Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

L

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Meedenkend en oplossingsgericht

Dimitri (meneer Vloer) dacht vanaf het allereerste moment in oplossingen. Dankzij zijn adviezen en onderzoek bleek bij ons toch vloerverwarming mogelijk te zijn en konden we tevens de vloer isoleren. Hij heeft ook een uitgebreid netwerk van vaklui om hem heen die ons ook bij andere klussen dan de vloer hebben geholpen. Absolute aanrader als je iemand zoekt die echt met je meedenkt en kwaliteit levert en altijd aanspreekbaar is.

Uitgevoerd op 04-05-2022

Roos Van Heusden

Aanbevolen door klant

Prima!!!

Hele fijne mensen. De vertegenwoordiger loopt het vuur uit zijn sloffen voor je .
Goeie contacten, Peter hele fijne man,die nog wat extra's heeft.

Geweldig werk geleverd. Wij zijn zoooo blij met de ramen.

Uitgevoerd op 25-11-2022

Aanbevolen door klant

Volkomen aan de verwachting voldaan

Dat wat er verteld wordt aan de telefoon en bij het huisbezoek wordt ook nagekomen! Vriendelijk en correct.

Bij het plaatsen van de panelen wordt er door de monteurs meegedacht. Ze werkten goed door, ruimden alles op.

Uitgevoerd op 25-11-2022

Ronald Campbell

Aanbevolen door klant

Installeren zoals installeren moet zijn

Wat werken die mannen hard!, bikkels in wind en kou, prima communicatie, overleg omdat sommige dingen (stedin bijvoorbeeld pfff met 3-fasen aansluiting niet op tijd) niet goed verlopen waren. Maar geen punt voor de elektricien, klein nieuw kastje voor aardlekschakelaaars? Extra bochtje? Dit is mooier of beter om naar buiten te gaan? Tis anders op deze woonboot in Gorinchem
..? Geen punt! We doen t.
Dus is er maar 1 conclusie: vette maximum punten. "Douze points" klinkt t bij t zongfestival. 2 dagen geleden aangelegd, gistermiddag alle apps werkend vandaag zonnig..... lekker kijken op t scherm hoor! Solar2led bedankt.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Aanbevolen door klant

Prima levering

Snelle montage prima levering.
Btw teruggave ook in orde.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Aanbevolen door klant

Goed advies, goed uitgevoerd.

In het voorjaar hadden we een orienterend gesprek over vormen van woningisolatie. Het bleek dat ons huis al gevelisolatie had. Vloer en bodem isolatie bleek bij inspectie in de kruipruimte goed mogelijk. Omdat we eerst gingen verbouwen is het aanbrengen van de isolatie uitgesteld tot na de zomer. Zowel de vloer als de bodem isolatie is goed uitgevoerd hoewel we het rendement natuurlijk nog moeten afwachten.

Freek is een man die te tijd nam voor uitleg over de verschillende isolatiematerialen en was tevens goed en snel bereikbaar, ook over vragen over de factuur.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Danny

Buitengevel isoleren
Geverifieerde klant

Vriendelijke jongens

Vriendelijke en vakbekwame jongens. Namen zelfs even de moeite om te bellen van te voren over de tijd van ankomst.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Top installateurs, deskundig en zeer klant vriendelijk

Bij ons vandaag de airco’s geïnstalleerd. Was qua bouw geen makkelijk klusje maar ze hebben het zeer vakkundig geïnstalleerd.
Ook alles netjes en correct afgewerkt.

Als je nog airco’s moet hebben is dit bedrijf een echte aanrader !!!

Uitgevoerd op 23-11-2022

Herman ten Bruggencate

Aanbevolen door klant

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle planning en uitvoering.

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle planning en uitvoering.

Uitgevoerd op 22-11-2022

Patrick

Aanbevolen door klant

De installatie n het gehele voortraject is vlot en netjes verlopen

De installatie en het gehele voortraject is vlot en netjes verlopen. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. De vriendelijke en kundige monteurs werkten netjes. Kreeg na afronden installatie nog een korte duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 22-11-2022

W. Jentjens

buitenlandse monteurs

Volgens jullie site werken jullie met eigen vakkundige monteurs die ook gecertificeerd zijn. Bij deze monteurs is dit zeker niet duidelijk. Konden zelfs nog geen Engels praten. Dus je kon er niets aan vragen en ook niet duidelijk maken wat de bedoeling is. De bus waarmee ze kwamen was oud, slordig en vuil. Geen reclame voor jullie bedrijf.
Als jullie met deze monteurs blijven werken gaan wij uw bedrijf niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 22-11-2022

Aanbevolen door klant

Prima

Zeer goede service ook de werk mannen werken snel en netjes.
Ook Fons zeer netjes werk afgeleverd .

Uitgevoerd op 22-11-2022

Willem.

Aanbevolen door klant

wij zijn tevreden

Echter, bij het zoeken van een doorgang van de bekabeling is de motor van de ontluchtiging-ventilator van de w.c. beschadigd, waardoor de ontluchting niet meer functioneert.
Wij hebben nog geen techneut ingeschakeld.
Wat is uw advies?,

Uitgevoerd op 21-11-2022

Aanbevolen door klant

Goed advies en deskundige montage

Wij zijn tevreden over het advies en de plaatsing van onze panelen.

Deskundige montage, netjes afgewerkt.

