Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

Goede en betrouwbare partner in streven naar eigen zonnefabriek

Informatieverstrekking, offerte, planning en schouw verliepen erg soepel en prettig. Installatie door Zonnefabriek verliep in fases door verkeerde levering van verschillend formaat van onderstel en zonnepanelen door aanleverend fabrikant.

Problemen werden echter keurig, snel en adequaat opgelost. Het gaat er niet om dat er iets fout gaat, maar hoe je het oplost.
Ben hierdoor toch een zeer tevreden klant.

Dank je wel Zonnefabriek ;-)

Uitgevoerd op 20-10-2021

Aanbevolen door klant

Professioneel, correct en vriendelijk

Het contact met alle medewerkers/sters, was buitengewoon professioneel, correct en vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden over hoe het proces is gegaan en over het uiteindelijke resultaat.

Het bedrijf De Zonnefabriek komt op ons vertrouwenwekkend over en zullen wij dan ook aanbevelen in daarvoor in aanmerking komende gevallen.

Uitgevoerd op 20-10-2021

Aanbevolen door klant

Professioneel team.

Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden.

Uitgevoerd op 20-10-2021

Sanne Jolien

Aanbevolen door klant

Geweldig

Vriendelijke mensen, snel geplaatst. Duidelijke uitleg

Uitgevoerd op 20-10-2021

Mayke de Jong

Aanbevolen door klant

Duidelijke informatie vooraf, en een vlotte en efficiente plaatsing van de panelen.

Ik heb van begin tot eind goede ervaringen gehad met de Zonnefabriek. Voordat ik de panelen liet plaatsen heb ik eerst, na uitvoerig overleg, de isolatie van mijn huis verbeterd. De plaatsing, driekwart jaar later, verliep gesmeerd, en werd uitgevoerd door prettige en behulpzame werklieden. Verder kan ik mij ook goed vinden in de doelstellingen van dit bedrijf.

Uitgevoerd op 19-10-2021

H

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

goed en snel fijne medewerkers

advies uitstekend

Uitgevoerd op 12-10-2021

Evert

Waterontharder installeren of vervangen

Alles perfect vlgs afspraak.

Vanaf het eerste moment tot en met het laatste is alles nauwkeurig volgens afspraken verlopen naar volle tevredenheid. Een fijn bedrijf dat werkt met professionals. Ik kan apperatuut en bedrijf met een gerust hart aan iedereen die een goede waterontontharder wil aanschaffen, aanbevelen. Overigens is dat iets dat ik vanmorgen ook heb gedaan.

Uitgevoerd op 13-10-2021

D.

Dak isoleren

Slechte communicatie. Slordig werk

Buren hebben spouw geïsoleerd. Er zijn geen spouwborstels geplaatst, zodat er in onze spouw ook isolatiemateriaal terecht gekomen is wat wij niet willen. Beloven om een afspraak te maken om dit te verhelpen, maar meerdere keren bellen en mailen: Isoprofs laat niks van zich horen.
Na afloop van het isoleren ligt er isolatiemateriaal in onze tuin, wordt niet opgeruimd. Bij de buren is een muur met scheuren in de stenen geïsoleerd en zijn na afloop niet alle boorgaten gedicht. Ik zou nooit voor dit bedrijf kiezen vanwege de superslechte communicatie, loze beloftes( we bellen u vandaag of morgen terug, we mailen u voor 18 uur , allebei nooit gedaan) en het slordige werk wat geleverd is

Uitgevoerd op 17-09-2021

Erica

Waterontharder installeren of vervangen

Service en kwaliteit is top!

Na een goed adviesgesprek thuis, een keurig advies gekregen. Afspraak gemaakt voor plaatsing maar we hebben wegens verbouwing moeten vragen om deze te kunnen verzetten. Dat was geen enkel probleem.
Monteur is vriendelijk, keurig op tijd en levert een geweldige service.

Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan!
Nu pas 1 dag in gebruik, maar wat een verschil! Complimenten!

Uitgevoerd op 15-10-2021

Anny

Zonnepanelen installeren

Tevreden

Naar mijn mening is het werk goed uitgevoerd.

