Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Harm en Petra

Aanbevolen door klant

Zeer prettige en bekwame verbouw week.

Afgelopen week houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Vanaf het moment van aanschaf tot en met het plastsen van de kozijnen goed en duidelijk begeleidt door medewerkers van Reno Totaal bouw. Medewerkers werken snel, zeer netjes en waren erg vriendelijk.

Uitgevoerd op 22-01-2022

Jeroen en Olga Drogt

Aanbevolen door klant

super uitgevoerd

Wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk. De uitvoerende medewerkers werkten snel en precies en waren prettig in de omgang. Wij erg blij met het geleverde werk en de kwaliteit van het materiaal. Wij hadden relatief weinig 'last' van de 'verbouwing'. Als we dan nog een punt van kritiek moeten uiten: wij wilden iets specifieker geïnformeerd worden over de te treffen voorbereidingen, betreffende de bij ons in huis hangende radiatoren, die wij niet meer terug kunnen plaatsen. Verder: perfect!

Uitgevoerd op 22-01-2022

Aanbevolen door klant

Top bedrijf

Jan Herman heeft mij van begin tot eind goed geadviseerd en was goed bereikbaar. Ook de rest van de mannen prima om over de vloer te hebben. Er wordt netjes gewerkt en het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden! Geen twijfel, gewoon doen!

Uitgevoerd op 22-01-2022

Aanbevolen door klant

Het heeft even geduurd maar dan Heb je ook wat.

Wij hebben alle kozijnen en het glas werk laten vervangen door Axxent kunststof en Hr ++ Glas. Dat was een flinke klus. De tijd tussen het plaatsen van de order en de montage was door materiaal schaarste en corona fors. Maar uiteindelijk is de hele klus naar tevredenheid uitgevoerd. Ook het advies voorafgaand aan de bestelling. Was erg goed. Ik kreeg van ook buren te horen dat dat alles erg mooi was geworden. Inmiddels merken wij ook dat ons energie verbruik belangrijk minder is geworden en het comfort in huis is verbeterd.

Uitgevoerd op 22-01-2022

Inge

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Jos heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de zonnepanelen, wat erg prettig was! De monteurs waren super vriendelijk en behulpzaam! Snel en vakkundig geïnstalleerd en informeerde ons goed over het gebruik en de app! Kortom, wij bevelen Solar Groep Twente van harte aan!

Uitgevoerd op 14-01-2022

Patrick

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en betrouwbaar!

Goede service, aan huis geweest om de wensen te bespreken samen met Jan-Herman ten Velde. Daarbij goed contact met zijn collega's van de werkplaats planning!

Monteurs waren netjes op tijd en belde voor aankomst. Uitstekend werk verricht, echt een aanrader!

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

Prima advies

Vandaag Theo op bezoek gehad om te zien of mijn oude spouw nageisoleerd kon worden. Eerlijk advies gekregen, niet mogelijk. Er zitten tempexplaten in de spouw en de resterende ruimte is te weinig. Niet wat hoopte te horen wel eerlijk.

Uitgevoerd op 19-01-2022

Aanbevolen door klant

Prima advies

Vandaag Theo op bezoek gehad om te zien of mijn oude spouw nageisoleerd kon worden. Eerlijk advies gekregen, niet mogelijk. Er zitten tempexplaten in de spouw en de resterende ruimte is te weinig. Niet wat hoopte te horen wel eerlijk.

Uitgevoerd op 19-01-2022

Aanbevolen door klant

Gewoon fantastisch

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Uitgevoerd op 19-01-2022

Robert Vlierhuis

Aanbevolen door klant

Gezellige en nette vakmensen

Dennis, Reno en Stefano hebben bij ons de schuifpui gezet. Goede service, gezellige jongens en al met al vakwerk afgeleverd!
Bedankt!

Uitgevoerd op 19-01-2022

Kim

Gevels bekleden
Aanbevolen door klant

Fijne samenwerking

Vooraf werd er fijn meegedacht. Toen wij hulp nodig hadden met documenten te verkrijgen voor de vergunning, werd er ook snel gehandeld. Ten sloten is het werk erg netjes afgeleverd.

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

Goed werk geleverd

Mooie deuren en kozijnen, snelle en harde werkers, netjes afgewerkt/opgeruimd en prettig contact.

Wij zijn tevreden!

De levering duurde langer dan gepland (vanwege wereldwijde grondstoffenproblemen). Het had wellicht fijn geweest daar iets vaker over geïnformeerd te worden.

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

2e Uitbreiding kozijnen aan woonhuis.

Na de 1e opdracht, de 2e natuurlijk gegund aan Axxent.

Wederom is Nick Kanderos bij ons geweest om alles te bespreken.

