Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Lies Bolang

Kozijnen plaatsen of vervangen

Professioneel, mooi resultaat

Aura kozijnen is een professioneel bedrijf dat mooi werk heeft afgeleverd. Ik heb meerdere bedrijven langs laten komen maar Peter kon op een duidelijke manier alles uitleggen, zodat het voor mij makkelijk was om een keuze te maken. Ik heb in het hele huis alle ramen en kozijnen laten vervangen. De voordeur is vervangen en achter zijn openslaande deuren geplaatst. De werkzaamheden zijn door Ron en zijn zoon Nick uit Beuningen gedaan en binnen een week afgerond. Elke dag werd de boel steeds netjes achter gelaten. Nadat alles is geplaatst heb ik ook voor de raamdecoratie gekozen, zodat het niet alleen buiten maar ook binnen helemaal af is. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Uitgevoerd op 17-01-2020

dave van Bergen

Kozijnen plaatsen of vervangen

Goed bedrijf! Komen afspraken na

zie hierboven: echte professionals.

Uitgevoerd op 23-12-2019

Kees van Rijn

Zonnepanelen installeren

Green Power levert zeer goed werk.

Green Power levert kwaliteit in alles dat ze doen. Ik heb een nationale, een regionale partij vergeleken met Green Power; voor mij een lokale partij. Hun (Ron's) advies is concreter en beter, hun offerte is beter en bestaat uit een concreet plan en concrete afspraken, hun voorwaarden zijn minder streng en wederkeriger dan van de nationale en regionale partij. Ze nemen het afspraken maken zeer serieus en komen die dan ook gewoon na. Green Power heeft de uitvoering heel erg netjes gedaan en in goed overleg. Ben zeer tevreden over het resultaat...de eerste 42 KWh opgewekt!!

Uitgevoerd op 18-02-2020

Niels Verbaandert

Kozijnen plaatsen of vervangen

Top, ik zou het zeker aanbevelen.

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, goed advies gehad.
Er is een fabricage fout, maar daar kunnen ze niets aan doen en hebben het gemeld.

Uitgevoerd op 12-02-2020

Hans Schönermarck

Spouwmuur isoleren

Zeer tevreden

Zij hadden de beste offerte. Wij wilden de vloer laten isoleren met Tonzon isolatie, en spouwmuur met HR ++ parels vol laten spuiten.Op 20-2-2020 stonden exact om 7 uur 'smorgens 3 mannen van Grimbergen voor de deur. 2 slanke jongens gingen onder het huis aan de gang met Tonzon isolatie. De andere collega begon met het boren van gaten en daarna het inspuiten van de HR ++ parels in combinatie met lijm. Daarna werden de gaten weer gevoegd in dezelfde voegkleur. Je kunt niet meer zien waar de gaten zaten. Zeer vakkundig werk.

Uitgevoerd op 20-02-2020

J Magendans

Vloer isoleren

Uitvoering ok communicatie slecht

Werk is naar behoren uitgevoerd. Adviseur Edwin ter Elst laat niets van zich horen als er om het uitvoerdersformulier voor de subsidie wordt gevraagd. Drie keer contact hierover gehad voor de juiste factuur en het formulier kwam; de foto’s heb ik nooit gekregen terwijl die wel gemaakt zijn. De nota was al een week voor de uitvoerdatum binnen. Lakse houding en slechte communicatie.
Zou niet weer voor dit bedrijf kiezen voor een volgende klus.

Uitgevoerd op 30-01-2020

Marnix Krijgsman

Kozijnen plaatsen of vervangen

Prettige contact, vakbekwaam

Kan niet anders zeggen dat er een prachtig passend kozijn in de stijl van de overige kozijnen is gemaakt en erg netjes is geplaatst en afgewerkt in een oude brokkelige muur. Chapeau!!

Uitgevoerd op 16-12-2019

r steggerda

Kozijnen plaatsen of vervangen

Uitstekend bedrijf, goede afspraken

Nette monteurs, denken mee, werken hard door, vriendelijk, prima afwerking, binnen de tijd van 2 dagen gereed.

Uitgevoerd op 20-02-2020

C. Hofland

Spouwmuur isoleren

Een aanrader, zeer tevreden!

We kregen goed advies, het werk is netjes gedaan, prettige mensen en alle afspraken zijn volgens afspraak nagekomen.

Uitgevoerd op 07-02-2020

marylyna van leer

Waterontharder installeren of vervangen

vooral netjes en professioneel

zie boven + erg efficiënt gewerkt zonder vuil te maken

Uitgevoerd op 19-02-2020