Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

9.7 10
9,7

Uitgevoerd op 06-02-2017 door:

Kroon Kozijn Heemskerk

(4 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Kroonkozijn Heemskerk is snel, meedenkend en ook erg flexibel

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

9.7 10
9,7

Uitgevoerd op 13-04-2017 door:

Zonvoornop

(42 reviews gemiddelde score 9 )

Zonnepanelen

Goed advies voor een scherpe prijs

Aanbeveling: Ja

Reinald Aalten van Zonvoornop uit Amersfoort is een deskundig en betrouwbare onderneming die goede producten levert tegen een concurrerende prijs. Wij hebben een super oplossing voor onze zonnepanelen. We hebben 16 panelen op onze beide dakkapellen (8 per stuk) en zijn ondanks dat niet zichtbaar vanaf de straat. Ik heb door meerdere partijen een offerte laten uitbrengen voor het plaatsen van zonnepanelen maar Zonvoornop kwam met de beste oplossing tegen de scherpste prijs. Ik kan iedereen die zonnepanelen overweegt Zonvoornop uit Amersfoort aanbevelen. Niet alleen ik maar ook mijn buren en mijn ouders hebben door Zonvoornop panelen laten plaatsen.

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9.3 10
9,3

Uitgevoerd op 14-04-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

(33 reviews gemiddelde score 8.9 )

Zonnepanelen

Prima wek afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

Vanaf het begin werden wij goed voorgelicht door Kevin van Raat. Ook het montage team was vriendelijk en kundig .
Ben tevreden over de totale gang en raad dit bedrijf dan ook van harte aan.

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 20-10-2016 door:

Zonvoornop

(42 reviews gemiddelde score 9 )

Zonnepanelen

goed

Aanbeveling: Ja

Snelle montage. Geen problemen werkt goed

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
10 10
10

Uitgevoerd op 11-04-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

(25 reviews gemiddelde score 9.1 )

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

Veld Kozijntechniek B.V. komt al haar afspraken tot in detail na. Ze leveren vakwerk. Wij zijn erg tevreden.

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
8 10
8

Uitgevoerd op 11-04-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

(33 reviews gemiddelde score 8.9 )

Zonnepanelen

Goed

Aanbeveling: Ja

Goede prijs in vergelijking met alternatieve offertes.Compleet verhaal over de uitleg van het systeem en de mogelijkheden van verschillende leveranciers met de voordelen/nadelen. Gekozen voor een degelijk systeem met goede componenten.

Vind je deze beoordeling waardevol? (2) (0)
10 10
10

Uitgevoerd op 20-04-2017 door:

Zonvoornop

(42 reviews gemiddelde score 9 )

Zonnepanelen

alle afspraken nagekomen

Aanbeveling: Ja

Alle afspraken werden correct nagekomen. Uitstekende voorlichting.
Concurrerend met internet prijzen.

Vind je deze beoordeling waardevol? (2) (0)
8.7 10
8,7

Uitgevoerd op 12-04-2020 door:

ParZa Beveiliging

(4 reviews gemiddelde score 9.4 )

Camerabeveiliging woonhuis

Professioneel. Stipt. Nauwkeurig.

Aanbeveling: Ja

hij komt zijn afspraken na. Wat voor ons heel belangrijk is.
hij belt meteen terug als je een mailtje stuurt. Denkt mee om een oplossing te verzinnen. We hebben hem al bij mensen aanbevolen.

Vind je deze beoordeling waardevol? (2) (0)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 18-04-2017 door:

Helios Solar

(46 reviews gemiddelde score 8.7 )

Zonnepanelen

professioneel netjes

Aanbeveling: Ja

Vooral de uitleg op voorhand was heel goed en duidelijk. Deze meneer nam de moeite langs te komen, alhoewel ik nog niet wist of zijn bedrijf het kon gaan doen. De monteurs hebben netjes gewerkt.

Vind je deze beoordeling waardevol? (3) (0)
10 10
10

Uitgevoerd op 20-03-2017 door:

Gevelkozijn

(2 reviews gemiddelde score 10 )

Kunststof schuifpui

plezierig, hoge kwaliteit en netjes

Aanbeveling: Ja

Wij hebben verschillende offertes aangevraagd bij diverse bedrijven waar Gevelkozijnen het scherpst uit kwam t.o.v. de overige bedrijven ook kregen we na heel prettig telefonisch en mailcontact zeer snel en als eerste een keurig uitgewerkte offerte van ze geheel naar onze wensen.
Vervolgens een afspraak gemaakt om de situatie in te kunnen meten en toen ook meteen de datum ingepland om het te kunnen laten uitvoeren.
Op de dag van uitvoering zijn Hans en Marco gekomen om de puien met openslaande deuren te plaatsen en eind van de dag was het resultaat al heel goed zichtbaar en bijzonder mooi, de volgende dag hebben ze alles afgewerkt en het eindresultaat was werkelijk verbluffend mooi !!!
Dit bedrijf en deze mannen verdienen wat ons betreft een dikke pluim en wij zullen ze absoluut aanbevelen aan anderen.
Een paar huizen verderop hebben ze naar aanleiding van onze puien ook een opdracht gekregen om puien te laten plaatsen dus dat zegt genoeg (-:

Wij zijn meer dan 100% tevreden over dit bedrijf van alle tot z goed geregeld en uitgevoerd.

Vind je deze beoordeling waardevol? (2) (0)