Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 19-08-18 door:

NaRoSo Watertechniek

8.7 10
8,7

Waterontharder

Prima !

Aanbeveling:

Wij zijn erg tevreden ,
Afspaken keurig nagekomen en netjes gewerkt.we merken nu al dat er minder kalkaanslag is in de douce , lekker zacht water top !

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 19-08-18 door:

Rosario Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Alles conform afspraak, goed werk.

Aanbeveling:

Prijs kwaliteit was uitstekend.
Veel extra’s geleverd zonder meer kosten.
Voor alles was een goed oplossing.

Uitgevoerd op 16-08-18 door:

GM Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Tevreden klant.

Aanbeveling:

Prima advies en netjes geplaatst. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 15-08-18 door:

Sunny Solar Systems

10 10
10

Zonnepanelen

nauwkeurig vakkundig en op tijd.

Aanbeveling:

van af de eerste afspraak om ons te oriënteren tot aan de eind oplevering van de panelen zijn alle afspraken nagekomen.

Uitgevoerd op 09-08-18 door:

Expert Solar Systems

8.7 10
8,7

Zonnepanelen particulieren

Snelle levering, keurig gemonteerd

Aanbeveling:

Na een zeer slechte ervaring door het niet nakomen van afspraken met Feenstra zijn wij uiteindelijk in zee gegaan met expert solar systems. Heeft een goede offerte gedaan en de situatie bij ons thuis beoordeelt. Kon snel leveren, wat voor ons mede de doorslag gaf.

Uitgevoerd op 11-05-18 door:

SAN Kozijnen

10 10
10

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:

Wij zijn goed geholpen en geadviseerd over de mogelijkheden. De offerte en verdere afwikkeling verliep erg snel. De kwaliteit die San Kozijnen levert ten opzichte van de prijs is ons zeer goed bevallen. Wij weten tenslotte wat Rehau inhoudt. San Kozijnen bedankt!!

Uitgevoerd op 02-07-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

10 10
10

Zonnepanelen particulieren

komen alle afspraken na

Aanbeveling:

super advies , topbedrijf

Uitgevoerd op 25-07-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen particulieren

Keurig net bedrijf, panelen super g

Aanbeveling:

werk op tijd geleverd, alles netjes gelegd, afspraken komen ze na

Uitgevoerd op 06-08-18 door:

AA-Airco

10 10
10

Airconditioning

Fijne stille airco

Aanbeveling:

Prettige mensen, duidelijke afspraken welke ze zijn nagekomen,professione monteur en een geweldige airco voor een goede prijs !!!

Uitgevoerd op 04-07-18 door:

Enie.nl

9 10
9

Zonnepanelen

goed advies keurige installatie

Aanbeveling:

De installatie werd de eerste keer uitgesteld omdat het te warm was, dit kon ik me ook wel voorstellen omdat het namelijk bijna 33 graden was die dag. Gelukkig kort daarop is de installatie geplaatst. 2 Mannen waren op het dak aan het werk en 1 man was in de meterkast bezig. De monteurs waren keurige mannen. Wij zijn tevreden