Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Jakob Van der Meulen

Aanbevolen door klant

Goede voorlichting, vriendelijk contact en kundige mensen

Bovenstaande beschrijft het gevoel al goed denk ik.
Enige kritiekpuntjes (meer ter verbetering):

Email zijn soms lang en onoverzichtelijk door klein font en lange zinnen.

Heel veel inloggegevens voor heel veel websites: een overzichtje zou mooi zijn: wat doe ik bij wie?

Overall gevoel was goed, persoonlijk en kundige mensen die het leuk lijken te vinden wat ze doen en ik beveel jullie van harte aan.

Uitgevoerd op 17-05-2022

Aanbevolen door klant

Prettig communicatie, komen afspraken na, keurige installatie

Prima communicatie en installatie

Uitgevoerd op 17-05-2022

Peter

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en meedenkend!

Goed en duidelijk advies, de vertegenwoordiger gaf ons een duidelijke uitleg aan de hand van een endoscopisch onderzoek. Eerlijke prijs (heb vergeleken), en de communicatie was erg duidelijk.

Uitvoering was ook vriendelijk en hebben netjes gewerkt!
Nu gaan we genieten van een lekkere warme woning in de winter!

Uitgevoerd op 12-05-2022

J.H.A.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Professionaliteit en kwaliteit

Werknemer van Direct Verduurzamen heeft onder de vloer gekeken en via een camera in de spouwmuur en gecontroleerd of isolatie mogelijk was . Direct een offerte ter plekke gekregen even over nagedacht en akkoord gegeven, dezelfde week nog een telefoontje van de planning en de uitvoer datum vastgelegd . Bedankt Michel voor jou goede zorg !

Uitgevoerd op 04-05-2022

Merlijn Janssen

Aanbevolen door klant

Snelle, nette installatie

Duidelijke uitleg door vertegenwoordiger. Snelle, nette installatie op een plek waar een concurrent zei dat er geen plaats voor was.

Uitgevoerd op 17-05-2022

Johan van Heertum

Aanbevolen door klant

Kwaliteit, Netheid, Betaalbaar

Er wordt kwalitatief werk afgeleverd.
Verder is er voldoende deskundigheid bij de monteurs. Er wordt netjes gewerkt. En de afspraken worden nagekomen.
En verder niet onbelangrijk is het ook nog eens betaalbaar.

Uitgevoerd op 17-05-2022

Aanbevolen door klant

Super

Van begin tot einde goedlopend proces. Nette duidelijke offerte. Goedlopende communicatie, waarbij tijdig een duidelijke planning wordt afgegeven. Instructies worden verzonden voor BTW teruggaaf, apps die je moet downloaden, aanvragen bij netbeheerder. Zonnepanelen op tijd geleverd, netjes geinstalleerd, vriendelijke installateurs die e.a. snel in order hebben gebracht zonder problemen. Waren er maar meer van dit soort bedrijven. Gewoon super!

Uitgevoerd op 16-05-2022

Rene

Kunststof kozijnen en voordeur geplaatst
Aanbevolen door klant

Toppers!!

ZRT heeft bij ons alle ramen en voordeur vervangen.
Offerte was er snel en de prijs was ook nog eens goed.
Resultaat is prachtig.Niets op aan te merken.
Fijne hardwerkende mensen.

Uitgevoerd op 26-04-2022

Corné

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed product, klantvriendelijk

Soft Water is echt een goede investering. Ons water is echt superzacht. Totaal geen kalk aanslag meer te zien. De service is heel goed en ook de montage. Zeer klantvriendelijk. Ook de montage was zeer kundig en netjes.

Uitgevoerd op 28-04-2022

Kadja

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klant.

Boven alle kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Bas heeft me goed geadviseerd en de communicatie was erg fijn. Na de klus bleek mijn rolluik niet meer naar beneden te kunnen vanwege uitstekende scharnieren maar ook dat is fantastisch opgelost. Allemaal toppers bij Op Weg Kozijnen. Ik raad ze iedereen aan die kunststof kozijnen overweegt.