Uitgevoerd op 06-10-2021

Wim

Waterontharder en waterfilter (Druppa) installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies vakkundige installatie

Goed advies aan huis na gemaakte afspraak. Daarna vakkundige installatie door een ervaren installateur. Prijs kwalieit verhouding vind ik moeilijk te beoordelen. Natuurlijk zijn er goedkopere waterontharders op de markt. Vaak blijkt goedkoop dan ook duurkoop te zijn. Vrij snel na installatie kregen we van bezoekers ( ongevraagd ) complimenten over de kwaliteit van ons drink-/leidingwater. Dit zegt genoeg. We constateerden zelf ook dat ons water veel minder hard geworden was. Dit was onder meer te zien in de waterkoker, aan douchepanelen etc.. We hebben nog geen moment spijt gehad van onze aanschaf en zien dit ook als een goede investering in ons huis. Ook nazorg van SWS bleek goed.

Uitgevoerd op 13-04-2021

Kees

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

netjes op tijd

netjes en snel geplaatst

Uitgevoerd op 12-10-2021

Luuk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel en prima kwaliteit en prijs.

Vanwege aanpassing situatie en vergelijk diverse systemen (solar edge en enphase) meerdere offertes ontvangen. Offertes werden binnen een dag uitgebracht. Drie weken nadat de offerte was geaccepteerd lagen de panelen op het dak en werkte alles. Goed team dat de zonnepanelen hebben aangelegd en de installatie is - ondanks extra werkzaamheden wegens meerdere dakvlakken en om de kabels via een leidingkoker en de kruipruimte naar de meterkast te krijgen - keurig uitgevoerd.

Tip voor BonGo Solar:
Bied direct bij eerste offerte de twee verschillende systemen aan en geef hierbij aan wat de voor- en nadelen van de systemen zijn.

Super tevreden!!
Moet nu alleen nog een account krijgen voor inzage in de werking van de panelen op mijn mobile telefoon.

Uitgevoerd op 07-10-2021

Gerda

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed advies, mooie schuifpui

Zeer Tevreden over advies en verkooptraject, mooie schuifpui. Jullie aanbevolen bij de buren.

Uitgevoerd op 06-07-2021

Erik

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

goed advies en kwaliteit materiaal

Prima kwaliteit en installatie ,afspraken goed nagekomen👍

Uitgevoerd op 14-10-2021

Aanbevolen door klant

Plezierige groep monteurs die doen wat er beloofd is

Mooi op tijd, volgens planning en prima sfeer.
Ziet er prima uit. kortom : vakwerk door vaklui

Uitgevoerd op 14-10-2021

D

Zonnepanelen installeren

Erg slordig!

Mannen kwamen allereerst al 2 uur te laat waar we zelf achteraan moesten bellen.
Liep allemaal tegen dus het duurde langer. dankzij mijzelf ( zelf maar gaan gaten boren omdat zij het op wilden geven) uiteindelijk de panelen op het dak en de kabel los in de meterkast.
Zou om 20 uur nog de elektricien komen, kwam hoe verassend ook 1,5 uur later…
Nadat deze man zijn aandeel gedaan had moest alles goed zijn. Bij het koppelen van het meegeleverde accesspoint blijkt deze nog helemaal niet ingesteld te zijn, de inverters staan er nog niet in en daarvoor heb je de streepjescodes nodig die op de inverters op het dak zitten. Komen we dus mooi niet bij
Erg slordig hele dag en avond aan kwijt en nog niet klaar.
Absoluut niet de service die beloofd was door Adriaan.
Dan nog niet benoemd dat ze ons al ruim 8 weken stalken met de factuur die betaald moest worden terwijl er nog niets geleverd was en ook nu is het nog niet goed.
Jammer

Uitgevoerd op 13-10-2021

Dionne Doorn

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Prettige mensen van de Zonnefabriek. Contact verliep prima. Het plaatsen van de zonnepanelen verliep vlot en naar wens. Aardige kundige mannen.

Uitgevoerd op 13-10-2021

Rein

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

alle afspraken super uitgevoerd

Een helder en duidelijk offertegesprek, alles zeer goed uitgelegd. Een duidelijke offerte met een scherpe prijsstelling. Werkzaamheden, plaatsen zonnepanelen en nieuwe stoppenkast perfect uitgevoerd. Echt een bedrijf waar men zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Uitgevoerd op 26-08-2021

kees

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Keurig gewerkt

Dit is nou een bedrijf waar menige isoleerder een voorbeeld aan kan nemen, werkt netjes ook zeker de afwerking

Uitgevoerd op 21-09-2021

Vero

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel, top kwaliteit, goed advies.

