Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Ronald van Kempen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Echt een aanrader!

We hebben door Solar Groep Twente 33 zonnepanelen laten plaatsen. De verkoper kwam goed over, de uitleg was helder (naar onze mening). Hij gaf de juiste adviezen en besloten daarom gelijk tot aankoop over te gaan. Bij installatie werd er goed meegedacht door de heren hoe de kabels het beste konden lopen. Met de kabels zo min mogelijk in beeld brengen begonnen ze aan de klus. Je zag dat ze goed op elkaar waren ingewerkt door de netheid en snelheid waarmee de klus was geklaard. Gewoon specialisten en dat merk je aan alles. Solar Groep Twente bedankt!

Uitgevoerd op 01-12-2020

Rianne van der Grinten

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top service van leuke mensen

Leuk bedrijf met vrolijke en meedenkende mensen.
Was informeel en toch goed adviserend.
Kan en wil het iedereen adviseren

Uitgevoerd op 01-10-2020

Pascal Hulshof

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies gekregen, netjes en snel gemonteerd en aangesloten

Uitgevoerd op 20-11-2020

Binu Azad

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professional n good quality product

Work was carried out as planned, seamlesss during the engagement , on the day of replacement and wor

Uitgevoerd op 05-11-2020

Eric Roelofs

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top bedrijf kwaliteit goede mensen

We hebben van Bas een open en eerlijke voorlichting en offerte gekregen incluis levertijd. De monteurs Ries en Mike hebben vakwerk geleverd en tevens was het ook gezellig we zijn blij met jullie. Verder alles erom was ook goed geregeld.

Uitgevoerd op 23-11-2020

Rene van Heeswijk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel, op tijd en volgens afspraak.

Na uitgebreid “vooronderzoek”, enkele offertes en gesprekken uiteindelijk voor “JD Energy Systems” gekozen. Deze keuze werd bepaald door de duidelijke informatie in een gesprek vooraf en de eigen inbreng daarin.
Na bevestiging van de offerte is nog een aantal malen prima contact I.v.m. kleine aanpassingen en tijd van de afspraak
Natuurlijk was ook prijs/kwaliteit belangrijk maar daar is op internet ook het een en ander over te vinden. Met betrekking tot de kwaliteit moeten we het natuurlijk nog even afwachten maar tot op heden gaat het prima.
Op de dag van de afspraak zijn de werkzaamheden na overleg over kleine aanpassingen snel en prima uitgevoerd waarbij ook nog wat extra is gedaan zodat ik niet zelf meer het dak op moest.
Kortom, complimenten voor de medewerkers.

Uitgevoerd op 12-11-2020

jan Luijters

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en enthousiast

Erg behulpzaam

Uitgevoerd op 20-11-2020

Mart Zijp

Zonnepanelen installeren

Topgasten, denken mee

Keurig afgewerkt, alsof hun eigen huis was, toppie hoor !!! Ga er nog een paar plaatsten,

Uitgevoerd op 23-12-2018

Ellen Sintenie

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak gegaan!

Echt een aanrader, zeer prettig bedrijf!

Uitgevoerd op 12-11-2020

Mark uit Apeldoorn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Denkt goed mee met de klant

Wij zijn nog steeds erg tevreden over het systeem dat door Zonnemarkt is aangelegd. Sinds de installatie (2 jaar geleden) heeft het systeem zonder storingen gefunctioneerd. App van Enlighten werkt ook goed en overzichtelijk.

Uitgevoerd op 10-10-2018