Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 01-06-17 door:

IsoLex

10 10
10

Geluidsisolatie

Goed advies, snelle service!

Aanbeveling:

Eerlijk advies, nette prijs. Eindelijk weer rustig slapen in jaren-30-woning met houten verdiepingsvloer.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 24-04-18 door:

Horsten Kozijnen BV

6 10
6

Nieuwe kozijnen

Slechte afhandeling van schade

Aanbeveling:

Initiële gesprekken waren prettig, gegeven advies leek prima. Echter hebben ze een deur niet opgemeten en bij plaatsing bleek deze dan ook niet de juiste maat. Deze moest opnieuw geproduceerd worden en op een later moment geplaatst.
Initiële werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd, bij de "verlaatte" werkzaamheden was dat niet het geval. Flinke schades aan de geplaatste elementen, loshangende isolatie aan de buitenkant en het sluit allemaal net niet aan. Na hierover contact op genomen te hebben, hebben ze een keer vlug over de schade heen geschuurd zodat het niet meer zwart was, maar aangezien het een gladde afwerking was is het niet echt opgelost te noemen. Zwarte kras is wel vervaagd maar niet weg, en een doffe plek is er voor terug gekomen. Echter omdat de factuur al betaald was nooit meer iets van Horsten mogen vernemen...

Uitgevoerd op 13-03-18 door:

Isolatie Centraal B.V.

9.3 10
9,3

Matige spouwmuurisolatie verwijderen en opnieuw isoleren

Top bedrijf!

Aanbeveling:

Prima service en (klant)vriendelijk contact. Daarbij: EnveriFoam werkt merkbaar: zeker 2 graden warmer in huis, waardoor we de verwarming vaker uit kunnen laten.

Uitgevoerd op 14-06-18 door:

BHG Traprenovatie

9 10
9

Bestaande trap renoveren

zeer te vreden

Aanbeveling:

Prima bedrijf, goede prijs-kwaliteit en alles op tijd en op maat.
Complimenten voor monteur Arno, prima kerel die zeer professioneel en netjes werkt.

Uitgevoerd op 22-05-18 door:

Kozijnen Centrum Groningen

2.3 10
2,3

Nieuwe kozijnen

Zeer teleurgesteld en ontevreden !!

Aanbeveling:

Zeer ontevreden. Komen geen afspraken na en door een fout bedrijf verkeerde raamdorpels geleverd en tot nu toe nog niet vervangen. Ook heb ik na volledige betaling door het bouwdepot mijn eigen voorschot van 2.795 euro nog niet terug ontvangen! Het bedrijf is niet meer bereikbaar en reageert niet meer op mail ,telefoon en berichten.

Uitgevoerd op 21-06-17 door:

Aircoplanet

10 10
10

Airconditioning

In één woord: Uitstekend!

Aanbeveling:

Aircoplanet kwam, ondanks het korte tijdsbestek en de complexiteit, alle gemaakte afspraken na. Echte professionals, Mike & zijn team.
We zijn na 1 jaar nog steeds erg tevreden over en blij met onze airco's.

Uitgevoerd op 12-06-18 door:

Rosario Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Erg tevreden over het bedrijf

Aanbeveling:

We krijgen goede uitleg over wat de mogelijkheden waren . Vlotte afhandeling van de offerte .
De mannen die kwamen plaatsen waren aardig en erg vriendelijk .De jongens hebben de boel erg netjes achter gelaten .Zal ook het adres onthouden voor de rest van de kozijnen .

Uitgevoerd op 09-06-18 door:

Aircoplanet

10 10
10

Airconditioning

Aircoplanet maakt het waar !!

Aanbeveling:

Top bedrijf ! heldere afspraken, snelle service en levering, adequaat personeel.
Kortom kan iedereen Aircoplanet aanbevelen !!

Uitgevoerd op 19-03-18 door:

NRR Daken

8.7 10
8,7

Dakwerken

Uitstekend werk geleverd

Aanbeveling:

Ik heb gebeld na de zware storm die we hadden gehad en aangegeven dat we een lekkage hadden. Ik kreeg binnen 2 dagen direct 2 man op bezoek die het keurig hebben opgepakt en uitstekend werk hebben geleverd.

Uitgevoerd op 22-11-17 door:

Isoprofs B.V.

8.7 10
8,7

Spouwmuurisolatie

Prima!

Aanbeveling:

Super isolatie, voor een goede prijs!