt..).
De installatie/montage is gedaan door een team van 2 (Mustafa en Baris) en zij zijn duidelijk vakmannen en hebben het werk snel en mooi afgewerkt opgeleverd.

Uitgevoerd op 04-08-2022

Reinier

Aanbevolen door klant

Snel, zorgvuldig, vriendelijk en deskundig

In alle fasen van de aanschaf (oriëntatie, offerte, planning, installatie) werkte Solar2Led snel, zorgvuldig, vriendelijk en deskundig. Wij zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 10-08-2022

Aanbevolen door klant

Zeer vakkundige installatie, en kozijnen en ruiten van hoge kwaliteit

Ik ben uitermate tevreden over Axxent als leverancier van kozijnen en HR++ ruiten!

De goede ervaring begon al toen ik via hun website vroeg om een schouw en advies. Daarna heeft Jan Herman ten Velde als verkoper/ adviseur binnen 1 dag gebeld en een paar dagen later een bezoek gebracht en direct advies gegeven met indicatieve prijzen (ik heb met andere bedrijven zoals aannemers of installatiebureaus wel meegemaakt dat er veel trager of helemaal niet gereageerd wordt..).
De installatie/montage is gedaan door een team van 2 (Mustafa en Baris) en zij zijn duidelijk vakmannen en hebben het werk snel en mooi afgewerkt opgeleverd.

Uitgevoerd op 10-08-2022

Aanbevolen door klant

Goede voorlichting en uitleg

Bij offerte gesprek prima uitleg over het systeem gekregen. Na verloop van tijd werd er een plaatsingsdatum ingepland en de monteurs kwamen keurig op tijd en na installatie kreeg ik een duidelijke uitleg. Panelen liggen er inmiddels 1 maand op en tot dusver bevalt het systeem prima.

Uitgevoerd op 09-08-2022

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Oog voor de klant, goede prijs/kwal

De aanloop naar het plaatsen van panelen verloopt prettig. Komen langs voor een schouw in plaats van op afstand zoals zovelen. Daarbij mogelijkheden voor het stellen van vragen en persoonlijk advies.
Uiteindelijke plaatsen verliep ook vlug, ondanks koude wintermaanden.
Helaas bleek na plaatsing kleurverschil in de full black panelen te zitten, wat olieachtige vlekken. Niet de schuld van Alfazon maar vanuit leverancier waar andere 'normen' voor kleur gelden dan hier. Uiteindelijk heeft Alfazon dit goed opgelost en is merkbaar dat zij staan voor tevreden klanten.
Enige tip voor Alfazon is de communicatie. Deze moest vaak vanuit de klant komen(waar wel direct op werd gereageerd). Een en ander zal ook komen door de verhitte energiemarkt waarin wij verkeren en de drukte die dat met zich meebrengt.
Uiteindelijk zou ik Alfazon adviseren gezien prijs/kwaliteit en aftersales. Twee vrienden hebben dit inmiddels ook gedaan.

Uitgevoerd op 09-12-2021

Corne

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Erg goed werk geleverd

Erg goed werk geleverd keurig op tijd en erg vriendelijke monteur alle afspraken precies nagekomen

Uitgevoerd op 04-08-2022

F. Grunewald

Aanbevolen door klant

Oke

Tevreden
Correcte voorbereiding en voor onderzoek.
Bij afwerking en plaatsing een paar probleempjes

Uitgevoerd op 08-08-2022

Peter van Dijk

Aanbevolen door klant

Prima

Na bezoek van de Heer Post een uitgebreide uitleg gekregen over werking, installatie en mogelijkheden. Aan de hand hiervan een offerte ontvangen waarmee we akkoord zijn gegaan. Vooraf aan plaatsing goede communicatie met afdeling planning/support met een aantal handige tips. Plaatsing werd vakkundig door personeel gedaan en wat praktische tegenslagen zijn prima opgelost ter plekke. Ook Btw verhaal uit handen gegeven en nu wachten op uitbetaling daarvan. De installatie werkt tot nu toe prima.

Uitgevoerd op 06-08-2022

M.

Dak renoveren of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig bedrijf

Komt afspraken na ,levert netjes werk,

Uitgevoerd op 01-08-2022

Stefan

Gratis service obtvangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Na een aantal jaren was onze rolluiken wat los komen te zitten. We verbaasden ons hier over en namen contact op. Binnen 1 week monteur op locatie en liepen de bevestiging na en na vastdraaien een bevestigingsbout aan muur en controller overige bevestigingsbouten door vriendelijke monteurs. Werd deze gratis verleend. Top service volgens mij.

Uitgevoerd op 01-08-2022

Aanbevolen door klant

uitmuntend

vanaf het begin van de voorlichting tot en met de eindoplevering en aftersales een zeer goede en vakkundige begeleiding.
de werkzaamheden zijn door het personeel op uitstekende wijze uitgevoerd met een zeer vriendelijke en vakkundige benadering naar de klant toe.
De werkwijze van het personeel kwam zeer klantvriendelijk over met een grote mate van betrokkenheid van hun werkzaamheden.

Uitgevoerd op 05-08-2022

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

In alle opzichten uitstekend. Vanaf het eerste contact goed geïnformeerd en begeleid. Bij de installatie stuitte de elektriciën op lastige problemen bij het leggen van de verbinding tussen omvormer en meterkast. Het duurde allemaal wat langer dan voorzien maar hij bleef rustig en vriendelijk en loste het prima op. De werking van het systeem legde hij helder uit en hoewel het op deze warme vrijdagmiddag al laat was geworden, pakte hij de stofzuiger en ruimde voor het vertrek alles netjes op.

Uitgevoerd op 04-08-2022

Pier

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede vakmensen in het hele proces

Diepgaand oriënterend gesprek. Er werd naar al onze wensen gevraagd en rekening mee gehouden.Goede uitleg over het hele proces. Super snelle levering en montage door vakmensen.

Uitgevoerd op 13-09-2021

Martine

Aanbevolen door klant

Goede service

We zijn van het begin tot het eind goed geholpen. Dat begon al met een prettig gesprek bij ons thuis en eindigde met een vlotte montage.

Uitgevoerd op 04-08-2022

J

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

snel, goed en doen wat ze zeggen.

Goede afspraken, administratie denkt mee met de subsidie-aanvraag en heel vriendelijke werkmannen die de klus binnen de gestelde tijd hebben afgerond.

Uitgevoerd op 29-07-2022

Willem Lamers

Aanbevolen door klant

Het gehele traject probleemloos, professioneel met nakoming van alle afspraken!!

De contacten, begeleiding en afhandeling van het hele traject netjes, professioneel en met nakoming van alle afspraken perfect geregeld!!

Uitgevoerd op 03-08-2022

Jeroen

Kozijnen plaatsen of vervangen

Topbedrijf met betrokken mensen

Prima en correct bedrijf wat precies en nauwkeurig uitvoert wat het beloofd.
Erg betrokken en professionele medewerkers.

Uitgevoerd op 01-08-2022

Aanbevolen door klant

Heldere intake, vakkundige installatie, goede service.

Onze kennismaking met adviseur was plezierig; er werd ruim de tijd genomen om de mogelijkheden en onmogelijkheden door te nemen.

Offerte kwam snel, goed gedocumenteerd en met uitgebreide informatie. Bestellingsproces is geheel geautomatiseerd.

Levertijd is wat aan lange kant geweest, kwam mede door voorbereidende werkzaamheden aan onze zijde en grootte vraag.

Op de installatiedag is alles perfect gemonteerd, netjes gewerkt en door de electricien uitstekend meegedacht en op een efficiente wijze uitgevoerd. Panelen werken als een zonnetje......

Uitgevoerd op 03-08-2022

Theo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Bezoek aan huis met duidelijke uitleg en advies .Goede afspraken . Snelle levering en montage. Zeer
tevreden met nette montage en afwerking. Kortom een prima en goed bedrijf, aanrader dus.

Uitgevoerd op 01-07-2022

Aanbevolen door klant

Bedrijf dat de afspraken nakomt

15 Sunpower Maxeon 3 415wp panelen laten plaatsen door de Zonnefabriek, ik ben nu dus ook directeur van mijn eigen zonnefabriek. De accountmanager Salvador die bij ons is geweest om alles te bekijken wat mogelijk was maakte op mij een deskundige indruk, ook toen ik later besloot om het systeem te upgraden was het zo gepiept. Met de planning een datum voor de plaatsing geprikt, de installateurs die de panelen hebben geplaatst waren zeer kundig en hebben de panelen netjes geplaatst ook de omvormer hangt zeer netjes. Al met al ben ik een hele tevreden klant en raad in de Zonnefabriek zeker aan.

Uitgevoerd op 03-08-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review