Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Fred

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Volgens afspraak en netjes gewerkt

Goed eerste gesprek, duidelijke offerte, prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en alles uitgevoerd zoals afgesproken. Na akkoord met de offerte is er een schouw gedaan waaruit bleek dat de gekozen opstelling niet mogelijk was. Nieuwe opstelling afgesproken. Direct een nieuwe offerte gekregen en binnen 2 weken een afspraak voor de installatie kunnen maken. Inmiddels zijn de zonnepanelen helemaal naar tevredenheid geinstalleerd.

Uitgevoerd op 07-05-2021

Carola

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en snel werk geleverd.

De adviseur dacht goed mee. Degene die de panelen hebben geplaatst dachten ook goed mee en hebben goed werk geleverd binnen een halve dag. Geen rommel achter gelaten. Het ziet er allemaal perfect uit.

Uitgevoerd op 07-05-2021

adri

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Mijn ervaringen zijn positief.

Ik heb meerder offertes opgevraagd. Dit bedrijf was de enige die thuis kwam kijken om de situatie ter plaatse op te nemen. Planning nagekomen. Vooraf gebeld of alles duidelijke was voor installate.
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 06-05-2021

Henk

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

goed advies, professionele service, alles conformplanning en afspraak, vriendelijke en hardwerkende installateurs

Uitgevoerd op 06-05-2021

Bram

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede uitleg en kundige mensen

Snel geleverd en gemonteerd binnen 3uur lagen ze op me dak
Alles netjes achtergelaten top service

Uitgevoerd op 21-04-2021

Margaret

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Doen wat ze beloven! Zeer tevreden

Vorig jaar panelen laten leggen en na 1 jaar komen ze terug om alles te checken. Keurig! Wij bevelen ElektroMakers zeker aan.

Uitgevoerd op 05-05-2020

Toine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig Betrouwbaar Vriendelijk

Bij mijn buurman is onlangs een installatie aangebracht met een sedum dak begroeiing. Dit is tot volle tevredenheid gebeurd en ziet er prachtig uit. Wij vroegen de naam van de installateur en kwamen bij Alfazon terecht. Mede gelet op een milieuvriendelijke afwerking wilden ook wij graag een combinatie van zonnepanelen met een sedum dak afwerking. Het bedrijf installeerde binnen een dag het geheel. Vanaf het eerste contact bij ons thuis tot het moment van oplevering werden wij door Alex op de hoogte gehouden van de mogelijkheden en werking van de installatie. Ook de monteurs voerden ieder hun eigen specialisatie uit waarbij opviel dat zij goed op elkaar waren ingespeeld. Er werd nauwelijks tijd voor pauze genomen. Ondanks het slechte weer werkten allen hard door om de klus binnen een dag af te krijgen. Er werd zelfs nog een nieuwe bel trafo in ons systeem geïntegreerd waarvoor geen extra kosten werden berekend. Erg betrouwbaar bedrijf!!!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Tim

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Snel en professioneel geholpen

ik heb via solvari een offerte aanvraag gedaan voor een beveiligingssysteem en ben vervolgens door directveilig.nl snel terug gebeld en uitstekend geholpen. alles is nu geïnstalleerd en werkt naar behoren. Ik ben zeer tevreden !

Uitgevoerd op 06-05-2021

Annelies

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Bodemisolatie uitgevoerd

De start was wat moeizaam door verrassingen onder de vloer. Uiteindelijk goed opgelost.
Vandaag hebben Johnson en Raymond de bodemisolatie netjes uitgevoerd.
Waren mooi op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. Prettig contact.
Op naar de spouwmuurisolatie over 2 weken

Uitgevoerd op 06-05-2021

Eef

Zonnepanelen installeren

Monteurs keurig op tijd

Monteurs netjes en professioneel werk afgeleverd

Uitgevoerd op 13-04-2021

Dirk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed gewerkt conform de afspraken

Goed advies, degelijk werk afgeleverd en na het werk keurig opgeruimd.
Niets dan lof

Uitgevoerd op 23-04-2021

Toine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig Vriendelijk Betrouwbaar

Via mijn buurman kwam ik aan het adres van dit bedrijf. Ook daar werd een bijzonder mooie sedum/zonnepanelen installatie aangebracht. Vanaf het eerste contact bij ons thuis met Alex tot aan de oplevering van het werk door dezelfde Alex zijn wij geholpen door zeer ervaren deskundige medewerkers. Er werd hard doorgewerkt zodat in een dag het sedum dak met z.p. zoals afgesproken kon worden opgeleverd. Zeer vriendelijke medewerkers die geruisloos hun werkzaamheden uitvoerden en ieder onvoorzien probleempje perfect oplossen. Er was een erg prettig direct contact mogelijk met alle medewerkers en er wordt zeker rekening gehouden met eventuele wensen bij de installatie. Het resultaat is ook optisch bezien een verrijking van onze woning. Men houdt zich aan de overeengekomen offerte en ondanks dat zoals in mijn (onvoorziene) geval, een nieuwe bel trafo moest worden geïntegreerd werden hier geen meerkosten voor berekend. Perfect aanbevolen !!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Ad

Waterontharder onderhouden of repareren
Aanbevolen door klant

Prima keuze. Zeer tevreden.

