1201

Markiezen
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor markiezen

Ontdek wat markiezen voor je kunnen betekenen

 Zorgt voor een goede bescherming tegen de zon

 Zorgt voor een authentieke uitstraling van je woning

 Beschut meer tegen de wind

Geef je woning een unieke uitstraling met markiezen

Van alle soorten zonwering zijn de markiezen waarschijnlijk het meest opvallend. Ze hebben een authentieke uitstraling en zijn mede daardoor een populair product. Er zijn diverse mogelijkheden als je ervoor kiest om markiezen te laten plaatsen, ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Voordelen van markiezen

Voordelen van markiezen

Markiezen zijn te herkennen aan een ronde en bolle vorm. De buitenkant van de markiezen is bedekt met een doek, waardoor zonlicht het huis niet kan binnendringen. 

Het voordeel van markiezen is dat ook de zijkanten bescherming tegen de zon bieden. Bovendien hoef je bij harde wind niet bang te zijn dat de markiezen kapot zullen gaan. Dit komt door de bolle vorm en de dichte zijkanten.

Kosten van markiezen

De kosten van de markiezen zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Bepalend voor de prijs zijn de afmetingen, de manier van bedienen, het aantal gewenste markiezen en de stijl.

Voor het beste advies kun je bij onze vakmannen terecht, zij zorgen voor een offerte op maat.

Bediening van markiezen

Werking van markiezen

Markiezen kunnen zwaar zijn om te bedienen. Daarom kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor automatische bediening in plaats van handmatige bediening. Er zijn meerdere mogelijkheden: zo kun je markiezen bedienen met een afstandsbediening of zelfs vanaf je smartphone.

Toch liever de kosten zo laag mogelijk houden? Kies dan voor een handmatige bediening.

Verschillende soorten markiezen

Er zijn tal van mogelijkheden om de markiezen passend bij je woning te krijgen. Markiezen zijn zo gemonteerd dat de ramen gemakkelijk te openen zijn. Er zijn drie soorten markiezen: het standaardmodel, het klapmodel en het petmodel.

Standaardmodel markiezen
Het standaardmodel
Het standaardmodel is vanwege de vorm en uitstraling erg populair. Een nadeel van dit model is dat er geen doorloop mogelijk is omdat de uitval gelijk is aan de hoogte.
  Klapmodel markiezen
  Het klapmodel
  Het klapmodel heeft een grotere uitval en zorgt ervoor dat er een vrije doorloop mogelijk is. Bovendien zijn deze markiezen ideaal als er grote deuren of ramen geopend moeten worden.
   Petmodel markiezen
   Het petmodel
   Het petmodel is ideaal als er een vrije doorloop nodig is. Deze markies hangt wat hoger dan de andere modellen, maar behoudt wel zijn unieke uitstraling.

    Markies-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

    Offertes aanvragen

    Aanvraag

    Vul het onderstaande formulier in om offertes op maat te ontvangen.
    Contact met experts

    Contact

    Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
    Kozijnen offertes

    De offerte

    Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

     Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

    Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de markies-vakmannen ontvang je direct een offerte.


    Eerder bekeken pagina's