Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 21-02-19 door:

BEVO Isolaties en Duurzaamheid

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Advies: perfect, zeer deskundig. Afspraak: nauwkeurig en op tijd.
Uitvoering: heel goed.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 06-02-19 door:

Zonnepanelen Plus

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Prima zo niets aan veranderen

Aanbeveling:
Snelle en efficiënte levering, je kan altijd informatie vragen en krijg dan snel antwoord

Uitgevoerd op 15-02-19 door:

Isolatietechniek Best

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Lekker op tijd. Goed werk geleverd

Aanbeveling:
Van Rob een goed gedegen advies gehad. Administratie werkt ook lekker snel, konden mooi eerder gedaan worden. Medewerker Martien liet zien dat hij vakbekwaam was in een halve dag ons huis geïsoleerd, Martien had bijna geen tijd voor koffie, maar hij moest van mij. Martien is een man afkomstig uit Polen maar hier kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Hard en netjes werken.

Uitgevoerd op 14-02-19 door:

Perfect heating B.V.

9.3 10
9,3

Vloerverwarming

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
PerfectHeating vloerverwarming heeft de werkzaamheden boven verwachting goed uitgevoerd. Uitstekende communicatie, duidelijke informatie met (ongevraagd) advies en een overzichtelijke offerte tegen een concurrerende prijs. ECHT goede dienstverlening. Ik maakte bij het maken van de afspraak een planfout, die meer dan goed is opgelost door PerfectHeating. Zo kan het dus ook! De werkheden zelf zijn uitgevoerd door nette hardwerkende deskundige mensen. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Aanrader!

Uitgevoerd op 13-02-19 door:

Thermo Totaal

8 10
8

Kunststof kozijnen

We zijn echt zeer tevreden

Aanbeveling:
Wij hebben een paar jaar gelden door Thermo Totaal onze bovenverdieping laten voorzien van kunststof kozijnen. Net als een aantal buren in het zelfde blok. Dit is ons toen goed bevallen. Prijs/kwaliteit verhouding is t.o.v. anderen ook goed.
Wat ook meespeelt is de plezierige samenwerking met verkoop maar zeker ook met de monteurs.

Uitgevoerd op 15-02-19 door:

Zonvoornop

10 10
10

Zonnepanelen

Correct

Aanbeveling:
Snelle offerte, snelle levering. Alles mooi.op tijd. Meedenken over plaatsing zodat het geheel er ook mooi uitziet.

Uitgevoerd op 11-02-19 door:

Isolatie Centraal B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuurisolatie

De investering zeker waard!

Aanbeveling:
Topgasten, op tijd, snel en zeer behulpzaam. Scheelt nu al 2 graden op de thermostaat.

Uitgevoerd op 14-02-19 door:

Perfect heating B.V.

9.7 10
9,7

Vloerverwarming

Zeer nauwkeurig goede Informatie

Aanbeveling:
Zeer goed geholpen door Levon en Jack heeft het werk enorm netjes achter gelaten, alle verdere informatie is mij duidelijk uitgelegd.
Zeer tevreden over het resultaat, kan niet wachten de verwarming aan te zetten!!

Uitgevoerd op 29-01-19 door:

Zonnepanelen Plus

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

Uitstekende service!

Aanbeveling:
Installatie is vakkundig gedaan. Er was een gaatje in de agenda, waardoor ze nog eerder konden plaatsen wat ook is gebeurd. Inloggen en opwek van de panelen volgen via de app duurde twee weken. Later is men nog langs geweest voor een software update van de omvormer. Ik ben meerdere keren gebeld of alles duidelijk was, of alles naar wens was, en men heeft ook de BTW aangifte helemaal uit handen genomen.

Uitgevoerd op 31-08-18 door:

Marik Kunststoftechniek B.V.

7.7 10
7,7

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
.