Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

4
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Hardwerkend,toegewijd,vriendelijk

Het advies was goed en gedetaileerd. De afspraak was goed onderbouwd en gedocumenteerd door de vertegenwoordiger. De 2 medewerkers waren goed op tijd begonnen. De klus was groot en zonder tegenwoord werd het hele karwei tot laat in de volgende avond netjes afgemaakt ondanks dat het 2 componenten meng process veel extra tijd vergde. De 2 medewerkers van Isolatie Centraal Oost waren beide goede, harwerkende, toegewijde, vakkundige, beleefde mannen die alles ook weer netjes afgewerkt hebben achtergelaten. Nu hopen dat mijn gasrekening omlaag gaat ;-) Een door mij uit te voeren infra rode camera test zal worden uitgevoert zodra het spouwmuur isolatie materiaal ENVERIFOAM volledig is uitgedroogd.

Uitgevoerd op 17-10-2019

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Nauwkeurig en op tijd

De medewerkers waren zeer vriendelijk en correct.

Uitgevoerd op 08-10-2019

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Fijn bedrijf, regelt alles voor je.

Na het inschrijven voor zonnepanelen via Solvari werd er op verschillende manieren contact met me gezocht. Verschillende bedrijven wilde niet de moeite nemen om langs te komen en stuurde alleen een mailtje met een richt prijs. Andere die kwamen niet opdagen en als ze dan een dag later kwamen werd er een ongeloofwaardig verhaal verteld. Duurzaamheidscentrum Nederland kwam langs op een avond waarbij de verkoper op de minuut af op tijd kwam. Het verhaal wat die vertelde was helder maar zeker ook eerlijk. Via een collega die bij hun ook zonnepanelen had laten leggen had ik al vernomen dat ze afspraken netjes na kwamen. Het contact met de verkoper gaat soepel en als je hem belt helpt hij je altijd gelijk. Niet alleen het leggen van de panelen en het aansluiten van de omvormer doen ze maar ze regelen ook je btw teruggave en het aanmelden bij de energie leverancier. Of terwijl een prima bedrijf wat alles van A t/m Z regelt.

Uitgevoerd op 02-10-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Vakmannen met veel ervaring

De mannen van isolatie kampioen weten waar ze over praten, ze denken met je mee en het zijn harde werkers. Ook maken ze tijd voor een gezellig praatje. Wij zijn erg tevreden!

Uitgevoerd op 09-10-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super werk geleverd.Dikke 10

Super werk geleverd en de afspraken na gekomen.Alles netjes achter gelaten. Dik tevreden.Ik beveel de mensen aan om dit bedrijf te nemen.Geweldig.

Uitgevoerd op 12-10-2020

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

snel, vakkundig en vriendelijk

Zowel de offerte, het inmeten als het plaatsen werden uitgevoerd door vakkundige vriendelijke mensen.
Het plaatsen ging snel en vakkundig, men nam de tijd om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen over het hoe en wat tijdens het plaatsen en alles ging met een lach, ondanks de nodige regenbuien.
Het zijn hardwerkende vakmensen en lieten het allemaal netjes afgewerkt en schoon achter.
Het raam van mijn schuurdeur was verkeerd geleverd, helder ipv melkglas, maar dat werd keurig binnen een week, na telefonische afspraak vervangen, super!
Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 01-10-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Top werk afgeleverd

Zeer prettig bedrijf om mee te communiceren, reageren snel en transparant. Komen de gemaakte afspraken na en er wordt keurig werk afgeleverd. En de werk plek wordt brandschoon achter gelaten. Ben zee tevreden en kan opstijgendvocht.nl iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 10-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Tom,
Leuk dat u uw goede ervaring wilt delen met van Eijk Vochtwering en Solvari. Goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Netjes en secuur uitgevoerd

Het werk is netjes en naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-10-2019

8
Prijs/kwaliteit
7
Service
6
Afspraken

Tevreden over advies, geen dinerbon

Op 20 maart hebben we en als prettig ervaren gesprek gehad over installatie van zonnepanelen. Op 30 maart zijn ze aangebracht op het dak, maar het aansluiten van het systeem bleek een probleem ivm de doorvoer van de kabel door het platte dak. Door de schoorsteen bleek dit niet te kunnen. Na veel gedoe is er dan uiteindelijk op 19 april een doorvoer aangelegd en het systeem aangesloten. Niet alle cellen gaven een duidelijk beeld op de app van Enlighten. Hiervoor bleek een update nodig te zijn van de router. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
Het enige wat wij niet ontvangen hebben van KoDakZo is de ons beloofde dinerbon van €100. Erg spijtig en een beetje een nare nasmaak.

Uitgevoerd op 19-04-2019

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
7
Afspraken

Product goed! Verwerking minder.

Goed en duidelijk geïnformeerd. Verweking door de verkoper was minder omdat hij niet duidelijk kreeg wat de afmetingen van het dak waren. Heb hem aantal keer moeten corrigeren en uiteindelijk mijn eigen legplan voor moeten leggen. Deze is dan ook uitgevoerd. communicatie met hem was wel goed. Tussendoor is een mail niet bij mij aangekomen waardoor installatie datum zonder overleg vast stond. Toevallig kwam dit uit. Installateurs zijn vriendelijk, ervaren en werken netjes. Vragen wat de voorkeuren zijn en zijn bereid om extra wensen uit te voeren. Wel aan te raden om een aantal dakpannen op voorraad te hebben. Ik heb zo dadelijk een mail ontvangen van Helios met uitleg over de BTW teruggave. Dit is goed geregeld.

Uitgevoerd op 01-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Geert,
Bedankt voor uw review over Helios Solar. Een goede maar eerlijke review met duidelijke feedback.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari