Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

John

Laadpaal installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Topper

Super goed advies. Denk met je mee, wat wel en niet noodzakelijk is. Veel geduld met de uitleg van het laadstation. Gewoon top (team)

Uitgevoerd op 15-04-2024

K

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Vier zonnepanelen.

De panelen met 4microinverters werken perfect, het geheel inclusief nieuwe stoppenkast, is vakkundig geplaatst. Het vriendelijke personeel van Cleanvolt werkt netjes en goed, wij zijn zeer tevreden met onze panelen.
Kees en Cora

Uitgevoerd op 15-04-2024

Muna

Vloer leggen of vervangen
Geverifieerde klant

Top vakmanschap

Alles is netjes in 1 werkdag gelegd. Vloer ziet er prachtig en netjes uit. Communicatie was heel prettig, snel en flexibel. Zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 15-04-2024

H

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

75 en toch panelen aangeschaft

Reden voor mij was dat stadsverwarming niet toereikend is op koude dagen en toenemend airco gebruik in zomer.
Atlas was de enige aanbieder die een huisbezoek met goede uitleg van aanleg en gebruik van de panelen inplande en de verdere plaatsing en afhandeling was even correct.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Aanbevolen door klant

Top ervaring

We zijn van het begin tot het goed begeleid en er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Er wordt ook goed met je meegedacht. Bij ons hebben 2 broers de de zonnepanelen geïnstalleerd, zij waren zeer vriendelijk en beleefd en hebben keurig gewerkt.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Aanbevolen door klant

Gewoon uitstekend

Na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor BonGo Solar en voor hen met overtuiging gekozen. Prima advies, snelle reactie, klantvriendelijk. Vooraf komt men langs om alles op te meten, uit te leggen en legplan te maken. Ook dan zijn nog aanpassingen mogelijk, zelfs op de dag van installatie. Monteurs zijn vriendelijk, werken snel en goed. Al met al prima geregeld.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Andre

Terras en oprit
Geverifieerde klant

Prima straatwerk.

JAMS heeft netjes het straatwerk gedaan en binnen de afgesproken tijd gedaan. Genoeg ruimte om mee te denken. Heel erg tevreden over resultaat.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Denise Verhoeven

Aanbevolen door klant

Super netjes en mooi gedaan, vriendelijke mensen ook.

TOP

Uitgevoerd op 15-04-2024

Patricia

Gevels reinigen of renoveren
Geverifieerde klant

Voorgevel

Prima service, alles zoals afgesproken. Goed contact.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Ronnie Holmer

Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Heb alle kozijnen in huis laten vervangen, inmeten en afspraken in plannen ging soepel en op het moment van monteren bleek dat de fabrikant vergeten was de kozijnen van de voorgevel te produceren. De monteurs hebben eerst de rest van het huis gedaan en tegen de tijd dat ze er aan toe waren had de fabrikant de fout al hersteld. Alles is vakkundig gemonteerd en netjes afgewerkt. De monteurs zijn vriendelijk en flexibel.

Uitgevoerd op 15-04-2024

J.L.

Waterontharder installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Een zeer tevreden klant

Voldoet aan alle verwachtingen , de montage verliep perfect en de resultaten zijn uitstekend.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Gerwin

Waterleiding aanleggen of vervangen
Geverifieerde klant

Buitenkraan aanleggen

Sietse hield mij de hele tijd op de hoogte over het tijdstip dat hij bij ons zou komen. Duidelijk en komt afspraken na. De prijs was ook goed en meneer werkt hard door. Er komt nog een kleine aanpassing en daar vertrouw ik op dat het allemaal goed komt.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Isabel

Vloer leggen of vervangen
Geverifieerde klant

Binnenafbouwers

Op vrijdag ben ik gebeld door dhr. Rat. Hij reageerde op de klus: Houten vloer onder wasmachine leggen,oude laminaat vloer verwijderen. Menner zou de volgende dag tussen 9 en 10 uur komen om de klus te bespreken en een offerte maken. Om 9.30 uur belde om de afspraak te annuleren. De reden: zijn vrouw moest naar de kapper!!!!!
Wat is dit voor een bedrijf?
Dan neem je je werk/klanten toch niet serieus?
Ik hoef verder niets met meneer Rat en zijn 'bedrijf'.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Aanbevolen door klant

Topservice vanaf het eerste contact

Vanaf het eerste telefonisch contact tot de afronding van de plaatsing van de zonnepanelen, hebben De Duurzame Jongens laten zien wat service en kwaliteit betekenen. De verschillende opties werden uitvoerig besproken om tot een offerte te komen. Voor de technische schouw werd de tijd genomen om de ideale plaatsing te kunnen uitvoeren (een perfecte afwerking van de kabels!). Zowel tijdens het plaatsen van de airco als de zonnepanelen, werden we continue op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren en werd er netjes opgeruimd. De mannen hebben zelfs de tuinpoort tussendoor gemaakt, toen ze zagen dat deze loshing. Wat een verademing dat er gelukkig bedrijven als De Duurzame Jongens zijn die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Zeker een aanrader voor iedereen die zonnepanelen en/of een airco wil plaatsen!

