Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Willy Guffens

Zonnepanelen installeren

prima info vooraf-keurig werk

Fijn gesprek met adviseur gehad alles meteen op mail gezet zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.
afspraken goed nagekomen, snel en netjes gewerkt door vriendelijk personeel.
GEEN betalingen vooraf en nadien nog een belletje of alles goed verlopen was.in een woord prima.

Uitgevoerd op 16-01-2020

Rob Megens

Helios Solar - top bedrijf

De advisering en daarna de offerte door Ron was perfect. Prima advies, perfecte prijs / kwaliteit.
Het contact met Helios Solar verliep soepel via Laura (administratie) en Ron (vertegenwoordiger).
De kabel werd op de dag van installatie op tijd bezorgd en de drie monteurs werkten zeer zorgvuldig en klantgericht. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en het resultaat mag er dan ook zijn.
Op ons huizenblok van 11 huizen zijn bij vier huizen zonnepanelen geplaatst. De door Helios Solar geplaatste zonnepanelen liggen er het beste en mooiste bij. Keurig geplaatst, ballast oké en de zijkanten winddicht afgedekt. Ook de kabel door het dak is keurig afgekit. Ik ben meer dan tevreden en beveel Helios Solar dan ook graag aan.

Uitgevoerd op 10-01-2020

Michel van Engelen

Kozijnen plaatsen of vervangen

Netjes geleverd en geplaatst

Het is van verkoop tot levering netjes en volgens alle afspraken verlopen

Uitgevoerd op 21-01-2020

Rob Megens

Zeer tevreden - korte lijntjes

Ik ben zeer tevreden over het contact met Helios Solar. Het advies en de offerte van Ron waren perfect op maat en prima van prijs. Het contact met Laura verliepkort, krachtig en prima. De monteurs waren zeer klantvriendelijk / klantgericht, betrokken en zeer vakbekwaam! Kortom, ik ben meer dan tevreden en enorm blij met de keurig gelegde en afgewerkte zonnepanelen. Op ons huizenblok liggen van vier bedrijven zonnepanelen maar die van Helios Solar liggen er het netst en het beste bij. De ballast prima geplaatst en de zijkanten keurig afgewerkt tegen windinvloeden. Een absolute aanrader!

Uitgevoerd op 10-01-2020

Rein Bijlsma

Vloer isoleren

Tevreden met het resultaat en prijs

Wij hadden last van optrekkend vocht langs de muur en een koude vloer in ons huis ( 1986 ) waar ook al styropor-isolatie onder de betonnen vloer zat.
diverse bedrijven zijn langs geweest met offertes voor isolatie met bijvoorbeeld vloerparels, purschuim of het Tonzon-systeem.
Het kundige advies en de prijs die de heer Glaucke uit Westerbork voor Isoltrend uitbracht, gaven uiteindelijk de doorslag. Aanmerkelijk goedkoper en nu is de bodem van de kruipruimte geïsoleerd met folie en de vloer met Isoltrend. We hebben de indruk (ondanks de warme winter) dat de vloer aangenamer aanvoelt en minder last van koude voeten. Wat betreft het optrekkend vocht is het natuurlijk afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit probleem is verholpen.
Installatie verliep snel en voorspoedig.

Uitgevoerd op 09-12-2019

Alphons de Jong

Zeer tevreden

Op 17 jan jl werden 10 zonnepanelen en 2 airco’s bij ons door 3 medewerkers van Queens geïnstalleerd.
Ik wil hierbij een oprecht gemeend en heel groot compliment maken voor de manier waarop is gewerkt en de opdracht werd uitgevoerd!!
De airco’s zijn prachtig opgehangen met een strakke aansluiting van de kabelgoot dwars door het dakbeschot naar de buitenunits.
De grootste uitdaging was de aansluiting van de zonnepanelen achter op het platte dak naar de voorzijde van het huis tot in de meterkast.
Dit is uiteindelijk onzichtbaar gerealiseerd via het kabelgootje van de buitenunit van 1 airco, onder de pannen naar de voorzijde en daarna via de spouwmuur en een vanuit de meterkast geboord gat naar de spouw.
Ook het monteren van de omvormer in de kleine ruimte van de meterkast is met veel creativiteit perfect gelukt!
En alle ruimtes waar gewerkt was werden na stofzuigen keurig achtergelaten.
Conclusie: topwerk!!!

Uitgevoerd op 17-01-2020

Aarnout Cozijnsen

Vloer leggen of vervangen

Net bedrijf en goede samenwerking

Na de vloer te hebben aangeschaft in de showroom, is alles vlekkeloos verlopen. Goede communicatie, op tijd geleverd en de vloor is mooi gelegd. Hartelijk bedankt!

Uitgevoerd op 15-01-2020

Ronald van der Stel

Vreselijk bedrijf

Bij de uitvoering van de werkzaamheden veroorzaakt 1 van de werknemers een forse schade aan de woning. Hij boort door de buiten en binnenmuur heen. Het bedrijf ontdoet zich van alle verantwoordelijkheden en het enigste wat ze melden is dat je het maar met je verzekering moet regelen.
Offerte moet nog worden aangepast ivm deels niet uitgevoerde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 12-12-2020

I. Peters

Asbestinventarisatie

Zeer tevreden over bedrijf

Duidelijke en heldere offerte, prijs was goed, en zij kwamen hun afspraken goed na.

Uitgevoerd op 21-12-2019

Rudolf Teijgeler

Spouwmuur isoleren

zeer te vreden .

Tijdens offerte gesprek thuis zeer duidelijke uitleg .
Uitvoering verliep voorspoedig en werd door vriendelijk en deskundig uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-01-2020