Solvari neemt ook klusplatformen Casius en Twizzi over

Jordin
Jordin Pellencau
donderdag 17 maart 2022, Geschatte leestijd: 2min

2 jaar, 4 overnames. Na Buldit en Offrea heeft Solvari nu ook de klusnetwerken Casius en Twizzi overgenomen. Die schaalvergroting bevestigt nogmaals de positie van Solvari als grootste (ver)bouw-platform van de Benelux. “Met deze overnames timmeren we hard aan de weg om een breed aanbod van kwalitatieve diensten en formules aan te bieden aan onze klanten”, aldus Dennis van den Bos, CEO van Solvari.

300 kwalitatieve websites rond (ver)bouwen met maandelijks 2 miljoen bezoekers dankzij de overname van Buldit begin 2021. Nog geen jaar later ruim 2.200 extra klusbedrijven in meer dan 130 bouwsectoren dankzij de overname van Offrea. En nu maken dus ook de platformen Casius en Twizzi onderdeel uit van de Solvari groep. Het gaat duidelijk hard voor Solvari met 4 overnames in 2 jaar tijd. Anno 2022 bevestigt het grootste digitale klusplatform van de Benelux meer dan ooit zijn positie als marktleider. Solvari beschikt duidelijk over de beste kaarten om de beste match te vinden tussen vakmannen en woningeigenaren die een klus willen uitbesteden.

Casius = 20 jaar succes op de Nederlandse en Belgische markt

Sinds de oprichting in 2000 helpen Casius en Twizzi meer dan 1 miljoen woningeigenaren om een betrouwbare vakman te vinden. Dat gebeurt met een ervaren team van 25 medewerkers vanuit de kantoren in Amsterdam en Lokeren. Het bedrijf heeft een stabiele jaaromzet en na 22 jaar was de tijd rijp voor een consolidering. In plaats van zelf het overnamepad te bewandelen, koos Casius ervoor om zich aan te sluiten bij Solvari. 

“Wij waren het laatste jaar erg onder de indruk van de strategische overnames die Solvari met hulp van investeringsmaatschappij Vortex deed in onze thuismarkten”, vertelt mede-oprichter Toon Vanagt. “Solvari legde zich de afgelopen jaren sterk toe op de vergroening van de bouwsector. Het netwerk van Casius vormt daarbij een sterke aanvulling om die maatschappelijke doelstelling bedrijfsmatig te helpen realiseren."


Dienstverlening, bereik en marktaandeel van Solvari verbeteren

Al sinds 2009 legt Solvari de focus op woningverduurzaming bij het zoeken naar de match tussen vakman en consument. De overname van Casius en Twizzi moet die doelstelling in een stroomversnelling brengen. Daarnaast zorgt deze uitbreiding van de Solvari groep ook voor een groter aanbod van diensten en meer bereik. “Met in totaal 150 werknemers in 2022 willen we de omzet van €17 miljoen euro doorbreken. We hebben de ambitie om dankzij de voor de hand liggende synergieën en beoogde groei ons dienstenaanbod verder te verbreden en ons marktaandeel te vergroten”, klinkt het bij Chief Commerial Officer Coen Verver. 

Ook samenwerken met Solvari?

Wil je als vakman ook meer kwalitatieve leads binnenhalen om te groeien als bedrijf? Dan is Solvari je partner bij uitstek. Meld je aan, kies het beste leadmodel op maat van jouw bedrijf en ontvang snel nieuwe leads. Of wil je als consument je woning verbouwen en zoek je naar de beste specialist? Dankzij de offerteservice van Solvari kom je vrijblijvend in contact met 2 à 3 betrouwbare vakmensen actief in je buurt!