Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Anthonie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt

We hebben in eerste instantie voor PowerStroom gekozen omdat ze een voor ons technisch passende oplossing hadden aanbevolen. Daarbij gingen ze niet voor de laagste prijs maar boden wel het beste rendement voor onze situatie. Daarnaast vielen ze ook op omdat ze absolute kwaliteitsonderdelen gebruiken.
Het installatie proces is buitengewoon netjes verlopen, met in acht name van alle corona regels. Op het dak liggen nu 15 strak gelegde zonnepanelen. De kabel in huis is netjes weg gewerkt, en ook in de meterkast is het allemaal keurig geïnstalleerd en afgewerkt. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan PowerStroom van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 11-02-2021

Johan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Alles netjes volgens afspraak ruim binnen een dag geïnstalleerd. Het installeren van de Enphase Envoy metered 3 fase was voor de installateur nog wel een uitdaging om alle CT-spoelen en ferrietringen netjes in de groepenkast te krijgen.
Op 13 februari 2021, een koude onbewolkte dag, 19,2kWh opgewekt met een piek van 3,2 kW.

Uitgevoerd op 03-02-2021

Edwin

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snelle service, goed en duidelijk.

We zijn goed geholpen, snel een afspraak, goede uitleg van materialen.
Duidelijk verhaal en direct een offerte en eventuele uitvoerdatum

Uitgevoerd op 16-03-2021

co

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden!

Bij de offerte van SolEnergy hadden wij het goede gevoel. Binnen een paar dagen was de afspraak van plaatsing al geregeld. De mannen waren keurig op tijd, werkten in een gezellige sfeer samen en hebben alles keurig volgens afspraak geïnstalleerd.
Wij zijn heel tevreden en hopen op veel zon zodat wij voldoende energie opleveren om onszelf te voorzien. Wij bevelen SolEnergy dus van harte aan!
Co en Mona

Uitgevoerd op 24-02-2021

Joris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijne ervaring en klantvriendelijk

Bij Zon Advies Nederland gekomen doordat mijn naaste buren zonnepanelen via hen hadden aangeschaft.

De adviseur heeft bij zijn bezoek aan ons op voorhand al informatie ingewonnen en kwam voorbereid aan.
Monteurs kwamen goed op tijd aan, werkten nauwkeurig en er werd meegedacht hoe de bekabeling en dergelijke aangesloten werd.
Ook de medewerkers op het kantoor hebben ons goed geholpen.

Uitgevoerd op 13-01-2021

Nick

Muur isoleren

Top bedrijf, super vriendelijk

Super vriendelijk personeel, aardige jongeman die alles kwam inmeten! Wij zijn super tevreden!

Uitgevoerd op 15-02-2021

Anneke

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed en deugdelijk werk

Prachtige kozijnen en voordeur. Hoge kwaliteit en zeer vakkundig geplaatst.
Klein puntje van discussie gehad maar alles prima opgelost naar tevredenheid van alle partijen.

Uitgevoerd op 25-01-2021

Reinier

Kozijnen plaatsen of vervangen

Uiteindelijk fraai eindresultaat

Koopovereenkomst werd vijf dagen na ondertekening telefonisch met €500,- verhoogd. Pas na tussenkomst van mijn rechtsbijstandverzekering werd er inhoudelijk op een eerder verstuurde aangetekende brief gereageerd. Vervelende manier van zaken doen.

Dit staat in schril contrast met de installateurs die de klus (plaatsen drietal kunststof kozijnen) in minder dan een dag klaarden en alles netjes afgewerkt hebben. Twee zeer nette heren over de vloer gehad die na afloop heldere uitleg over de kozijnen gaven. De Schüco kozijnen zien er zeer degelijk uit.

