Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

9 10
9

Uitgevoerd op 18-02-2017 door:

ParZa Beveiliging

(1 review gemiddelde score 9 )

Inbraakalarm

Nauwkeurig, persoonlijk, correct

Aanbeveling: Ja

Vakkundig aangelegd. Prima service. Goede communicatie en vlot bereikbaar. Probeert geen duur systeem te slijten, maar leeft zich goed in en komt met passend advies.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

9 10
9

Uitgevoerd op 05-12-2016 door:

Kroon Kozijn Heemskerk

(2 reviews gemiddelde score 8.8 )

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

Het werk is keurig netjes uitgevoerd

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 28-02-2017 door:

Postema Dakkapellen

(15 reviews gemiddelde score 8.9 )

Dakkapel

Wij zijn super tevreden!

Aanbeveling: Ja

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen inclusief complete afwerking. Het advies tot en met de afwerking was super en het werk is keurig uitgevoerd!

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
8 10
8

Uitgevoerd op 21-03-2017 door:

Helios Solar

(38 reviews gemiddelde score 8.8 )

Zonnepanelen

Snelle levering. Afspraken werden g

Aanbeveling: Ja

Advies was goed. Werd goede vergelijking met andere offerte gemaakt. Werk werd vlot gedaan.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 15-09-2016 door:

Kroon Kozijn Heemskerk

(2 reviews gemiddelde score 8.8 )

Kunststof kozijnen

Zie boven

Aanbeveling: Ja

Goed advies. Aardige mensen. Super monteurs leverde keurig werk en ruimde alles netjes op . Goede nazorg zoals bv onderhoudsspullen.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 20-03-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

(23 reviews gemiddelde score 9 )

Nieuwe kozijnen

Op tijd komen afspraken netjes na

Aanbeveling: Ja

Werk netjes en deskundig uitgevoerd. Vriendelijke mensen.
Als je een vraag hebt word daar direct op gereageerd.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 17-03-2017 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

(3 reviews gemiddelde score 9.7 )

Zwembaden

Super service

Aanbeveling: Ja

Super service. Duidelijke afspraken die op tijd en binnen het gestelde budget nagekomen werden. Afwerking en oog voor detail op een hoog nivo. Erg tevreden ook dat door de zorgvuldige manier van werken de tuin geen schade heeft geleden. Nu nog wachten op het mooie weer.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 20-03-2017 door:

IsolatieDeal B.V.

(5 reviews gemiddelde score 8.7 )

Energieadvies

Heel goede zorg en nazorg.

Aanbeveling: Ja

Heel Prettige manier van uitvoering.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 20-03-2017 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

(3 reviews gemiddelde score 9.7 )

Zwembaden

Mensen kwamen op tijd, vakkundig!

Aanbeveling: Ja

Perfect advies gekregen door professionele man, uitvoering keurig gedaan en binnen de tijd die aangegeven was.
Vakmensen zijn 't en harde werkers, zeer tevreden over het werk wat geleverd en uitgevoerd is.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
10 10
10

Uitgevoerd op 13-03-2017 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

(3 reviews gemiddelde score 9.7 )

Zwembaden

Netjes gewerkt en weer helder water

Aanbeveling: Ja

Ik kreeg een duidelijk advies en afspraken werden netjes nagekomen.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)