Medewerker zeer professioneel en afspraken worden goed nagekomen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Uitgevoerd op 26-04-2021

Patrick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

netjes en veilig

Werken netjes en veilig. gebruiken een Steiger en valbescherming.
Na afloop hebben ze de trap en gang netjes opgeruimd en schoongemaakt

Uitgevoerd op 12-04-2021

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Tevreden

Monteurs kwamen 1 1/2 uur later dan dat de afspraak was, geen belletje gehad dat ze verlaat waren, ik heb zelf gebeld.
Het regende die dag, dus ik was benieuwd of het plaatsen wel doorging.
Monteurs waren zeer vriendelijk en vrolijk, werkte heel netjes.
Kreeg duidelijke uitleg over wat ze gingen doen en over de werking van het systeem.
TOPPERTJES

Uitgevoerd op 29-04-2021

Jurgen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top bedrijf met vakbekwame mensen

Ze kwamen netjes op tijd waren erg behulpzaam en hebben alles zeer netjes afgewerkt. We zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 04-05-2021

Aanbevolen door klant

Veel dank voor de verleende service

Niet alleen omdat we tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijke en kundige werknemers die deze uitvoerden, maar ook in het meedenken met ons toen er houtworm werd gesignaleerd. Dat de reeds aangebrachte Tonzon vloerisolatie toen direct weer is verwijderd en deze na een behandeling tegen de houtworm ook weer nieuw is aangebracht en hiervoor geen extra kosten in rekening zijn gebracht getuigd van een zeer goede service.
We kunnen Grimbergen isolatietechniek dan ook zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Ronald en Marieke

Uitgevoerd op 30-04-2021

Judith

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Professioneel & Netjes

Vriendelijke monteurs. Kijken goed naar de kleur van de voeg. Werken vlot en laten alles netjes opgeruimd achter. Over de kwaliteit van de foam over pak em beet 5 jaar kan ik vandaag niets zeggen maar het zou lang goed moeten blijven.

Uitgevoerd op 04-05-2021

Arie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede terugkoppeling en afspraken

Fout in advies gemaakt maar gecoorigeerd en uitstekend behandeld. Bij uitvoering is deze eerst besproken en daarna uitgevoerd en werkend opgeleverd. Ligt er strak en netjes bij. BTW teruggave is in uitvoering en krijg ik terugkoppeling op van uitvoerder. Ze waren niet de goedkoopste maar betere panelen. Ik ben zeer tevreden.

Uitgevoerd op 29-04-2021

K.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over de werkzaamheden

De werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd door harde werkers. Bovendien is de service van Isolatiespecialist.com zeer goed, met raad en daad bijgestaan. De eerste avond na de aangelegde isolatie kon ik al op kousenvoeten door het huis!

Uitgevoerd op 25-03-2021

luc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

op 2 februari 2020 zonnepanelen geplaats super tevreden deskundig advies. zeer goed vermogen.
de investering binnen een aantal jaren makkelijk terug verdienen.

Uitgevoerd op 02-02-2020

Miranda

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel netjes als opgeruimd

Het was zeer netjes gedaan heel vriendelijke en zeer blij mee

Uitgevoerd op 29-04-2021

stephania

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

goede voor bereiding

netjes werk aardige personen

Uitgevoerd op 28-04-2021

R

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Duidelijk advies, scherpe prijs

Goed advies, wel zou hier de concurrent wat minder onderuit gehaald mogen worden. Dit staat niet netjes. Verder scherp geprijsd en keurige installatie.

Uitgevoerd op 27-04-2021

John

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel tevreden.

Prima bedrijf, werkt netjes en volgens afspraak.

Uitgevoerd op 06-05-2021

Leon

Buitengevel isoleren

goed werk, slechte afhandeling

Komen allereerst 3,5 uur later als afgesproken. Leveren prima werk, maar afhandeling is zeer slecht. Foute facturen, reageren niet op telefoontjes, beloven terug te bellen, wat nooit gebeurd. Laten veel vuil achter op de werkplek.

Uitgevoerd op 06-04-2021

Zeno

Dak isoleren

Tot op heden geen A.T.I certificaat

Nog steeds heeft Alphense mij niet gebeld, ondanks de gemaakte belofte.

Uitgevoerd op 02-05-2021

Vincent

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel, goed, netjes.

Uitgebreid advies, afspraken nagekomen, vlotte installatie, nette medewerkers.

Uitgevoerd op 29-04-2021

Rene

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komen afspraken na en werken snel.

Medewerkers professioneel en netjes gwerkt.

Uitgevoerd op 31-12-2020

Menno

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede plaatsing en alles opgelost

In mijn vorige review gaf ik aan dat het e.e.a. bij de montage niet geheel vlekkeloos is verlopen. Ik wil als aanvulling hierop aangeven dat na overleg alle problemen punten zijn opgelost en door de installateur erkend is dat niet alles is verlopen zoals dat zou moeten.

Het systeem werkt vlekkeloos en de opbrengst komt goed overeen met de simulatie die vooraf gemaakt is. De verbinding tussen de omvormer en ons Wifi netwerk werkt stabiel. Daarnaast heeft René op verzoek de simulatiedata toegevoegd aan de app, zoals te zien is in bijgevoegde grafiek. Nu kan ik zien of de productie overeenkomt met de verwachting. Via Whatsapp reageert René snel op alle vragen. Dat geeft een fijn gevoel.

Ik zou iedereen aanraden om bij René een installatie te kopen. Je krijgt persoonlijk contact en een installatie van zeer goede kwaliteit.

Uitgevoerd op 04-11-2020

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review