Communicatie is prima verlopen en de offerte was keurig op tijd. Voorwaarden, tekeningen goed bekeken.
Kleine puntjes van aandacht aangebracht op de offerte en dat is ook goed bevonden. Wordt nog een keer na-gemeten en dat geeft ook vertrouwen. Dan is het wachten op productie van de kozijnen, dat duurde wat langer i.v.m. de wereldwijde kunststof problemen. Prima.
Nu zijn er aan de voorzijde 2 grote kozijnen geplaatst met raamventilatie bovenzijde en 2 kleinere kozijnen achterzijde. Deze zijn in 2 dagen geplaatst zoals van te voren gemeld.
De werklieden hebben hun best gedaan en alle rommel werd meegenomen. Alles ziet er weer strak uit. Top gedaan, dikke 9. (Kleine beschadigingen op de gestukte muren, heel eerlijk, kon ook niet anders).

Werd nog na-gebeld of alles in orde is, keurig.

Uitgevoerd op 18-01-2022

Herbert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Van A tot Z prima verlopen

Fijne communicatie, houden zich aan de afspraken, van offerte t/m installatie prima verlopen.

Uitgevoerd op 06-01-2022

Emilienne Bardsley

Aanbevolen door klant

Very good

Dennis and Barry did a very good job, clean and professional. A very good job.

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

Fantastisch werk geleverd!

Een top koppel die mijn pui met openslaande tuindeuren en keukenraamheeft geplaatst!!! Heel kundig, goed op elkaar afgestemd en ook nog eens heel gezellig! ( muziekkeuze is het enige waarover gediscussieerd kan worden)
Tijdens en na de klus ook alle sporen uitgewist, heel netjes achter gelaten.

Ik ben een heel tevreden mens!

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies!

Vandaag was Rick precies op tijd voor een adviesgesprek voor de Spouwmuur, Vloer (kruipruimte) en dak. Hij nam ruim de tijd en gaf daarbij eerlijk aan dat er bij mijn huis niet veel winst te bepalen valt vanwege de isolatie die al aanwezig is.

Helaas valt er dus weinig winst te behalen, maar ontzettend blij met het eerlijke advies!

Mocht je een eerlijk advies willen ontvangen, vraag het dan zeker aan bij dit bedrijf!

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies!

Vandaag was Rick precies op tijd voor een adviesgesprek voor de Spouwmuur, Vloer (kruipruimte) en dak. Hij nam ruim de tijd en gaf daarbij eerlijk aan dat er bij mijn huis niet veel winst te bepalen valt vanwege de isolatie die al aanwezig is.

Helaas valt er dus weinig winst te behalen, maar ontzettend blij met het eerlijke advies!

Mocht je een eerlijk advies willen ontvangen, vraag het dan zeker aan bij dit bedrijf!

Uitgevoerd op 18-01-2022

Hans van Ooijen

Alles wat mis kon gaan, ging mis

Wij hebben een bijzonder slechte ervaring met AXXENT Nederland. Van een professioneel bedrijf mag je verwachten dat het plaatsen van raamkozijnen, hun core business tenslotte, een soepel en geolied proces is. Niets is minder waar gebleken in ons geval. Het hele proces heeft 15 maanden geduurd, van september 2020 tot en met november 2021. Er is veel mis gegaan. Bij de opdrachtbevestiging wordt door ons geconstateerd dat bij 1 kozijn een verkeerde inmeting is gedaan. Vertraging tot gevolg. Begin mei 2020 het plaatsen van de kozijnen. AXXENT komt met de kozijnen voorrijden. Eerste vraag van de monteurs is het glas aangekomen? Nee dus. In de verwachting dat het glas nog afgeleverd zal worden gaat men alvast de bestaande kozijnen verwijderen. Na twee uur blijkt dat AXXENT geen glas besteld heeft. (als of je een auto koopt, maar er blijkt geen motor in te zitten). Nieuwe kozijnen worden met hout dicht gemaakt. Een week later wordt het werk afgemaakt, maar dan blijkt dat er geen hefboompjes meegeleverd. Ramen en deuren kunnen dus niet open en dicht. Hefboompjes worden na 3 weken geleverd (klantvriendelijk?) Lijst met restwerkzaamheden wordt opgesteld (medio mei). Screens, horren en plissés, afwerken bovenverdieping. Dit alles met de toezegging dat dit zo snel mogelijk wordt uitgevoerd als de bestelde screens in Almelo binnen zijn. Duidelijk is dat de screens half juni bij AXXENT zijn afgeleverd. Uitvoering blijft uit, irritatie groeit en je wordt geschoffeerd door een medewerker van de service afdeling. Uitvoering van deze werkzaamheden laat 5 maanden op zich wachten. Schandalig! Het bedrijf kenmerkt zich door een gebrekkige bedrijfsvoering, slechte interne en externe communicatie en met name de serviceafdeling heeft een grote “paarse krokodil” mentaliteit. Advies: ga niet met AXXENT in zee.

