Gebruiksvoorwaarden

Deze website is onderdeel van Solvari B.V.

Solvari beheert meerdere websites waar de gebruiker de dienst wordt aangeboden om maximaal 5 offertes aan te vragen om zo een gewenst product of dienst te kunnen vergelijken. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de inhoud en het gebruik van de websites van Solvari. Door het bezoeken van de website gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden.

Privacybeleid

Solvari respecteert de privacy van de gebruikers van haar websites. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verkocht, verhandeld of gedeeld met reorganisaties die niet met onze dienst te maken hebben. Uw persoonsgegevens worden wel gebruikt om u in contact te brengen met maximaal vijf aanbieders van het product en/of dienst waarvoor u offertes heeft aangevraagd. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om maximaal één keer per week onze nieuwsbrief met besparingstips, woonnieuws en inspiratie voor uw droomhuis naar u te verzenden. U kunt zich hiervoor afmelden in de eerste e-mail die u ontvangt na het doen van een offerte-aanvraag en onderaan elke nieuwsbrief. In ons privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens en hoe we uw privacy beschermen wanneer u onze website gebruikt.

Minderjarigen

De dienst van Solvari is slechts toegankelijk voor minderjarige gebruikers indien zij daarvoor toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger.

Geen garanties

Solvari probeert deelnemers en aanvragers van producten en/of diensten via haar website bij elkaar te brengen. Solvari heeft slechts een faciliterende rol bij het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.Solvari geeft geen garanties ten aanzien van de (kwaliteit van) geleverde diensten en/of werkzaamheden en is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het vastleggen van goede en duidelijke afspraken met degene die uw eventuele opdracht gaat uitvoeren.

Wijzigingen gebruiksvoorwaarden

Solvari behoudt zich het recht voor deze gebruiksvoorwaarden aan te passen. Solvari adviseert u daarom regelmatig op deze pagina te kijken voor eventuele veranderingen die zijn doorgevoerd.

Wijzigingen gebruiksvoorwaarden

Solvari behoudt zich het recht voor deze gebruiksvoorwaarden aan te passen. Solvari adviseert u daarom regelmatig op deze pagina te kijken voor eventuele veranderingen die zijn doorgevoerd.Deze gebruikersvoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 19 maart 2015