Uitgevoerd op 15-04-2024

Auke van der heide

Na storing weinig bereidheid

Na storing met de Solis app geen. Werkend monitoring systeem meer .andere stick erop zelf gekocht en het draaide weer .nu willen ze mij geen nieuwe set sturen om dit probleem op te lossen .voor mij zal ik met dit bedrijf nooit weer handel doen …
Waardeloos 5000 euro betaald had beter bij de lokale .leverancier kunnen kopen .eens maar nooit weer met een tussen persoon

Uitgevoerd op 15-04-2024

Sandra Reijnderz

Aanbevolen door klant

Prima

Isolatie is allemaal goed verlopen.
Ik vind het wel een zooitje op zolder na de isolatie.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Anneke van Santen

Aanbevolen door klant

Alle stappen goed begeleid

Vooraf goede voorlichting.
Nette afhandeling van de werkzaamheden.

Ook erna goede uitleg over subsidie aanvragen.

Uitgevoerd op 13-04-2024

Aanbevolen door klant

Snel en goed geregeld

Van offerte tot plaatsing was binnen enkele weken geregeld

Uitgevoerd op 13-04-2024

Berry

Thuisaccu
Geverifieerde klant

Top service

Prijzen waren marktconform en service was heel goed. Communicatie duidelijk en komen de afspraken na.

Iedereen aan te bevelen.

Uitgevoerd op 13-04-2024

Erik

Thuisaccu
Geverifieerde klant

Gemenge gevoelens

Eerste contact met Solvari was top, leuk gesprek gehad. Goede prijs, duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren. Zonnepanelen geplaatst, ging voorspoedig. Aftersales kan stukken beter, twee keer een vraag gesteld en daar tot op heden(2-3 maanden verder) nog geen antwoord op ontvangen. Grap is dat er een aanbieding wordt gedaan voor twaalf jaar, de 5G optie wordt 12 jaar betaald via het contract. Panelen gaan 20-30 jaar mee. Dus hoe kan ik mijn panelen nog monitoren naar de eerste 12 jaar. Dat lijkt een moeilijke vraag te zijn. Kom op Solvari, ik zal toch niet de eerste zijn die die vraag beantwoord wil zien…

Uitgevoerd op 13-04-2024

Aanbevolen door klant

Fijne en duidelijke service

Goede informatie, ter voorbereiding van een offerte. Prettige communicatie. Netjes werk.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Aanbevolen door klant

amazing

Very friendly and professional throughout the consultation and installation of the panels. They reached out twice to re-schedule appointments earlier rather than postponing. From consultation to the completion of installing 7 panels (a mere 2-3 hours of work), only took 2 weeks. Communication in English was incredibly smooth. Highly recommended!

Uitgevoerd op 12-04-2024

Badkamer cv ketel

Communicatie is top
Afspraak is afspraak
Prijs is goed
Top gastennnn
Zou hun zeker aanbevelen .

Uitgevoerd op 12-04-2024

Erg tevreden over het geleverde werk

Inmiddels hebben Rick en Nino al meerdere klussen bij ons thuis opgepakt. Ze werken netjes, communiceren duidelijk en afspraak is afspraak. Ik ben erg blij met mijn vloerverwarming en de nieuwe badkamer is helemaal fantastisch! Jammer dat het uploaden van een foto niet ging, ik had hem graag gedeeld.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Rene

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Super aardige monteurs.
Duidelijke uitleg, en zeeer vakkundig.
100% kwaliteit en een zeer scherpe prijs.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Tineke

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen

Prettig geholpen en goede service

Uitgevoerd op 12-04-2024

Walter

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Installatie zonnepanelen

Keurig e.a acht panelen volgens de afspraken geinstalleerd met heel vakkundige monteurs

Uitgevoerd op 12-04-2024

R.

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Flexibel en kwaliteit

Binnen 1 dag 9 zonnepanelen geplaatst. Zowel de zorg voor als de zorg na het plaatsen waren goed.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Joost

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Mooie panelen met hoge opbrengst

Aanzienlijke investering (niet goedkoop), panelen met zeer hoge opbrengst en erg goede garantievoorwaarden van een fabrikant die al decennia bestaat (geen cowboy). De zonnefabriek heeft de elektrische installatie gemaakt zoals ik die voor ogen had. Ik had hiervoor wel vooraf maatregelen getroffen zodat de inverters op de juiste plek zouden komen te hangen en dat het te volgen trace naar het dak al netje voorbereid was.
- Installatie werkzaamheden: 8

De plaatsing van de panelen op het dak, deze waren erg netjes bevestigd, geheel is geplaatst en aangesloten zoals vooraf besproken.
- Plaatsing zonnepanelen op het dak: 6

Reden voor het relatief lage cijfer is dat de medewerkers die het plaatsingswerk deden, niet echt respectvol met het huis omgaan. Dat er een dakpan kan sneuvelen, snap ik, geen probleem, maar de stukken hoeven er niet af. Daarnaast liggen de dakpannen lang niet meer zo strak als voorheen. Verder heb ik reparatiewerk aan de goot laten uitvoeren omdat deze na plaatsing van de panelen lekte, en zijn er beschadigingen aan een CV uitblaaspijp bijv. niet gemeld (hier kwam ik pas later achter, nu zelf maar laten herstellen). Jammer dat precies het deel dat je zelf niet kunt uitvoeren of voorbereiden, en waarvoor je dus volledig afhankelijk bent van een derde partij op zo'n manier gaat.

Misschien is het wel normaal tegenwoordig bij werk van derden, het valt alleen erg tegen als je het afzet tegen de prijs die je ervoor betaald. Ik zat niet bepaald voor een dubbeltje op de eerste rang zeg maar.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Aanbevolen door klant

Perfect!

Fantastische ervaring, 5 airco’s bij mij thuis geinstalleerd. Goede after service. Je ziet en merkt aan alles geinstalleerd met passie voor het product dat geleverd wordt!

Uitgevoerd op 12-04-2024

Filter reviews