Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

10 10
10

Uitgevoerd op 25-09-2015 door:

Timmerbedrijf de Valk

(2 beoordelingen gemiddelde score 9.5 )

Nieuwe kozijnen

alles volgens afspraak.

Aanbeveling: Ja

kozijnen vervangen hard hout.. openslaande tuindeuren. perfect werk voor een zeer nette prijs.

Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

9.7 10
9,7

Uitgevoerd op 18-09-2017 door:

Sunneroo

(1 beoordeling gemiddelde score 9.7 )

Zonnepanelen

Alles volgens afspraak gegaan.

Aanbeveling: Ja

Het werk werd keurig opgeleverd en getest voordat de monteurs ons verlieten.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
8 10
8

Uitgevoerd op 21-09-2017 door:

Solar Totaal Advies

(1 beoordeling gemiddelde score 8 )

Zonnepanelen

volgens

Aanbeveling: Ja

het advies was proffesioneel , en het werk is volgens afspraak en overleg goed uitgevoerd .

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
3.3 10
3,3

Uitgevoerd op 29-08-2017 door:

Maatwerk Isolatie

(4 beoordelingen gemiddelde score 6.2 )

Spouwmuurisolatie

Onprofessioneel en onbetrouwbaar

Aanbeveling: Nee

Ik had meer professionaliteit van deze club verwacht. De boorgaten zijn van 20m zichtbaar in onze net gerenoveerde muur, terwijl was afgesproken dat de gaten in dezelfde kleur hersteld zouden worden.
Huis, tuin en openbare weg is onder de rotzooi achtergelaten. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen en factuur pakte zonder enig overleg vele malen duurder uit.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
8 10
8

Uitgevoerd op 30-08-2017 door:

Isoltrend

(5 beoordelingen gemiddelde score 8.3 )

Vloerisolatie

zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

ik heb een goed advies gekregen van het bedrijf en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. ook hebben ze het netjes achtergelaten ondanks het hele slechte weer.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9.7 10
9,7

Uitgevoerd op 14-08-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

(48 beoordelingen gemiddelde score 9.1 )

Zonnepanelen

Zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

Geleverde kwaliteit en levertijd is conform afspraak.
Na uitgebrachte offerte binnen 2 weken de panelen op het dak!!👍

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
7.7 10
7,7

Uitgevoerd op 22-09-2017 door:

Thermo Totaal Kunststof Techniek

(31 beoordelingen gemiddelde score 9.1 )

Kunststof schuifpui

Goed werk geleverd ,snelle servive.

Aanbeveling: Ja

Goed advies vooraf, snelle levering, netjes gewerkt, alleen jammer dat de ruit gescheurd was tijdens het transport naar ons toe.Volgende week wordt er alsnog een nieuwe geleverd, dus nu even als oplossing [voor de helft naar buiten kijken] omdat er tijdelijk een houten plaat is ingezet.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 22-09-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

(32 beoordelingen gemiddelde score 9.1 )

Nieuwe kozijnen

Super tevreden.

Aanbeveling: Ja

Netjes gewerkt.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (0)
3.7 10
3,7

Uitgevoerd op 22-05-2015 door:

Zon-Energie.nu

(2 beoordelingen gemiddelde score 6.4 )

Zonnepanelen

Berdijf komt de afspraken niet na!!

Aanbeveling: Nee

in mei 2015 heb ik 12 panelen zelf geïnstalleerd op mijn plat dak van de garage.
Panelen zijn van het merk Bisol en de omvormer is van Growatt type 3000 TL
Er is mij destijds door de verkoper 2880 Watt opbrengst gegarandeerd.
De panelen hbben nog nooit meer opgebracht als maximaal 2200 Watt.
Daar ben ik nu al twee jaar over aan het onderhandelen met diverse medewerkers van de firma www.zon-energie.nu. Er wordt mij steeds beloofd dat ze dingen uit gaan zoeken er is ook gezegd dat ze het met Growatt zouden kortsluiten. Maar ze doen niks en als ik niet het initiatief neem, dan wordt er ook niet gecommuniceerd over het verloop. Vandaag heb ik mijn voorval bij Kassa/Vara gemeld. Mijn advies is dan ook, dit bedrijf te mijden!!!

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (2) (0)
8.3 10
8,3

Uitgevoerd op 15-09-2017 door:

Solar2Enjoy Middelburg

(6 beoordelingen gemiddelde score 8.5 )

Zonnepanelen zakelijke gebruikers

Snelle en goede installatie!

Aanbeveling: Ja

Nadat mijn huis was voorzien van panelen voor Solar2Enjoy ook ons kantoor voorzien van 30 LG 320Wp panelen zodat we helemaal op de zon draaien!

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (1) (1)