Makkelijk bereikbaar voor vragen.

Uitgevoerd op 21-11-2022

Aanbevolen door klant

Top snelle en goede vakmannen

Super snel met slopen en opbouwen en zeer nauwkeurig top

Uitgevoerd op 21-11-2022

Aanbevolen door klant

topkozijnen en capabele installateurs

We zijn top geholpen door Flexkozijn. Alles is volgens afspraak gegaan. De installatie kostte i.v.m. problemen in het bestaande kozijn meer tijd. Uiteindelijk hebben de installateurs het alsnog dezelfde week netjes afgerond. Daarnaast komen ze nog een keer langs omdat er 3 afwerkplaten nog geplaatst moeten worden en wordt er ook gekeken of er nog iets afgesteld moet worden (i.v.m. werking kozijnen). Al met al zijn wij zeer tevreden met de kwaliteit van de kozijnen en de service.

Uitgevoerd op 21-11-2022

Aanbevolen door klant

keurig , prima werk

Wilco levert goed werk, komt zijn afspraken na en communiceert en sluit alles prima kort over het gehele tuinaanlegproces!

Uitgevoerd op 18-11-2022

Aanbevolen door klant

Top!

Ik heb 'm precies op het goede moment laten hangen! Ik heb een heerlijk knus, warm huis gehad tijdens dit koude weekend! Tegen de zomer wil ik er ook nog graag 1 op zolder! Hele fijne service, top bedrijf, zeker aan te bevelen!

Uitgevoerd op 21-11-2022

Hans

Muur isoleren

Alles volgens gemaakte afspraken.

Het werk werd uitstekend uitgevoerd door iemand die goed wist waar hij mee bezig was. Alles werd daarna opgeruimd en schoongemaakt. Het bedrijf maakte goede afspraken en kwamen deze ook na. Een aanrader voor iedereen.

Uitgevoerd op 28-10-2022

Aanbevolen door klant

Netjes en beleefd

Goede service, net werk en beleefde werknemers. Betrekken je bij de installatie, afwerking en alles eromheen.

Uitgevoerd op 19-11-2022

M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle levering en montage

Na mijn offerte aanvraag stond binnen 13 dagen een installatie team op de stoep die alles netjes hebben gemonteerd binnen een paar uurtjes. Aardige mensen en ze hadden een scherpe offerte. Zeker aan te raden.

Uitgevoerd op 10-11-2022

Jeroen Van Doesum

Aanbevolen door klant

Uitstekende service en vriendelijke mensen.

Onze schuifpui en nieuwe voordeur komen via Flexkozijn. We konden snel terecht en de service was uitstekend. Het ziet er prachtig uit. Vriendelijke en kundig personeel. Onze nieuwe achterdeur gaat ook weer via dit bedrijf. Niet twijfelen bij Flexkozijn.

Uitgevoerd op 18-11-2022

Aanbevolen door klant

Beetje wisselend !

Omdat de tijd voor het aanleggen van kabels ac en utp er niet is heb ik deze klus voorbereid. Dat betekende een dag werk waarbij de ac kabel en utp kabel uit het zicht door koker van de standleiding klaar lagen voor gebruik. Helaas kreeg ik hiervoor geen korting op mijn nota ! Omdat ik toch vond dat een kabelloos huis belangrijker waren. Enige achterdocht vanuit het bedrijf daar er meerdere keren werd gecheckt en zelfs werd verondersteld dat ik mij niet aan de afspraak hield ! Gelukkig was de installatie daardoor een makkie en hebben de zeer positieve werknemers uitgestraald dat het op deze manier een makkie is. Ik heb alleen een aantal leidingen later verlegd omdat ze onder spanning uit de beugels sprongen. De zonnenpanelen werken. !

Uitgevoerd op 18-11-2022

Martijn

Aanbevolen door klant

De installatie verliep vlot en zonder problemen.

De installatie verliep vlot en zonder problemen, de mannen werkten netjes en zorgden voor een duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 18-11-2022

J. Grotenhuis

Aanbevolen door klant

Goed werk, dik tevreden

Zeer tevreden van begin tot einde. Goed informeerd, goed uitgevoerd. Aan alle afspraken gehouden. Inmiddels al 2 x aanbevolen bij andere mensen.

Uitgevoerd op 18-11-2022

Anna Kruizenga

Aanbevolen door klant

Prima, alleen de omvormer is zo groot en lelijk

Net een week onze eigen zonnefabriek

Uitgevoerd op 18-11-2022

Hanneke Groenewoud

Aanbevolen door klant

Prettige omgang mer verkoper en monteurs

Snelle levering en alles netjes geplaatst

Uitgevoerd op 18-11-2022

Klaas

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Nogmaals mijn hartelijk dank voor de vlotte communicatie, de correcte levering en de zorgvuldige plaatsing van mijn kunststof kozijnen door vriendelijke en nauwgezet werkende medewerkers van Kozijn Service Joure !

Uitgevoerd op 16-11-2022

Aanbevolen door klant

Prachtig behangen

Contact verliep soepel en kon op korte termijn een afspraak maken. Hij heeft het Arte behang super netjes geplaatst: heel tevreden!

Uitgevoerd op 20-10-2022

klaas

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

zeer betroubaar keurig gewerkt

goed advies afspraken correct nagekomen

Uitgevoerd op 14-11-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review