Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 16-01-19 door:

Rosario Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden en aan te bevelen!

Aanbeveling:
Sympathieke mannen die efficiënt werken en hun vak goed verstaan. Ze denken met de klant mee en lossen probleempjes heel creatief op en zijn niet te beroerd om de bezem ter hand te nemen.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Ketelaar Zonwering

10 10
10

Rolluiken

Zeer tevreden raad je aan 👍Bedri

Aanbeveling:
Hallo
Ik heb al 11 jaar rolluiken gekocht bij deze bedrijf azon zonwering uit kilder
Als je op zoek ben raad ik deze aan het is heel goed bedrijf en niet duur
Ze help je goed en ze zijn vriendelijk
Ik ben heel blij er mee 👍👍👍👍

Uitgevoerd op 03-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Uitvoering volgens afspraak

Aanbeveling:
Na een eerste prettig gesprek en schouw een duidelijke offerte met een goede prijs ontvangen.

Uitgevoerd op 04-01-19 door:

Sunny Solar Systems

10 10
10

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Wij zijn heel tevreden met onze zonnepanelen van Sunny Solar Systems!

We hebben vooraf bij verschillende installateurs offertes opgevraagd voor exact dezelfde zonnepanelen en omvormers. Dus offertes waren goed met elkaar te vergelijken.
De offerte van Sunny Solar Systems kwam bij vergelijking zowel qua prijs als qua voorwaarden en garanties als beste uit de bus

Tijdens montage zijn we tegen een onverwacht probleem aangelopen. Voor dit probleem hebben we in goed overleg een prima oplossing gevonden.

Sunny Solar Systems is alle afspraken volledig nagekomen. Dus zoals gezegd wij zijn erg tevreden!!

Uitgevoerd op 11-01-19 door:

Rosario Kozijnen

10 10
10

Nieuwe kozijnen

Zeer tevreden, vakkundig werk

Aanbeveling:
Opmeten ging snel en deskundig, wijzigingen later waren ook geen probleem. Eerder geleverd als afgesproken uiteraard in goed overleg. Dag van plaatsing keurig op tijd, net werk afgeleverd en medewerkers gedroegen zich netjes. Oplevering was duidelijk.

Uitgevoerd op 11-01-19 door:

Walldecsolutions Hoofdvestiging

10 10
10

Opstijgend vocht

Keurig volgens afspraak.

Aanbeveling:
Heb een uitstekend advies gekregen van Armand van Walldec solutions waar ik verder mee kan.
Het leek optrekkend vocht te zijn maar volgens zijn vakkundig advies blijkt het probleem een andere oorzaak te hebben.

Uitgevoerd op 12-11-18 door:

WTS Duurzaam

7.3 10
7,3

Warmtepompen

Problemen netjes opgelost

Aanbeveling:
Veel kennis in huis, goede kwaliteit product tegen een scherpe prijs. Wat problemen met organisatie van de uitvoering en de afwerking. Deze zijn echter goed opgelost. Over het geheel genomen zeer tevreden.

Uitgevoerd op 09-01-19 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Compliment, zeer tevreden

Aanbeveling:
Heldere afspraken, op tijd op de afspraken. Bij het plaatsten van de kozijnen is er hard doorgewerkt en naderhand alles netjes weer opgeruimd. Alles is netjes geplaatst en werkt goed.

Uitgevoerd op 20-12-20 door:

Sunpackt B.V.

9.7 10
9,7

Rolluiken

Netjes gewerkt!

Aanbeveling:
Keurig en correct bedrijf! Goed spul voor een mooie prijs zeer tevreden!

Uitgevoerd op 21-11-18 door:

Fikaliv

9.7 10
9,7

Kunststof dakkapel

Professioneel bedrijf. Aanrader

Aanbeveling:
Fikaliv is een professioneel bedrijf. Ik ben meer dan tevreden over de geplaatste dakkapel. Een aanwinst en verrijking van mijn huis. Een super dakkapel voor een mooie prijs. Zelfs als je heel handig zou zijn, denk ik niet dat je hem voor die prijs zelf zou kunnen maken. De mannen die hem geplaatst hebben werken heel netjes. Namen zelfs alles mee wat ik gesloopt had op zolder. Scheelde een rit/volle aanhanger naar de stort. Er werd zelfs geveegd👍. Fikaliv bedankt en ik ga jullie zeker aanbevelen in mijn kennissen kring.