Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Brian Diffens

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Professioneel advies en installatie. Snel geleverd en conform afspraken!

Uitgevoerd op 22-04-2020

Dirk Van der Linden

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Alles was goed geregeld

Net en humoristische personeel zeer vakkundig en een dikke 10 . Wij zijn blij.

Uitgevoerd op 14-05-2020

M van den Berg en W de Jong

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Advies was snel, duidelijk. Prettig contact, vragen zijn goed opgepakt. Datum levering snel ingepland, installatie snel en correct uitgevoerd. En: het aantal kwh is veel hoger dan wij hadden verwacht, dus ook dat is super gebleken!

Uitgevoerd op 01-03-2020

Jan van Staveren

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Via mooieprijs.nl een goede waterontharder gevonden. Afsrpaak voor installatie was snel gemaakt en binnen een halve dag zacht water in het hele huis. Super fijn om vanaf nu niet meer allemaal kalkresten te hoeven verwijderen.
André, bedankt voor de snelle service.

Uitgevoerd op 07-07-2020

A Nab

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en uiterst tevreden

Dit bedrijf gekozen boven 3 andere concurrenten vanwege de positieve reviews. Echter dan moet het nog wel waargemaakt worden. En dat is het ook gedaan. Vanaf de 1e afspraak heb jet een vertrouwd gevoel over dit bedrijf. Men komt de afspraken correct na. De installatie dag zelf wordt er professioneel en accuraat gewerkt. En zelfs de aftersales is uitstekend. Kortom een aanbevelenswaardig bedrijf met een dikke 10.

Uitgevoerd op 02-07-2020

Gilbert Heijink

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer goed advies, goede prijs/kwaliteitsverhouding, op tijd, zeer vriendelijk, perfect geplaatst en goede aftersales!! Aanrader!!!

Uitgevoerd op 06-07-2020

Vakkundigheid maar ook smerigheid

Willy heeft een inventarisatie gedaan van 9 mantelbuizen in de (woon-/speel-)kelder. Langs de buizen loopt in het voor-/najaar vocht naar binnen. Willy heeft geadviseerd deze te injecteren en daarna met epoxy af te smeren en zou daar ongeveer een dag mee bezig te zijn, waarin we €100,- excl BTW per buis zijn overeengekomen.
Het werk van Willy lijkt kundig, echter het resultaat vernemen we pas komend najaar. Willy was in 4 uur klaar met de werkzaamheden. Dat is niet erg, want het is het resultaat dat telt. Echter liet hij best een troep achter (spetters epoxycement, overal stof, vegen op deuren, vloer etc). En ook dat is niet erg, maar geef dit van te voren even aan, zodat we spullen aan de kant leggen. Leg stucloop neer, ter bescherming van vloeren. Ga niet met vieze handen langs muren/deuren/trapleuningen. En vooral: als er 4 uur resteert van de tijd, dan zou het wel netjes zijn om de troep op te ruimen in plaats van naar huis te gaan

Uitgevoerd op 05-06-2020

Sandra Maurix

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de kozijnen die geplaatst zijn. De monteurs hebben netjes gewerkt, alles netjes achter gelaten en waren erg vriendelijk. Het resultaat is prachtig!
Complimenten van tevreden klanten.

Uitgevoerd op 03-07-2020

Gerrit Kramer

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede communicatie, klant is koning

We hadden voorkennis via een vriend. Zijn zeker niet teleurgesteld. Mensen werken netjes en professioneel. Prima service. Zetten alles op alles om je zonnige humeur te behouden.☀️

Uitgevoerd op 06-07-2020

O.M. Visscher

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakwerk door gemotiveerde mensen !

Ondanks de vertraagde levering van de AEG glas/glas panelen zijn wij zeer tevreden over de handelswijze van Atlas Power. De installatie is zeer netjes uitgevoerd door vriendelijke en gemotiveerde medewerkers. De installatie is na een duidelijke uitleg, met een overzichtelijk Envoys S Metered systeem probleemloos opgeleverd.

Uitgevoerd op 03-07-2020