Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

B. Lourens

Zonnepanelen installeren

zeer tevreden

alles ging zeer goed volgens planning. Werkzaamheden vlot en nauwkeurig uitgevoerd. Voldoende afstand in deze coronatijd.

Uitgevoerd op 01-04-2020

Ruud Schothorst

Zonnepanelen installeren

Prima en keurig uit gevoerd

Bij 4 verschillende woningen zonnepanelen geplaatst en alle bewoners daarvan waren ten zeerste tevreden. Onze dochter gaat verhuizen en heeft ook zonnepanelen nodig en onze voorkeur is Green recovery

Uitgevoerd op 11-05-2018

Natasja den Daas

Zonnepanelen installeren

Alle afspraken worden nagekomen.

Je wordt echt als klant behandeld. Heel persoonlijk en bij vragen krijg je snel antwoord.

Uitgevoerd op 12-12-2019

Monique Wouda

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Top bedrijf!

We hebben een nieuwe voordeur en kozijn met raam genomen bij Geja.
Vanaf dag één stond de service bovenaan binnen dit bedrijf.
We twijfelden over het glas in de deur en daar is Jac wel drie keer voor terug gekomen.
Dinsdag 24 maart werden de kozijnen geplaatst.
Vriendelijke mannen die erg zorgvuldig werken.
Na het plaatsen van de kozijnen werd alles netjes opgeruimd.
De afwerking ziet er keurig uit.
We krijgen elke dag meerdere complimenten over de kozijnen en de voordeur.
Echt een aanrader! Van ons krijgt Geja een dikke 10!

Uitgevoerd op 24-03-2020

Michel Huijskes

Zonnepanelen installeren

alles volgens afspraak, aanbevolen!

Van a tot z afspraken nagekomen,fijn personeel bij montage en op kantoor. Plaatsen panelen,,goed overleg werking app etc. Rommel opruimen,ook nazorg perfect.Service hoog in vaandel.
Bedankt Fam Huijskes (Hoogland)

Uitgevoerd op 06-02-2020

Angelica Consejo Pinet

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Zeer tevreden

Ruben en zijn team hebben bij ons een mooie vloer gelegd waar we heel tevreden over zijn. Ze hebben ook ons begeleid in de keuze voor een vloer die helemaal aan ons wensen voldeed. Ruben heeft grote kennis over de mogelijkheden van gietvloeren en dit heeft ons zeer geholpen bij het maken van een keuze. We zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Uitgevoerd op 17-10-2019

haaye minnema

Zonnepanelen installeren

Goede prijs en geleverde kwaliteit

Goede prijs en prettige communicatie via de mail met de medewerkers .
Netjes gelegd , de mannen wilden duidelijk kwaliteit leveren wat ze ook hebben gedaan

Uitgevoerd op 05-03-2020

Henk Heiwegen

Zonnepanelen installeren

redelijk tevreden

Vooraf goed afspraken kunnen maken, tevreden over de prijs. Instalatie matig, enkele dakpannen waren gebroken zag ik achteraf. Volgens de monteurs hadden ze dit gemeld, vrouw en ik kunnen dit ons niet herinneren. De dakpannen zijn later wel keurig vervangen.

Uitgevoerd op 16-03-2020

Tim Sampers

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig en afspraak is afspraak

Zoals afgesproken is al het werk uitgevoerd! Erg secuur en nauwkeurig zoals besproken.

Uitgevoerd op 03-03-2024

Ries Vugts

Vocht bestrijden

nauwkeurigheid, netjes, op tijd.

Goed advies, netjes uitgevoerd, professioneel medewerkers, op tijd opgeleverd, alle afspraken nagekomen. Beveel ik iedereen aan,

Uitgevoerd op 26-03-2020