Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

H v.Gameren

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

De panelen liggen netjes.

De app van de telefoon is zeer slecht, voorheen was afgesproken dat we konden zien of elk paneel werkte maar helaas is dat niet het geval. Ook de rest van de app is zeer verwarrend. Er zijn momenten dat hij ‘s-avonds aangeeft dat de installatie terug levert,terwijl het donker is.Ook is het niet mogelijk om te zien hoeveel de installatie terug levert.Als er iemand moet komen,om dit in orde te maken,kost dat volgens de voorwaarden minimaal €150,- dat is ons van tevoren niet verteld. De wifi aansluiting in de meterkast is een lachertje,zo slordig. Jammer

Uitgevoerd op 31-08-2020

Edwin van Bussel

Zonnepanelen installeren (particulier)
Aanbevolen door klant

Net bedrijf

Een mooie brochure, daarna een verkoper die al mijn vragen vakkundig kon beantwoorden. Plannings datum zelf te kiezen. De monteurs waren zeer beleefd , hard gewerkt en snel opgeruimd. De omvormer werd keurig uitgelegd door de monteurs. Goede communicatie en vakkundig aan.

Uitgevoerd op 11-09-2020

Jan uit IJsselstein

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede info, goed werk

Vanuit toegezonden brochure, contact gelegd, alles verliep volgens afspraken en kreeg goed en kundig advies. Afspraken zijn nagekomen en daadwerkelijke plaatsing zonnepanelen verliep uitstekend en er werd netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 17-09-2020

Carmen .

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prachtige dakkspel

Prachtige dakkapel. Geleverd door vriendelijke en ervaren monteurs. Wij zijn zeer tevreden. Wij raden Dakkapel zeker aan.

Uitgevoerd op 09-09-2020

M. Weller

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ben zeer tevreden.

Goed advies en alles is uitstekend in een ochtend geplaatst.

Uitgevoerd op 21-11-2018

Toine Timmermans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en vriendelijk

Strak op tijd. Komt afspraken na. Kundig. Kortom top ervaring met Atlas.

Uitgevoerd op 15-09-2020

Leon De reus

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Perfecte service, naar verwachting

S ochtends op de dag vd installatie rond 07:30 kwam een vrachtwagen de panelen leveren. De zonnepanelen waren op de dag van de afspraak keurig gemonteerd zoals eerder besproken met Marcella vd Harn, (een kundige dame die met je meedenkt en haar producten echt kent, een verkoopster die je, op basis van voorgaande, de opdracht al snel gunt!)

De mannen die ze kwamen installeren waren keurig op tijd en uiterst beleefd. Alles moest volgens hun zeggen op de mm nauwkeurig en netjes afgewerkt, daar hou ik van!!

Ook toen er een probleempje ontstond met de routing van de kabel, werd dit in keurig overleg gedaan.

Al met al een prima ervaring gehad met Helios solar.
Ik verwacht er natuurlijk in de komende 30 jaar geen gebruik van te hoeven maken maar mocht dat wel zo zijn, kom ik zeker terug bij deze partij

Uitgevoerd op 17-09-2020

Gert Smits

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

nette montage

Montage bedrijf heeft een nette montage achter gelaten

Uitgevoerd op 23-09-2020

Luuk Visser

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer behulpzaam, flexibel en goed!

We hadden vlak voor de installatie van onze panelen een lekkage aan het dak. Het maken ervan kon telkens niet doorgaan door de weersonstandigheden, waardoor we eental keer tot een week van te voren de klus moesten verzetten. Dit kon allemaal kosteloos en de service was uitstekend. Ook de prijs/kwaliteit garantie was zeer goed in vergelijking met 15 andere offertes (na uitgebreide analyse van verwachtte opbrengt in de komende 10-30 jaar). Zeer aan te raden!

Uitgevoerd op 15-09-2020

Harrie Stevens

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer goed werk geleverd

nette monteurs, hadden verstand van het werk wat ze uitvoerde

Uitgevoerd op 31-08-2019