Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig en op tijd

Goed en netjes werk op tijd. Goede combinatie. Vriendelijk en hulpvaardig. Komen afspraken na.

Uitgevoerd op 28-11-2019

10
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

Wat een vakmannen!

Wij hebben onze achterkant laten uitvoeren door Renovatie direct. Omdat er een staander in de opening zat heeft de technische man een oplossing op maat gemaakt waardoor we alsnog een grote schuifpui konden plaatsen. We zijn er erg blij mee en kijken uit naar de zomer.

Uitgevoerd op 10-11-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Netjes. Betrouwbaar. Behulpzaam.

Werk op tijd afgeleverd door fijne vaklui. Alles keurig achtergelaten.

Uitgevoerd op 05-12-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

top service

Vanaf het begin tot aan het eind goeie service gehad. Ze denken mee en hadden veel geduld met al mijn vragen en zorgen voor de montage. Monteurs waren vriendelijk, respectvol en netjes op tijd. Alles werd ook netjes afgewerkt en opgeruimd. Mooi voor de kerst klaar ook en wij genieten nu. Je merkt wel degelijk het verschil tussen houten en kunstof kozijnen in isolatie. Ons huis warmer en wij horen bijna niets meer buiten. Zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 25-11-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Prima klus geklaard

We zijn erg tevreden over de door jullie geplaatste kiep-kanteldeur. Alles helder, volgens afspraak, goed en vlot gewerkt en door duidelijk professionele en -niet onbelangrijk- vriendelijke mensen.

Uitgevoerd op 05-09-2019

10
Prijs/kwaliteit
6
Service
8
Afspraken

Top monteurs ..

Monteurs hebben top werk geleverd zeer tevreden over het resultaat De afhandeling nadien vond ik zeer onprettig Er zou samen met ons gekeken worden of wij tevreden waren en er zou nog contact zijn dit is niet meer geweest Na verbouwing voelde ik mij zeker geen klant meer dankzij de afhandeling die zeer vlug moest Communicatie kan zeker aan gewerkt worden zeker in de de zin klantgericht zijn , het zijn geen paar euro s waar je het over hebt vind dit zeer terleurstellend .. door de goeie ervaring met de monteurs raad ik ze wel aan

Uitgevoerd op 07-10-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Vakkundig maatwerk

Vakkundig en netjes afgewerkte montage van mijn kunststof kozijnen. Alles conform mijn verwachtingen afgeleverd. Professionele aanname en uitvoering door Profi kozijnen. Top.

Uitgevoerd op 11-09-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Profi Kozijnen was gewoon de beste.

Er wordt netjes en accuraat gewerkt, de kozijnen zijn echt gewoon top. Het viel mij op dat alles meerdere keren wordt nagelaten zo dat de kozijnen perfect in de sponningen worden gezet. Ook een punt er wordt netjes afgewerkt schoon opgeleverd en goed uitgelegd hoe alles te onderhouden. Dus een aanrader.

Uitgevoerd op 07-10-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Stipt op tijd. Prima werk geleverd.

Wij kregen goed advies. Prima werk geleverd. Waren zeer netjes in hun manier van werken en professioneel. Vochtexpert Nederland is een echte aanrader.

Uitgevoerd op 03-12-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
8
Afspraken

We zijn erg tevreden

Netjes werk geleverd en vriendelijk personeel

Uitgevoerd op 04-12-2019