Uitgevoerd op 22-02-2021

Leny

Zonnepanelen installeren

Eigenwijze Polen en te korte mantel

Installatie verloopt redelijk goed, maar in tegenstelling totcontract worden er 4 zonnecellen liggend gelegd, terwijl op uitdrukkelijk verzoek staande ligging was beschreven en daar is ook plaats voor. De kabel naar boven wordt eerst snel aan de regenpijp vast gemaakt, dat is niet zoals het hoort dus alsnog aan de muur gemonteerd, dan blijkt dat de kabel met mantel te kort is en dat wordt zo gelaten en ligt nu bovengronds, terwijl er GEEN graafwerk hoeft gedaan te worden. Hierover gecommuniceerd en we worden afgewimpeld door ZAN

Uitgevoerd op 17-12-2020

Ka Wah

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en nauwkeurig

Medewerkers waren vriendelijk, professioneel, de tijd genomen om alles zo goed mogelijk te maken, goede adviezen m.b.t. goed ventileren.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Jolanda

Zonnepanelen installeren

zeer tevreden

goed advies

Uitgevoerd op 22-12-2020

Anja

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Deskundig advies gekregen.

Installatie is netjes en vakkundig geïnstalleerd. Vriendelijk personeel.

Uitgevoerd op 19-02-2021

Rosalie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

kwalitatief goede panelen

Wij hebben Sunpower panelen bij hen aangeschaft.

Prettig gesprek, adviseur die weet waar hij het over heeft.
Vlotte en goede installatie
Oog voor veiligheid (meterkast)

prima prijs/kwaliteitverhouding.

Kortom, prima tevreden.

Uitgevoerd op 28-01-2021

Pierre

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Installatie stelde op zich niet zoveel voor , snel en netjes opgeleverd.
Goede service!

Uitgevoerd op 14-01-2021

Rubia

Dakraam plaatsen of vervangen

Zeer tevreden over de werkzaamheden

Het advies van de eigenaar was heel goed en duidelijk.
De heren waren op tijd en de werkzaamheden zijn nauwkeurig uitgevoerd.
Heel vakbekwaam en vriendelijke monteurs.
Prijs en kwaliteit uitstekend.

Uitgevoerd op 20-02-2021

Marinus

Schuifpui plaatsen of vervangen

goede prijs goede kwaliteit

Window King reageert snel en denkt met de opdrachtgever mee. De prijs is vele malen goedkoper dan andere kunststofleveranciers en de kwaliteit is zeer goed. Het bedrijf heeft vakmensen in dienst, die bijzonder netjes werken en de boel schoon achter laten. Wij zijn erg tevreden over Window King. Wij hebben een smaller profiel omdat mijn vrouw gehandicapt is en geen hoge opstap kon gebruiken. Triple glas en toch een smal profiel, klasse!!!

Uitgevoerd op 16-02-2021

F.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

gedreven om kwaliteit te leveren

Na aanbesteding kon Solarpas snel tot leveren overgaan. Het installeren vd panelen had binnen halve dag gerealiseerd kunnen zijn, echter een verkeerd aangesloten paneel zorgde ervoor dat de gehele installatie niet werkte. Het team beet zich vast , inclusief de baas, om fout te herstellen, men werkte door ondanks regen en lage temperatuur. Fout is hersteld en installatie draait als een tierelier. Panelen werken erg goed en doen wat er beloofd is. Aftersale is prima inclusief BTW teruggaaf afhandeling.

Uitgevoerd op 22-12-2020

Maarten

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima werk geleverd

Zeer tevreden

Uitgevoerd op 19-02-2021

Gert

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle respons en uitleg

Moet nog geplaatst worden. Goede uitleg gehad op mijn vragen tijdens het bezoek van de vertegenwoordiger. Vraag die na zijn bezoek nog bij mij op kwam werd snel op gereageerd. Na bevesting van de offerte werd ik snel gebeld door her bedrijf voor een plaatsingsafspraak.

