Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 27-02-19 door:

Helios Solar

9.3 10
9,3

Zonnepanelen installeren

Klasse !

Aanbeveling:
Goed en persoonlijk advies ! Het installeren gebeurde op tijd en een super service. op de dag zelf werden mijn panelen geactiveerd. De monteurs deden zelfs hun schoenen uit toen ze binnen moesten komen om de omvormer te plaatsen.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 15-05-18 door:

Helios Solar

10 10
10

Zonnepanelen installeren

Een aanrader!

Aanbeveling:
Vandaag is mijn installatie opgeleverd; na een eerste prettig gesprek met adviseur Marcel Apon kregen we al direct een goed gevoel bij dit bedrijf, keurige offerte, goede prijsstelling en er werd voldaan aan onze behoeften en wensen. Besloten Helios Solar dan ook de opdracht te gunnen en hebben hier geen spijt van. Binnen een halve dag lag ons systeem op het dak zoals ook in eerste instantie ingetekend door Marcel. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden bij familie buren etc.

Uitgevoerd op 09-04-19 door:

Zonnemarkt

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Geen opmerkingen

Aanbeveling:
Zeer correct, van uitleg tot plaatsing en service achteraf, zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 09-04-19 door:

Schone Energie B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Echte vakmensen, goede communicatie

Aanbeveling:
Afgelopen week heeft Schone Energie onze zonnepanelen geplaatst. Snelle communicatie, goede prijs en echte vakmensen! Kortom; een tevreden klant die jullie ook bij de buren zal aanbevelen.

Uitgevoerd op 16-04-19 door:

Nederland Isoleert B.V.

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Goed geregeld.

Aanbeveling:
We hebben het bezoek van de heer Verheijden als heel positief en "to the point" ervaren. Vandaar dat we ook meteen besloten "mee te doen".
Vraag direct een gratis offerte aan

Uitgevoerd op 23-04-19 door:

Isolatie Centraal B.V.

8.3 10
8,3

Spouwmuur isoleren

Waren keurig op tijd

Aanbeveling:
Goed advies, snelle afspraak en binnen korte tijd uitgevoerd, prima.
2 leuke kerels die netjes werk hebben geleverd en alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 23-04-19 door:

Helios Solar

1 10
1

Zonnepanelen installeren

Nooit gekomen. Geen communicatie.

Aanbeveling:
Afspraak voorbij, geen installateurs. Niemand wist wat er aan de hand was.
Nu, vier dagen later, Helios antwoord de telefoon niet?

Uitgevoerd op 05-02-19 door:

Zonnemarkt

3.7 10
3,7

Zonnepanelen installeren

Niet professioneel geïnstalleerd

Aanbeveling:
Het werk is erg slordig uitgevoerd. De stenen op het platte dak liggen enerzijds op een hoop en even verder kijk je zo op het dakleer. De pvc-buis voor de kabel is op het dak vastgezet door er een stoeptegel op te leggen zit er de eerste meter geen enkele beugel. Om de kabel via de kruipruimte in de meterkast te krijgen was er afgesproken om onder de fundering door te gaan, echter heeft men schuin door de fundering geboord zodat het regenwater nu via de kabel de kruipruimte in lekt.
Voor het aansluiten in de meterkast is de stroom er een uur afgeweest voor het aansluiten en plaatsen van een automaat. De heren installateurs waren al mopperend bezig om het allemaal werkend te krijgen. Veelvuldig vielen de woorden ‘fout’ en ‘niet goed’.
Dit heb ik ook gemeld bij Zonnemarkt en ik kreeg het bericht dat de planning contact zou opnemen om een afspraak te maken voor de afwerking, daarna niets meer vernomen en geen reactie op mijn mail.

Uitgevoerd op 10-04-19 door:

Thermo Totaal

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Perfect gepland en uitgevoerd.

Aanbeveling:
een paar dagen van tevoren werden de ramen afgeleverd, een dag tevoren een grote container en op de dag zelf, stipt op tijd zijn de werkzaamheden gestart. Professioneel team die tot in de puntjes nauwkeurig de kozijnen hebben afgewerkt en ons huis veegschoon hebben opgeleverd. We zijn er heel erg blij mee!

Uitgevoerd op 15-04-19 door:

Thermo Totaal

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Professionele toppers!!

Aanbeveling:
Tijdens de eerste afspraak kregen we goede adviezen te horen.door onze financiën duurde het even voor het werk uitgevoerd kon worden.er kon zonder probleem een tweede afspraak komen om alles nogmaals na te lopen. in de tussentijd geen opdringerige mails of telefoontjes gehad.de uitvoering was netjes, professioneel, alles keurig afgewerkt. de mannen waren leuk en gezellig in de omgang en hele harde werkers. stonden ons netjes te woord en niets was te veel. door ons een aanbeveling voor mensen die nog kunstof kozijnen willen laten plaatsen. we genieten nu 1 dag van het kunstwerk maar zijn zeer tevreden. we hebben het steeds over de mannen die keurig werk hebben geleverd!