Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 20-02-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Weer zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

2 jaar geleden heeft Thermo Totaal mijn schuifpui vervangen. Was toen erg tevreden. Nu waren de kozijnen aan de achterzijde van mijn huis aan de beurt. Zonder twijfel Thermo Totaal gebeld en zoals verwacht weer zeer tevreden!

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

10 10
10

Uitgevoerd op 08-02-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Niks te klagen

Aanbeveling: Ja

Een dikke tien voor de jongens van Thermo Totaal. Voordeur laten plaatsen en alle kozijnen vervangen. Betrouwbaar en goede prijskwaliteit verhouding.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 02-12-2016 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Secuur

Aanbeveling: Ja

werk is secuur en volgens afspraak uitgevoerd. Echte profs!

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 10-01-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Doen wat ze beloven

Aanbeveling: Ja

Gewoon goed werk geleverd. Geen verassingen.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 27-01-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Helemaal blij!

Aanbeveling: Ja

We hebben onze houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Het vriendelijke en professionele personeel zorgt voor een zeer positieve ervaring. Ook de kwaliteit van de kozijnen is super!

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 14-02-2017 door:

Beveiligd Nederland

(47 reviews gemiddelde score 9.1 )

Compleet alarmsysteem

Snelle service! En gezellige mensen

Aanbeveling: Ja

Na een poging tot inbraak, nu toch maar maatregelen genomen. Heel fijn dat het binnen 2 dagen geïnstalleerd werd.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 13-02-2017 door:

Beveiligd Nederland

(47 reviews gemiddelde score 9.1 )

Camerabeveiliging

Scherp hd beeld

Aanbeveling: Ja

Mooi beeld en alle draden mooi weggewerkt. Overal kunnen mij vriend en ik ide camerabeelden zien via onze mobiel.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
10 10
10

Uitgevoerd op 19-02-2017 door:

Grimbergen Isolatietechniek

(29 reviews gemiddelde score 8.7 )

Vloerisolatie

Goede communicatie, scherpe offerte

Aanbeveling: Ja

Medewerkers waten erg prettig om in huis te hebben. Ze werken snel, zijn vriendelijk en vakkundig

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 02-02-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof schuifpui

Snel en professioneel

Aanbeveling: Ja

Na een goed advies besloten Thermo Totaal de schuifpui te laten plaatsen. Er is goed met me meegedacht en het werk is heel netjes uitgevoerd. Geen gedoe en alles schoon achtergelaten. Ik ben heel tevreden.


Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 08-02-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(23 reviews gemiddelde score 9.3 )

Kunststof kozijnen

Ben zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

Deze week mijn houten kozijnen vervangen voor kunststof. Niks op Thermo Totaal aan te merken. Alles verliep vlekkenloos

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)