Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

8.7 10
8,7

Dakkapel

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Gisteren ons nieuwe dakkapel geplaatst, zeer netjes en snel afgeleverd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Conclusie: helemaal top!

Aanbeveling:
Gisteren en vandaag twee dakkapellen geplaatst door de mannen van De Jong. Ouderwets vakwerk, vriendelijke en correcte lui, harde werkers en ze laten je niet in de rommel zitten. Ons huis, bouwjaar 1970, zijn we in een aantal stappen aan het moderniseren en één van de laatste grote klussen was het vervangen van de dakkapel aan de achterkant (maatje XS, geplaatst in de jaren 80) en het laten plaatsen van een dakkapel aan de voorkant. Onze eisen: beide zo groot mogelijk en in dezelfde stijl als onze nieuwe kozijnen. Duurt heeft ons van een uitstekend advies voorzien en in goed overleg zijn we snel en goed tot een mooie indeling en kleurstelling gekomen. Altijd afwachten hoe het resultaat uiteindelijk is, maar daarin zijn onze verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Uiterlijk past perfect bij de rest en qua ruimte hebben we er nog meer mee gewonnen dan verwacht.

Uitgevoerd op 28-08-18 door:

Van de Bunt Isolatietechniek

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Van de bunt: BEDANKT!

Aanbeveling:
In Bunschoten hebben wij onze woning volledig laten isoleren door dit bedrijf. Wij zijn heel tevreden over het gehele proces en zijn zeer te spreken over de prettige werkwijze van ontzettend fijne, hardwerkende mensen.

Uitgevoerd op 14-11-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

10 10
10

Schimmel bestrijden

Top bedrijf !! Montage vakkundig

Aanbeveling:
Tom Vermeulen wat een fijne vent. Hij geeft goede adviezen en maakt duidelijke afspraken.

Uitgevoerd op 22-11-18 door:

Rosario Kozijnen

9.7 10
9,7

Voordeur met kozijn

Prijs/kwaliteit is geweldig

Aanbeveling:
Absoluut! Zeer tevreden over afspraken, plaatsing en eindresultaat.

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

Ventalux Kozijnen

9.7 10
9,7

Montage 17 kozijnen, 1 schuifpui en 2 deuren. (bijkeuken en garage)

Zeer netjes en exact op tijd.

Aanbeveling:
Een vakkundig en eerlijk advies en een concurrerende prijs als basis voor onze keuze voor deze jonge firma. Ruim voldoende communicatie tijdens de planning fase. Mooie, robuuste kwaliteitskozijnen die vlot en netjes zijn gemonteerd door nauwkeurig werkende, kundige, vriendelijke en beleefde monteurs. Aan het eind van elke werkdag werd alles uitstekend opgeruimd. Oplevering 100% volgens planning en 100% compleet.

Uitgevoerd op 04-12-18 door:

Zo Veilig Advies

8.7 10
8,7

Alarmsysteem

Monteur legt alles goed uit!

Aanbeveling:
Goede service ,monteur legt alles goed uit hoe alles werkt , ik zou zeggen kies voor zo veilig en ook betaalbaar

Uitgevoerd op 07-12-17 door:

Ecotec Solar Energy

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Kennis van zaken !

Aanbeveling:
Professioneel bedrijf met een grote vakkennis in Solarsystems !! Heb ook twee adviesgesprekken gehad met Belgische bedrijven maar die waren lang niet zo professioneel en kundig.

Uitgevoerd op 22-08-18 door:

Ecotec Solar Energy

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden !!

Aanbeveling:
Advies was eerlijk en duidelijk. Had zelfs minder panelen nodig dan zelf berekend. Alle afspraken zijn prima nagekomen en de montage is uitstekend uitgevoerd!

Uitgevoerd op 06-12-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

8 10
8

Vochtbestrijding

Behulpzaam en professioneel!

Aanbeveling:
Alle afspraken werden op tijd en goed nagekomen. Goede informatie en zeer behulpzame vriendelijke medewerkers, zowel bij voorafgaand vrijblijvend informatief gesprek thuis, telefonisch naar het bedrijf, maar zelfs bij het werk in uitvoering, altijd bereidheid alle vragen rustig uitvoerig en duidelijk te beeantwoorden. No-nonsens: Zeer pragmatisch net bedrijf!