Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 20-04-18 door:

BS Kozijnen

7 10
7

Kunststof kozijnen

Uiteindelijk tevreden!

Aanbeveling:

De plaating duurde langer dan verwacht, maar dit kwam mede door het weer. Ook was er in eerste instantie een te breed rolluik meegenomen. Uiteindelijk is dit ook netjes opgelost!

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 08-08-17 door:

Zonnemarkt

8 10
8

Zonnepanelen

Toppers.

Aanbeveling:

Dik tevreden over de afhandeling van problemen, snel geleverd.

Uitgevoerd op 05-02-18 door:

Bespaarpartner zonne-energie

9.3 10
9,3

Zonnepanelen en zonneboiler

Erg tevreden!

Aanbeveling:

Zeer goed en helder advies. Panelen zijn goed geplaatst en het werkt uitstekend. Zeer professionele installateurs en adviseurs. Erg tevreden!

Uitgevoerd op 20-04-18 door:

Helios Solar

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:

Medewerkers zijn zeer kundig, werkzaam, vriendelijk en correct.

Uitgevoerd op 12-04-18 door:

P3 asbestverwijdering B.V.

10 10
10

Asbest verwijderen

Netjes op tijd

Aanbeveling:

Keurig werk

Uitgevoerd op 19-04-18 door:

Jansen Isolatie B.V.

9.3 10
9,3

Offerteaanvraag

Eerlijk, en proffesioneel advies

Aanbeveling:

Voor een offerteaanvraag werd zeer spoedig en correct een afspraak gemaakt. Hierin werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren, alsook werd een eerlijk advies gegeven. In dit geval werd eerlijk benoemd dat andere bedrijven wellicht betere mogelijkheden hadden gezien de situatie. Ik ben erg tevreden over de wijze van communicatie en proffesionaliteit, jammer dat dit bedrijf de klus biet kon uitvoeren. Maar wel aan te raden dus gezien de eerlijkheid en de nette afhandeling!

Uitgevoerd op 06-11-17 door:

P3 asbestverwijdering B.V.

6 10
6

Asbest verwijderen

Tevreden met werk, niet over nazorg

Aanbeveling:

Asbest werd netjes verwijderd, beperkt meerwerk is in overleg gegaan. Nazorg is echter slecht bevallen, omdat er gebruikt materiaal na meerdere malen contact nog altijd niet is verwijderd.

Uitgevoerd op 08-01-18 door:

Ansveco

6.7 10
6,7

Heat4all led verwarmingspanelen plaatsen in woning

Ontevreden slechte communicatie

Aanbeveling:

Eigenaar is zeer kundig maar door te weinig aansturing aan zijn personeel wordt de opdracht slordig en onprofessioneel geplaatst. De aansluiting moest door de eigenaar zelf opnieuw gerepareerd worden en bij loslaten van bekabeling moest hij ook weer komen. Bij storing later wordt niet gereageerd. Heb de importeur moeten bellen, die had de klacht telefonisch in 10 minuten opgelost.

Antwoord van Ansveco

beste Gilles,
Helaas gaat het niet altijd overal even vlekkeloos als gehoopt.
Hiervoor ben ik ook persoonlijk meerdere keren bij u terug gekomen om alles netjes op te lossen. Normaal zou dit door de verwerker worden gedaan, maar ik heb gekozen voor de oplossing die voor u het snelste resultaat opleverde. Kundigheid en professionaliteit van de verwerkers is wat mij betreft echter geen discussie.
Wat hun is overkomen had mij ook kunnen overkomen.
Maar daarvoor bestaat er iets als service, zodat gebreken die toch ontstaan achteraf opgelost kunnen worden.
Voor zover bij mij bekend zijn daarmee de werkzaamheden zoals geoffreerd ook volledig uitgevoerd.

Dat ikzelf op goede vrijdag niet bereikbaar was dat betreur ik, echter als Zelfstandige moet je soms ook een paar dagen ertussen uit.
Vakantie mag geen reden zijn om slecht bereikbaar te zijn, maar zegt ook niet veel over de service die we verlenen in het algemeen.
In mijn optiek zou dit een fair punt van kritiek zijn als er sprake was van een 24-uurs service welke wij niet leveren en ook niet zijn overeen gekomen.
Toen ik uw bericht las, vernam ik ook dat het probleem al was opgelost. en daarmee was er voor mij geen noodzakelijke reden het alsnog op te pakken.

dat gezegd hebbende vindt ik uw recensie een waardevolle toevoeging en geeft het alleen maar een uitdaging om nog het beter te doen voor Alle klanten.

Uitgevoerd op 13-04-18 door:

Breuer Klimaattechniek

8.3 10
8,3

Airconditioning

Klantvriendelijke monteur

Aanbeveling:

Afspraak voor plaatsen van airco in slaapkamer kon snel gemaakt worden. Monteur heeft netjes werk afgeleverd en dacht mee!

Uitgevoerd op 22-03-18 door:

Helios Solar

8 10
8

Zonnepanelen

Tevreden over het geleverde werk!

Aanbeveling:

Goede voorlichting en 2 keer bezoek aan huis.
Veel moeite gedaan om de stroomkabel niet zichtbaar buitenshuis aan te sluiten.