Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

8 10
8

Uitgevoerd op 09-11-2017 door:

Vochtexpert Nederland

(14 beoordelingen gemiddelde score 9.2 )

Opstijgend vocht

He vriendelijk en netjes gewerkt!

Aanbeveling: Ja

Goed en netjes geadviseerd! Eigenaar van bedrijf is erg meedenkend. Zijn in de ochtend gekomen met zijn drieën en hebben alle muren geïnjecteerd! Heel fijn dat we de bouwsteiger mochten lenen om al het vocht uit de muren te krijgen!

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

9 10
9

Uitgevoerd op 13-11-2017 door:

KdW Schilders

(10 beoordelingen gemiddelde score 9.4 )

Schilderwerk binnen

Verven woonkamer

Aanbeveling: Ja

Goede en zeer correcte vakmensen. Werk is conform offerte uitgevoerd en onvoorziene omstandigheden zijn zeer correct en flexibel opgelost. Je krijgt een goede service en kwaliteit voor een goede prijs. Zeker aan te raden voor vervolgwerk.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
7.3 10
7,3

Uitgevoerd op 09-11-2020 door:

Isogroen BV

(6 beoordelingen gemiddelde score 9.1 )

Spouwmuurisolatie

Snel

Aanbeveling: Ja

Netjes opgeleverd. Maar de werktijd was veel en veel korter dan dat in de offerte werd beweerd

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 21-11-2017 door:

Helios Solar

(81 beoordelingen gemiddelde score 8.6 )

Zonnepanelen

Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Snel en accuraat!! Geen poespas.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 11-10-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

(8 beoordelingen gemiddelde score 9 )

Vernieuwing serre

Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Er werd hard gewerkt, professioneel en zeer netjes! Alles werd opgeruimd en ze gingen door tot het gebeuren klaar was! Top gedaan!

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (1)
9.3 10
9,3

Uitgevoerd op 09-11-2017 door:

Stijl Kozijnen B.V.

(8 beoordelingen gemiddelde score 9 )

Kunststof kozijnen

Klantvriendelijk en mooie prijs

Aanbeveling: Ja

Degene met wie ik te maken had (zonder naam te noemen) was vriendelijk, duidelijk, meedenkend en gaf ons een goede prijs met uitstekende condities (garantie. betaling etc.). De twee monteurs waren zeer snel, secuur en zeer vriendelijk/beleefd. Wij zijn zeer tevreden en echt een aanrader. Overigens de Weru kozijnen zijn zeer goed en mooi.

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (1)
8.3 10
8,3

Uitgevoerd op 20-11-2017 door:

Walldecsolutions Hoofdvestiging

(3 beoordelingen gemiddelde score 8.1 )

Opstijgend vocht

Was goed!

Aanbeveling: Ja

Goed contact met de hoofdvestiging, concurrerende prijs gekregen en adequaat uitgevoerd.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (1)
8 10
8

Uitgevoerd op 16-11-2017 door:

Isolatietechniek Best

(6 beoordelingen gemiddelde score 8.5 )

Spouwmuurisolatie

zeer tevreden leveren net werk

Aanbeveling: Ja

was het enige bedrijf wat de moeite nam om op zaterdag voor een offerte langs te komen en te kijken hoe de spaumuur er uit zag en mij van advies te voorzien

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (1)
8.7 10
8,7

Uitgevoerd op 04-09-2017 door:

LGB Bouw

(4 beoordelingen gemiddelde score 8.9 )

houten kozijn met 2 openslaande deuren met geslepenglas

werd snel en goed uitgevoerd.

Aanbeveling: Ja

Na het uitbrengen van de offerte konden we afspraken maken voor de plaatsing . Dit werd goed en vakkundig uitgevoerd .

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (1)
3.3 10
3,3

Uitgevoerd op 27-03-2017 door:

MD Schilders & Stukadoors

(1 beoordeling gemiddelde score 3.3 )

Schilderen

Dramatisch slechte afwerking

Aanbeveling: Nee

Eind maart opdracht gegeven voor stucwerk en schilderen van muren en plafonds. Werkzaamheden op zicht goed uitgevoerd. Afwerking restpunten was een drama. Ondertussen extra timmer en schilder werkzaamheden opgedragen. Deze zijn tot op heden nog niet juist uitgevoerd. Bedrijf reageert niet meer. Wel alles betaald. Lijkt op oplichting....

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)