Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 18-10-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Top. Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Het advies was passend bij al onze wensen. Zeer tevreden over het maatwerk wat geleverd is.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 18-10-20 door:

Ecosol Isolatie

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Optijd mooie prijs gezellig schoon

Aanbeveling:
Super bedrijf deze man kwam de dag na dat we een aanvraag hadden gedaan .en we kregen meteen uitleg over het produckt meten de boel op .boorden een gaatje om te kijken of de spouw schoon was en liet dat ook zien .de rest van de bedrijven maaktrn een prijs op afstand maar hadden dan nooit kunnen zien dat ik ook ventaltie roosters nodig had ook die hebben ze snel erbij geboort ook had ik scheuren in de muur en zonde enige moeite eff dicht gemaakt kleine moeite wert me gezecht top 100 meter in 4 5 uurtjes .leuke gasten zou ze aan iedereen aanbevelen tnx boys.
Vraag direct een gratis offerte aan

Uitgevoerd op 18-10-18 door:

Sunneroo

10 10
10

Zonnepanelen

Uitstekende service!

Aanbeveling:
Super service! Voor Sunneroo gekozen vanwege de dubbel glas panelen welke goed geinstalleerd zijn door enthousiaste monteurs. Ondanks wat tegenslagen waaronder dat een van de monteurs ziek was is de klus alsnog perfect geklaard met hulp van mijn adviseur Sjoerd. Bedankt voor jullie inzet, word gewaardeerd!

Uitgevoerd op 12-10-18 door:

Expert Solar Systems

10 10
10

Zonnepanelen particulieren

Zeer nette en realistische offerte

Aanbeveling:
Zeer tevreden met de offerte van expert solar systems.
Zeer goed contact en voorlichting met de vertegenwoordiger.
Alles netjes geleverd en gemonteerd en afgehandeld.
BTW afhandeling is ook prima verzorgd door expert solar systems.
Op en Top blij dat ik voor expert solar systems heb gekozen.

Uitgevoerd op 18-09-18 door:

Solar Exchange Group

8 10
8

Zonnepanelen

Snelle afhandeling & goeie service.

Aanbeveling:
Goed advies gekregen en de offerte snel ontvangen. Uiteindelijk toch in zee gegaan met Solar Exchange Group.

Uitgevoerd op 09-10-18 door:

Solar Exchange Group

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Goede uitleg met verschillende mogelijkheden. Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Dik tevreden over de afhandeling.

Uitgevoerd op 15-10-18 door:

Van Eijk Vochtwering

10 10
10

Opstijgend vocht

Eerlijk en professioneel

Aanbeveling:
Eerlijk en goed advies. De mannen hebben het werk heel netjes uitgevoerd. Heel net en professioneel bedrijf, waar ik gelijk een goed gevoel bij had.

Uitgevoerd op 15-10-18 door:

Rosario Kozijnen

8.7 10
8,7

Kunststof kozijnen

Nauwkeurig, op tijd, zeer tevreden

Aanbeveling:
De vakmensen waren erg professioneel, erg aardig, de afspraken werden prima nagekomen. Ik kreeg prima advies en uitleg. Kortom dit zijn vaklui.

Uitgevoerd op 26-09-18 door:

Hooli Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Absoluut een aanrader

Aanbeveling:
Super blij mee! Na verschillende offertes te hebben gevraagd bij Hooli uitgekomen. De prijs was goed en kennissen van ons hadden goede ervaringen met dit bedrijf. na een bezoek in de showroom een goed beeld gekregen van alle kozijnen. Plaatsing gebeurde op de afgesproken datum en is zeer netjes gedaan door Hooli.

Uitgevoerd op 18-01-17 door:

Zon Bewust B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

We besparen nu € 1500,- per jaar.

Aanbeveling:
Offerte aangevraagd voor zonnepanelen. Ik werd snel gebeld voor een afspraak om een offerte op te komen maken. De offerte was overzichtelijk en duidelijk en de prijs was in vergelijking met andere aanbieders goed. De adviseur vertelde ook de mogelijkheden van een zonneboiler, wat in onze situatie ook erg interessant was. De BTW teruggave is ook door Zon Bewust geregeld. Dit was erg prettig. Ik ben ook zeer tevreden over de beide systemen (zonnepanelen en zonneboiler) die inmiddels alweer ruim een jaar geleden door Zon Bewust zijn geplaatst. We besparen nu circa € 1500,- per
jaar.