Markiezen

Je kan je huis op allerlei manieren verduisteren. Markiezen zijn een traditionele maar efficiënte vorm van zonwering. Deze zonneschermen plaats je boven de ramen aan je buitenmuren. 

Vergelijk offertes

1201

Voordelen markiezen

Een markies biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een markies te installeren:

Eenvoudig en duurzaam

Een markies kan je relatief eenvoudig plaatsen. Het doek is duurzaam en kan je makkelijk onderhouden. Zo blijven je markiezen altijd mooi en in goede staat.

Bescherming tegen zon

Markiezen bieden uitstekende bescherming tegen de zon. Ze houden direct zonlicht buiten, waardoor de temperatuur binnenshuis lager blijft.

Vele mogelijkheden

Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en diverse materialen, zoals hout en aluminium. De mogelijkheid voor openslaande ramen blijft en markiezen hangen nooit in de weg.

Bescherming tegen regen

Ze bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen slechtere weersomstandigheden. Markiezen houden regen en wind ook goed tegen, waardoor je gevel en ramen droog blijven.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Hoeveel kosten markiezen?

Je hebt een grote variatie aan vormen en soorten. Voor markiezen zijn er daarom geen standaard prijzen. Om markiezen te laten plaatsen, moet je denken aan enkele honderden euro's. De zonneschermen laat je idealiter op maat maken zodat ze perfect bij je woning passen. In de tabel vind je de richtprijzen voor de verschillende breedtes:

Breedte markiezen Richtprijs (excl. btw en incl. plaatsing)
1 meter Vanaf € 320
2 meter Vanaf € 440
3 meter Vanaf € 510
4 meter Vanaf € 600

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor markiezen