Uitgevoerd op 23-02-2022

Matthijs

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ontzorgd: Goede info en keurig werk

Via een collega kwam ik uit bij FDY. Hij was ook weer via vrienden daar geholpen. Mond-tot-mond reclame is een goed teken. Dit kwam ook uit. Mohammed de verkoper was zeer informatief en kon op veel technische zaken een antwoord geven. Waar dat niet kon, belde hij direct zijn broer Yoessef die altijd de installaties doet. De aansluiting van de zonnepanelen op de meterkast doen ze netjes en slim, altijd binnenlangs. Soms zie je hele lelijke kabels over de gevel van een huis lopen, maar bij hen niet. De dag van de montage kwam redelijk snel na het goedkeuren van de offerte. Door Youssef en zijn montageploeg werd hard, snel en netjes gewerkt. Na 2,5 uur lagen de 13 panelen aangesloten en wel al energie te leveren. Ook alle registraties rondom de panelen, zoals een garantiefond en de belastingdienst verplichtingen voor de btw teruggave worden door hen verzorgd/ontzorgd. Gewoon een aanrader!

Uitgevoerd op 06-05-2022

Aanbevolen door klant

Uitstekend!

Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de mensen van "Isolatie.com" me overtuigd van hun deskundigheid en slaagden zij erin, steeds weer opnieuw, om mijn vertrouwen in hun te blijven behouden.

Uitgevoerd op 12-05-2022

Aanbevolen door klant

Uitstekend!

Zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de mensen van "Isolatie.com" me overtuigd van hun deskundigheid en slaagden zij erin, steeds weer opnieuw, om mijn vertrouwen in hun te blijven behouden.

Uitgevoerd op 12-05-2022

Aanbevolen door klant

super

Goede voorlichting, prettige, vriendelijke beleefde mensen, alles zoals afgesproken, keurig alles opgeruimd. Kon niet beter.

Uitgevoerd op 12-05-2022

Aanbevolen door klant

Perfecte afwerking en op afgesproken tijd

De schuifpui is door vakmensen geplaatst !
Zeer netjes gewerkt!
Toen men vertrok was alles stofvrij.

Uitgevoerd op 12-05-2022

Vincent

Aanbevolen door klant

Alles van A tot Z goed geregeld

Vanaf het bezoek van de adviseur tot het plaatsen van de panelen is alles netjes en goed verlopen. Goeie communicatie tijdens het traject en dag van plaatsing is ook helemaal goed gegaan om de panelen netjes op het dak te monteren!

Uitgevoerd op 12-05-2022

Aanbevolen door klant

Great service

I'm very happy with Zonnefabriek and their service.
They did a great job in communication and providing information about current or future options.
The installation was done very clean and professionally and the service was delivered as scheduled.
Their offering is more expensive compared to competitors but the amount of electricity generated per panel and also the guaranteed performance over the years is much higher. You get what you pay for.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Andre

Muur isoleren

Ben zeer tevreden.

klus is goed uitgevoerd ,prima personeel, komen afspraken na.
Verhouding prijs kwaliteit klopt.

Uitgevoerd op 06-05-2022

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Nadat de afspraak voor plaatsing 2 keer verzet is, zijn we nu zeer tevreden.

Klein puntje: vooraf is gesproken over dakdoorvoer (plat dak)voor de stroomkabel, maar de monteurs wisten van niets en deden dat nooit.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Aanbevolen door klant

Gewoon doen wat er is afgesproken

Deze mensen weten waar ze over praten. Keurig toelichting gekregen op alle onduidelijkheden.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Ron Verstegen

Aanbevolen door klant

Super!

Binnen 3 uur hebben ze bij mij 14 panelen en de omvormer geplaatst, aangesloten én getest. Het plaatsen is gebeurt zonder ook maar één dakpan te beschadigen.
De mensen gingen na aankomst direct aan de slag. Harde werkers!

Uitgevoerd op 11-05-2022

Aanbevolen door klant

We zijn tevreden over het gehele traject: van de voorlichting tot en met de uitvoering.

