1202

Screens
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor screens

Ontdek wat screens voor je kunnen betekenen

 Aangename temperatuur in huis 

 Vrije doorloop langs het huis

 Geen verduistering dus nogsteeds licht in huis

Streef met nieuwe screens naar een hoger wooncomfort

Op een zonnige dag kan het in huis erg warm en benauwd worden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je na een heerlijke dag buiten, graag thuiskomt in een huis met een aangename temperatuur. Een erg praktische en vooral effectieve oplossing hiervoor zijn screens. 

Voorbeeld van screens

Wat zijn screens 

Een screen wordt bevestigd aan de buitenkant van de woning. Meestal is het doek gemaakt van glasvezel of van polyester, met een coating van PVC. Omdat deze de zonnestralen tegenhouden voordat ze je ramen kunnen bereiken, zorg je ervoor dat het glas van je ramen niet opwarmt en de temperatuur binnen aangenaam blijft. Screens werken niet verduisterend, dus het licht in je ruimte blijft behouden. Aan privacy ook geen gebrek, je kunt bij screens namelijk wel naar buiten kijken, maar het zicht naar binnen wordt geblokkeerd.

Zipscreens

Er zijn twee verschillende soorten screens waar je uit kunt kiezen, namelijk standaard screens en zipscreens (ook bekend als ritsscreens). Een zipscreen wordt met een rits aan de begeleiders van de screen bevestigd. Op die manier zit de screen extra strak bevestigd en is deze helemaal windbestendig. Geen last van klapperende screens dus! Met een zipscreen zijn de zijkanten ook volledig afgesloten, waardoor er geen ongedierte langs het scherm komen.

Kosten van nieuwe screens

Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de prijs van de screens. De prijs hangt af van de afmetingen, het soort bediening en het soort screen. Vakmannen hanteren verschillende prijzen voor hun diensten. Daarom is het handig om jezelf goed te oriënteren en te vergelijken. Wij brengen je graag in contact met vakmannen uit jouw regio, die je vervolgens graag informeren en helpen bij je keuze voor de ideale zonwering voor jouw huis.

Offertes aanvragen voor screens

Handig om te weten voor screens

Besparing screens
Besparing in de zomer en winter
Onderzoek van TNO (innovatie- en kennisorganisatie) wijst uit dat je met buitenzonwering veel energie kunt besparen. Met automatische buitenzonwering, kun je in de zomer tot wel 12 procent besparen op de energie in je woning. Voor kantoren is het zelfs 29 procent. Screens hebben naast zonwering ook een isolerende functie, dit kan in de winter goed van pas komen. Als je s'avonds de screens sluit, blijft de warmte in de woning. Hierdoor kun je de verwarming wat lager zetten en zo bespaar je de gehele winter op de stookkosten! In de zomermaanden kun je de airconditioning zachter zetten, omdat er geen warmte in de woning komt wat ook weer erg positief is voor de portemonnee.
  Screens plaatsen
  Screens plaatsen en onderhouden
  Het plaatsen en monteren van screens is precisiewerk. Wil je verzekerd zijn van stevig geplaatste screens, zonder de ramen of muren te beschadigen, dan adviseren wij om dit te laten doen door een vakman. De vakmannen die bij ons aangesloten zitten beschikken over de kennis en ervaring om de screens goed te monteren met een oog op de lange termijn. Daarnaast zijn screens erg onderhoudsvriendelijk. Wanneer het doek nat geworden is door de regen, kun je deze simpelweg weer uitrollen zodat hij goed op kan drogen en er geen schimmels ontstaan. Schoonmaken van het doek kan het beste met een zachte borstel en water. Het wordt afgeraden om chemische middelen of een hogedrukspuit te gebruiken vanwege de impregnerende coating die op het doek zit.
   Opties screens
   Handmatig of automatisch?
   Hoe je de screens bediend bepaal je helemaal zelf. Vind je het geen enkele moeite om de screens handmatig te openen of sluiten, dan is het interessant om de kosten laag te houden en te kiezen voor een handmatige bediening. Kies je liever voor gebruiksgemak, dan kun je elektrische bediening overwegen met bijvoorbeeld een afstandsbediening of een wandschakelaar. Voor het ultieme gemak is het zelfs mogelijk om de screens te bedienen met je smartphone. Elektrische bediening is wel wat duurder in aanschaf. Houdt om deze rekening met honderd à driehonderd euro extra per screen. Door deze extra investering zal je wel je kunnen genieten van een hoger gebruiksgemak van jouw screens.

    Screens-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

    Offertes aanvragen

    Aanvraag

    Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.
    Contact met experts

    Contact

    Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
    Kozijnen offertes

    De offerte

    Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

     Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

    Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de screens-vakman ontvang je direct een offerte.

    • 1
    • 2
    • 3

    Adresgegevens

    Begin hier
    Doorgaan

    Opdrachtomschrijving

    Optioneel
    Optioneel
    Vorige Doorgaan

    Contactgegevens

    Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
    Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
    Vorige