Het werk is netjes uitgevoerd, de monteurs zijn professionel en vriendelijk. Ze kunnen goed adviseren. We raden ze aan. Top bedrijf.

Uitgevoerd op 06-10-2021

Ad

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Gehele proces is super verlopen

12 oktober 2021
Tijdens onze oriëntatie met betrekking tot het laten plaatsen van nieuwe kozijnen hebben wij eerst contact gezocht met een lokale leverancier. Zowel de benadering als het aanbod gaf ons geen goed gevoel. Een 2de leverancier: Raamwereld hebben wij benaderd. Onze uitdrukkelijke wens en eis was dat wij niet direct wilde beslissen aan tafel.

Op 25 mei 2021 mochten wij Donny van Raamwereld verwelkomen. Vriendelijk en professionele uitleg van de mogelijkheden. Meedenken in de huidige situatie plus een compleet pakket en prijs werden achtergelaten, totaal niet opdringerig.
Wij hebben er nog even over nagedacht en op 31 mei kwam Donny wederom en hebben wij onder voorwaarde van dit jaar leveren en plaatsen de overeenkomst ondertekend. In onze optiek een goed bedrag voor het complete pakket. Vol vertrouwen.

Begin juli werden wij keurig gebeld, overigens werd elke afspraak keurig bevestigd via een

Uitgevoerd op 27-09-2021

Jan

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

Afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Binnen het afgesproken tijdsblik niemand mogen ontvangen. Na het verstrijken van de tijd zelf gebeld met Isoprofs. Ik zou terug gebeld worden. Dit is niet gebeurd. Hierna een mail verzonden waar ook niet op wordt gereageerd. Zeer slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen. Ik ga wel op zoek naar een andere bedrijf.

Uitgevoerd op 11-10-2021

Victor Rosier

Aanbevolen door klant

uitstekende begeleiding en uitvoering

Prima ervaring met de Zonnefabriek met aandacht voor onze wensen en ook de nodige details bij de afwerking, daarin fijn meegedacht. Zeer tevreden mee!

Uitgevoerd op 12-10-2021

Aanbevolen door klant

Zeer deskundig advies en zorgvuldig geplaatst.

Naar een deskundige uitleg van de adviseur Melchior zijn de zonnepanelen op de afgesproken dag geplaatst en aangesloten. Dit naar volle tevredenheid.
Eigen inbreng van het. Kabel tracé is mogelijk.
De monteurs waren zeer vakbekwaam en werken netjes, klantvriendelijk top medewerkers.

Uitleg van het systeem en op vragen duidelijke uitleg gekregen.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ondanks ons afwijkende dak zijn de zonnepanelen keurig op tijd geleverd. De afspraken die waren gemaakt zijn nagekomen en Pieter heeft ons uitstekend advies gegeven.

Uitgevoerd op 22-09-2021

Cees

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakwerk, creatief en netjes

Werkzaamheden stipt op tijd begonnen en de medewerkers waren echte vakmensen, die erg netjes en creatieve oplossingen konden bedenken bij spontaan voorkomende problemen. Als ook andere kozijnen moeten worden vervangen willen we graag dit bedrijf en dezelfde medewerkers weer zo’n klus laten doen.
Wij zijn heel tevreden over het resultaat.

Uitgevoerd op 11-10-2021

Dennis

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn, je krijgt gewoon een eerlijk advies en geen verkooppraatjes. Nadat we eruit waren wat het zou worden konden de zonnepanelen ook nog snel worden geïnstalleerd, waarbij ook kleine tegenslagen snel en vakkundig werden verholpen. Kortom een heel prettig bedrijf met zeer gedreven en professionele medewerkers, die er alles aan hebben gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 08-01-2021

Arno

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Deskundig advies in het voortraject. De zonnepanelen, kabels en leidingen en de omvormer keurig netjes geïnstalleerd. En ook niet onbelangrijk een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Uitgevoerd op 03-08-2021

John

Zonnepanelen installeren

Vakmensen!

Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn, alles op tijd geleverd. Ook de afwerking, zoals het wegwerken van de kabels binnen, en de symmetrische plaatsing van de zonnepanelen op het dak geeft het geheel een professionele uitstraling. Al met al zeer tevreden.

Uitgevoerd op 04-03-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review