1202

Screens
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor screens

Ontdek wat screens voor je kunnen betekenen

 Aangename temperatuur in huis 

 Vrije doorloop langs het huis

 Geen verduistering dus nogsteeds licht in huis

Streef met nieuwe screens naar een hoger wooncomfort

Op een zonnige dag kan het in huis erg warm en benauwd worden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je na een heerlijke dag buiten graag thuiskomt in een huis met een aangename temperatuur. Een praktische en vooral effectieve oplossing hiervoor is het aanschaffen van screens.

Wat zijn screens?

Een screen wordt bevestigd aan de buitenkant van de woning. Meestal is het doek gemaakt van glasvezel of van polyester, met een coating van PVC. Omdat deze de zonnestralen tegenhouden voordat ze de ramen kunnen bereiken, zorg je ervoor dat het glas niet opwarmt en de temperatuur binnen aangenaam blijft. 

Screens werken niet verduisterend, dus het licht in je ruimte blijft behouden. Aan privacy ook geen gebrek, je kunt bij screens namelijk wel naar buiten kijken, maar het zicht naar binnen wordt geblokkeerd.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

kosten van screens

Kosten van screens

Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de prijs van de screens. De prijs hangt af van de afmetingen, het soort bediening en het soort screen. 

Vakmannen hanteren verschillende prijzen voor hun diensten. Daarom is het handig om jezelf goed te oriënteren en te vergelijken. Wij brengen je graag in contact met vakmannen uit jouw regio, die je vervolgens graag informeren en helpen bij je keuze voor de ideale zonwering voor jouw huis.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan 

Screens: dit is handig om te weten

Besparing screens
Besparing in de zomer en winter
Onderzoek van TNO (innovatie- en kennisorganisatie) wijst uit dat je met buitenzonwering veel energie kunt besparen. Zo kun je de temperatuur in huis beter reguleren. Bovendien hebben screens naast zonwering ook een isolerende functie. Win-win!
  Screens plaatsen
  Screens plaatsen en onderhouden
  Screens zijn onderhoudsvriendelijk: wanneer het doek nat is geworden, kun je deze simpelweg uitrollen en laten drogen.Schoonmaken van het doek kan het beste met een zachte borstel en water. Het wordt afgeraden om chemische middelen of een hogedrukspuit te gebruiken.
   Opties screens
   Handmatig of automatisch?
   Vind je het niet erg om screens handmatig te openen of sluiten, dan kun je kiezen voor een handmatige bediening. Kies je liever voor gebruiksgemak, dan kun je elektrische bediening overwegen met bijvoorbeeld een afstandsbediening, wandschakelaar of zelfs smartphone.

   Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

   Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor screens via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de factuur.

   Eerder bekeken pagina's