Uitgevoerd op 17-01-2022

Henk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles op tijd, snel en zeer goed

De monteurs geven prima inlichtingen, en werken zeer zeer goed.
Jos de vertegenwoordig heeft ons heel goed behandeld.

Uitgevoerd op 14-01-2022

Harm

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Alles correct afgehandeld (offerte, plaatsing, nazorg)

Uitgevoerd op 14-01-2022

Aanbevolen door klant

Een positieve recensie, ook al gaan we geen zaken doen.

Na het lezen van een recensie op deze site over eerlijk advies door Isolatie.com ook maar eens een afspraak gemaakt met Hans van den Heuvel. Hans nam rustig de tijd om ons dak en na een paar gaten boren de spouwmuren te bekijken met camera. Helaas is er onvoldoende ruimte in de spouw en blijkt het dak niet verder van binnenuit geïsoleerd te kunnen worden. Des ondanks het bezoek als bijzonder prettig ervaren en schaamde ik mij bijna dat ik Hans voor niets heb laten komen. Na dat Hans de gaten nog weer netjes gevuld heeft met kit adviseerde hij ons nog een glaszetter omdat vernieuwen van het dubbelglas bij ons wel verschil zou kunnen maken.

Uitgevoerd op 16-01-2022

Aanbevolen door klant

Een positieve recensie, ook al gaan we geen zaken doen.

Na het lezen van een recensie op deze site over eerlijk advies door Isolatie.com ook maar eens een afspraak gemaakt met Hans van den Heuvel. Hans nam rustig de tijd om ons dak en na een paar gaten boren de spouwmuren te bekijken met camera. Helaas is er onvoldoende ruimte in de spouw en blijkt het dak niet verder van binnenuit geïsoleerd te kunnen worden. Des ondanks het bezoek als bijzonder prettig ervaren en schaamde ik mij bijna dat ik Hans voor niets heb laten komen. Na dat Hans de gaten nog weer netjes gevuld heeft met kit adviseerde hij ons nog een glaszetter omdat vernieuwen van het dubbelglas bij ons wel verschil zou kunnen maken.

Uitgevoerd op 16-01-2022

Jeroen

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk geleverd

Goede eerlijke adviseur. Heeft, als enige van de gevraagde isolatieadviseurs, meerdere gaten in de muren geboord om te kijken of er geen puin tussen zat.
Adviseur nam de tijd en moeite om alles uit te leggen.
Het isoleren is netjes uitgevoerd. Nu lekker genieten van het comfort.

Uitgevoerd op 11-01-2022

Mariusz

Aanbevolen door klant

Fantastisch

Afgelopen 6 dagen hebben wij samen gewerkt met Dennis en Barry. Wij waren bezig met een badkamer en wc verbouwing. Zij waren bezig met kunststofkozijnen, keralit panelen en de opritdeur. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Ik zou het 10 sterren geven, maar helaas kan ik alleen 5. Prachtig werk uitgevoerd. Groetjes jongens en tot de volgende keer.

Uitgevoerd op 14-01-2022

Gert

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zorgvuldig, vakkundig

Direct na de aanvraag op Solvari werd er gereageerd en dezelfde dag is er iemand komen kijken. De volgende dag lag er een duidelijke offerte en enige tijd later is de airco snel en vakkundig geplaatst. De werking van het apparaat werd uitgebreid toegelicht en op vragen die later via de e-mail werden gesteld kwam snel een reactie. De daarin gegeven adviezen waren heel duidelijk en desgewenst kon bij mij thuis nog een keer een afspraak gemaakt worden om wat zaken te verduidelijken. Kortom: aanbevolen!

Uitgevoerd op 29-12-2021

Leroy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Bedankt solar groep Twente

Bedankt solar groep Twente,

Voor de uitstekende service en uitleg. Aan iedereen aan te bevelen.

Leroy kleine

Uitgevoerd op 10-01-2022

Gerard

Zonnepanelen installeren

Bagger bedrijf

Nederlandse Zonnepanelen Unie komt zijn afspraken niet na. Bellen niet terug en reageren niet op mails. Ze brengen slecht een schriftelijke offerte uit maar komen niet aan huis. Er komt desgewenst iemand voor een schouw. verder ku je tekenen voor de offerte. Maar als je een huis koopt wil je toch zien met wie je zaken doet. bijv. de makelaar. Koop je een nieuwe auto wil je ook weten bij welke garage en welke dealer

Uitgevoerd op 08-09-2023

Aanbevolen door klant

Goed advies, prettig contact en soepele levering! Erg tevreden dus.

Goed advies, prettig contact en soepele levering! Erg tevreden dus.

Uitgevoerd op 13-01-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig volgens afspraak

Goede en duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn vakkundig uitgevoerd door professionele en aardige monteurs

Uitgevoerd op 12-01-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review