Kunststof dakkapel

1217

✓ Meer licht en meer ruimte
✓ Weinig onderhoud
✓ Kunststof dakkapel leverbaar in verschillende kleuren en houtnerf

Steeds vaker kiezen mensen voor een kunststof dakkapel. Met een kunststof dakkapel vergroot je de ruimte binnen een kamer aanzienlijk, waardoor je de kamer efficiënter kunt gebruiken. Tevens zorgt een dakkapel voor meer lichtinval. Wanneer je een kunststof dakkapel laat plaatsen stijgt de woningwaarde zelfs. Vandaar dat veel woningen tegenwoordig van dakkapel worden voorzien.

Voordelen kunststof dakkapel

Met name de kunststof dakkapel is tegenwoordig erg populair in Nederland. Kunststof heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van hout. Zo isoleert het stukken beter, is het materiaal duurzamer waardoor je er weinig onderhoud aan hebt, het verkleurt nauwelijks en het is brandwerend.

Door te kiezen voor kunststof met houtnerfstructuur krijg je een dakkapel met de uitstraling van hout, maar geniet je van de voordelen van kunststof. De ideale oplossing voor mensen die liever een dakkapel met houten uitstraling willen!

Prijs kunststof dakkapel

Welke prijs je betaalt voor een kunststof dakkapel hangt af van je wensen. Breedte, hoogte en afwerking hebben bijvoorbeeld invloed op de prijs. Je moet al gauw op een vanaf-prijs van €2.250 tot €3.500 rekenen. Een kunststof dakkapel van 1.50 hoog en 2.50 breed kost gemiddeld zo'n €3.750.

Dit is duurder dan een houten dakkapel, maar door de isolerende werking en lage onderhoudskosten bespaar je al gauw €150 per jaar vergeleken met een houten dakkapel.

Vergelijk kunststof dakkapel specialisten

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn om een kunststof dakkapel te laten plaatsen op jouw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die een gratis offerte kunnen uitbrengen. Zo kun jij meerdere aanbieders vergelijken en de beste keuze maken!

Tip: laat jij je kunststof dakkapel plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting.

Eerder bekeken pagina's