Uitgevoerd op 09-03-2021

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

vlot gemonteerd

4 panelen foutief geschakeld
heeft even geduurd maar is nu verholpen

Uitgevoerd op 27-10-2020

Steef

Zonnepanelen installeren

Meedenken netjes nauwkeurig

Zijn nergens te beroerd voor,
Denken mee in oplossingen,
Werken netjes.
Ruimen alles op
Leggen alles goed uit bij oplevering.
Echt een aanrader

Uitgevoerd op 17-02-2021

Kersten

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komen hun afspraken na

Enthousiaste en aardige mensen. Goede kwaliteit voor wat ik nu kan beoordelen en nu al enorme verbetering van de kwaliteit van het water.

Uitgevoerd op 15-02-2021

Sander

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijne professionals, werken netjes!

Zowel adviesgesprek als uitleg over offerte en opties was erg goed. Kijken echt hoe de installatie met zo min mogelijk impact geïnstalleerd kan worden en hoe maximaal rendement van dak kan worden gerealiseerd. Spoedige en zeer professionele installatie door leuke en behulpzame installateurs. Overall echt een enorme aanrader om met Nathan en de mannen van Atlas in zee te gaan. Goede prijs kwaliteitverhouding maakt de aanbeveling rond!

Uitgevoerd op 19-02-2021

Danny

Zonnepanelen installeren

ENERDJÉ Energy Services

Aanbevolen door klant

Top werk geleverd met super service

Eerlijk advies, komt afspraken netjes na en overlegt voor er dingen worden gedaan. Prijs kwaliteit ben ik zeer tevreden over en over de instalatie een dikke 10!! Ga zo door !!!

Uitgevoerd op 18-02-2021

Bert-Jan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Doen wat er gezegd wordt.

Netjes in 1 dag alles afgewerkt en airco werkend achtergelaten.

Uitgevoerd op 04-08-2020

Robin

Kozijnen plaatsen of vervangen

Geweldige mooi resultaat

Monteurs waren mooi op tijd en vriendelijk. Harde werkers, die een tevreden klant achter laten.
Ook het traject naar de montage toe was erg goed verlopen. Complimenten.

Uitgevoerd op 19-02-2021

Kasia

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Isolatie spouwmuur

Bo tomas en raymomd
Hebben vandaag mijn huis geisoleerd
Echt een top gasten werken hard netjes optijd en ruimen alles netjes op
Ik kan bkw aanraden

Toppers

Uitgevoerd op 19-02-2021

Asif

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Kreeg heel goed advies. En de panelen waren wel goedkoop. Zeer professioneel alles weggewerkt.

Uitgevoerd op 23-01-2021

Martijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Geen gezeur. Goede prijs/kwaliteit!

Goedadvies over de juiste maten en kwaliteit. De garantie tijd is hoog. Geen schouw na duidelijke foto's gedeeld te hebben. De uitvoering ging slagvaardig. Het zijn vakmannen. Ook de begeleiding van de BTW aftrek is geheel gerecht. Top!

Uitgevoerd op 18-02-2021

Koen

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd, meedenkend,etc

Van begin af aan heb ik plezierig contact ervaren met Bardeal.
Na het opgeven van mijn wensen via Solvari, ben ik binnen het uur gebeld en heb ik een afspraak kunnen maken.
Tijdens het gesprek werd geen standaard verkooppraatje gehouden, maar werd er kort en bondig uitgelegd wat de opties zijn. Na het gesprek kreeg ik binnen no-time een offerte toegestuurd, zodat ik deze meteen kon vergelijken met andere installatiebedrijven. Bardeal bleek de beste optie.
Naast de installatie van het alarmsysteem, dachten ze ook mee voor een toegangscontrole systeem. De opties zijn voor ons uitgezocht en duidelijk naar ons gecommuniceerd, waarna we in contact zijn gebracht met de leverancier van dit systeem.
De installateurs waren zeer vriendelijk en netjes. Binnen een dag was het gehele systeem geïnstalleerd.

Kortom: een echte aanrader!
Bedankt Bardeal!

Uitgevoerd op 09-02-2021

client/review.filter

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review