De gesprekken voorafgaand aan de plaatsing van de panelen waren verhelderend en van een professionele zorgvuldigheid. Het plaatsen zelf nam nogal wat tijd in beslag, maar verliep ook goed. De panelen liggen mooi op het dak, de monteurs zijn professionele vaklui, met wie het goed overleggen was.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Gertjan

Aanbevolen door klant

Snelle en heldere communicatie en vakkundige monteurs.

Offerte traject liep zeer vlot en soepel. De panelen konden al binnen 5 weken worden geïnstalleerd. De monteurs waren er op de afgesproken tijd, zeer vriendelijk en hebben de installatie van de panelen en de elektrische installatie vakkundig uitgevoerd. Contact met de binnendienst mbt de hele administratieve afhandeling (btw teruggave, aanmelding, etc) liep perfect. Alle nodige info helder en snel ontvangen. Al met al zeer tevreden! Een aanrader!

Uitgevoerd op 10-05-2022

André

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes op tijd. Werken uitmuntend.

Nette en professionele werknemer. Werken netjes, ruimen alles op, en nemen het afval ook weer mee. Ook was de informatie die gegeven werd, duidelijk. Heb eigenlijk niks negatiefs te melden. Wij zijn er blij mee. En ja, ik durf ze aan te bevelen 😃

Uitgevoerd op 10-05-2022

Jan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Perfect voor elkaar

Hele traject was gewoon goed. Adviseur heeft alles goed uitgelegd en onderbouwd, het gevoel was direct goed. Daarna met de planner gesproken die samen met mij een geschikt moment vond voor de uitvoering. De heren begonnen om 7:30 met isoleren en namen ook de tijd voor een kop koffie. De uitvoering was goed en daarna hebben ze alles netjes opgeruimd. Zoals hun slogan luidt: Perfect voor elkaar!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Ik heb de Zonnefabriek ervaren als een betrouwbaar bedrijf met kundige medewerkers en goede communicatie. In de voorbereiding waren twee puntjes niet optimaal, maar op een open en constructieve manier kon daar een oplossing voor worden gevonden.

Uitgevoerd op 10-05-2022

Aanbevolen door klant

Vertrouwd bedrijf, die kwaliteit leveren in uitvoering en nazorg

Bedrijf gaat niet voor half werk. Werken volgens voorschriften en zijn niet uit op alleen het verkopen van zonnepanelen. Afspraken en uitvoering gingen super.

Uitgevoerd op 09-05-2022

Aanbevolen door klant

geweldige ervaring!

Uiteraard weten we allemaal dat materialen moeilijk te krijgen zijn, en ja, het duurde daardoor wat langer dan 14 dagen voordat ik gebeld werd voor een datum van installatie. Maar de wachttijd viel reuze mee en binnen 5 weken liggen ze er nu toch al op en ik zie hoeveel ze opbrengen. Goeie communicatie, aardige lui die monteurs. Aanraden? Zeker!

Uitgevoerd op 09-05-2022

maurice Bartels

Aanbevolen door klant

Top Service

Ik heb verschillende partijen gesproken en ben uiteindelijk bij de Zonnefabriek uitgekomen.

Als je de goedkoopste panelen zoekt dan raad ik je aan verder te kijken, maar als je voor kwaliteit en uitstekende service kiest dan is dit de partij!

Voordeel is dat ze de schouw thuis komen doen en niet online, hierdoor krijg je toch een beter gevoel erbij en zien ze ook gelijk waar eventuele issues kunnen zitten. Ander groot voordeel voor mij was dat ze de plaatsing van de panelen zelf uitvoeren (top gasten trouwens). de meeste andere partijen huren hier een externe partij voor in, en als er dan uiteindelijk problemen voordoen is het maar de vraag wie er verantwoordelijkheid neemt.

Uitgevoerd op 09-05-2022

Daan

Schoorsteen renoveren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Van te voren netjes een offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn snel na opdracht uitgevoerd. Opruimen van de rommel had na de tijd iets beter gekund, maar zeer tevreden met het uitgevoerde werk.

Uitgevoerd op 06-05-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review