Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Perfect uitgevoerd!!!

Zowel de spouw als de vloerisolatie netjes en perfect uitgevoerd.
Erg tevreden over dit bedrijf !!
De spouw isolatie was al eerder uitgevoerd en dat is al een heel verschil
geen koude muren meer.
En ook als er iets mis gaat lossen ze het weer snel op.
TOP !!!

Uitgevoerd op 07-11-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Goede communicatie. snel uitgevoerd

Communicatie en advies was duidelijk en snel, kreeg gelijk antwoord op vragen. Prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend. Plaatsing ging erg vlot, vriendelijk personeel en binnen een halve dag lagen de panelen op het dak.

Uitgevoerd op 04-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste Pieter,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat de klus zo snel is uitgevoerd en alles goed is verlopen.Wij wensen u veel plezier van de zonnepanelen!

Met vriendelijke groet,

Shannon

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig, netjes en snel.

De offerte was er snel en viel mee. Bij het inmeten extra keralit besteld, dus extra werk. Toen Maurits en Martijn van Regron kwamen om met zn tweeën de klus te klaren ging het gigantisch snel. Voor ik het wist was de beneden verdieping al gedaan. Ik heb met hele aardige mensen te maken gehad. Zowel op kantoor als hier thuis. En alles werd schoon en opgeruimd opgeleverd. Petje af want ik zag best wel tegen deze klus op.

Uitgevoerd op 01-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste A.G.,
Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Thermo Totaal. Bedankt voor het achterlaten van een review zodat andere consumenten hier ook van op de hoogte worden gebracht. Heel veel plezier van de nieuwe kozijnen en het keralit.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Oplossingsgericht

Ook als het tegenzit, monteur was ziek, wordt de klus nog dezelfde dag opgepakt.
Vriendelijk en neemt de tijd voor je vragen. Top.

Uitgevoerd op 03-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste Peter,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat zelfs als de monteur ziek is, er voor u naar een oplossing wordt gezocht en alsnog de klus uitgevoerd wordt. Zo is uw probleem gelukkig snel verholpen.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

Alles ziet er top uit. Na een klein meningsverschil is alles naar tevredenheid opgelost.

Uitgevoerd op 29-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Henk,
Bedankt voor uw review. Wat fijn te lezen dat u zeer tevreden bent over de uitgevoerde klus. Wij wensen u veel plezier van de zonnepanelen.

Met vriendelijke groet,

Shannon

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Scheef lekkende dakkapel

ga niet in zee met John de Bruijn Totaal Dakkapellen! Dit is de grootste beunhaas in NL. Doe onderzoek op internet, Google ook op zijn naam en je vindt een heel spoor van ellende. Hij laat bv’s failliet gaan en richt vrolijk de volgende op, waarna hij de volgende kan oplichten.
Hij heeft mooie voorwaarden, maar als het erop aankomt is de man niet tot rede vatbaar. Hij geeft iedereen behalve zichzelf de schuld. Zijn voorwaarden komt komt niet na. Deskundige onafhankelijk wordt niet ingehuurd en tot een redelijk oplossing komen is geen sprake. Na betaling ben je je geld kwijt en is hij niet meer te bereiken.
Bij mij is een dakkapel geplaatst waarvan de constructie geheel fout is. Binnenin afwerken is niet mogelijk wegens het scheef plaatsen. Ik mis zelfs een kiepraam welke hij niet meer wil leveren.

Van oplevering is geen sprake, eenmaal betaald, gaat hij zonder oplevering weg.

Uitgevoerd op 24-10-2019

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Goede communicatie en net werk

Goede communicatie, werk afgeleverd als afgesproken en net werk afgeleverd. Daarnaast alle subsidie documenten verkregen.

Uitgevoerd op 28-10-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

snel , betrouwbaar , beste prijs

heeft optrekkend vocht en natte kelder waterdicht en vochtvrij gekregen. zeer tevrede

Uitgevoerd op 28-08-2019

Antwoord van Solvari

Beste harrie,
Wat goed om te lezen dat u van uw vochtprobleem bent af geholpen! Bedankt voor uw beoordeling voor Den Druppel Vochtwering. Wellicht kunnen wij u in de toekomst voorzien van offertes voor projecten rondom uw woning.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Snelle levering volgens offerte

Volgens afspraak geleverd en vakmensen die de zonnepanelen hebben gelegd. Alles netjes opgeruimd. Goede tekst en uitleg over de geleverde producten.

Uitgevoerd op 30-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Gerrit,
Super goed om te lezen dat u zo tevreden bent over Atlas Power. Bedankt voor het achter laten van een beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier van de nieuwe zonnepanelen.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Goed advies en prima service

Een camerasysteem bij forza gekocht. Sterk punt is het advies waardoor je niet meer camera's aanschaft dan echt noodzakelijk is.
Alle geïnstalleerd en werkt prima. Ook de nazorg en reactie bij vragen is zondermeer goed en prettig te noemen.
Met recht een aanrader!

Uitgevoerd op 16-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Robbert,
Wat goed om te lezen dat u de samenwerking met Forza Camerabewaking zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u heel veel plezier van de camerabewaking. Wellicht kunnen wij u in de toekomst van dienst zijn wanneer u offertes wenst voor projecten rondom uw woning.

Met vriendelijke groet,

Shannon