Shutters  
informatie, advies en offertes

(3 Reviews)
Vrijblijvend shutters-offertes
Ontdek wat shutters voor jou kunnen betekenen
  • Werkt isolerend
  • Verhoog de waarde van je woning
  • Controleer de lichtinval in jouw woning
1832

Hou je huis koel met shutters

Shutters worden ook wel binnenluiken of klapluiken genoemd en zijn een mooie decoratie voor in huis. Naast de decoratieve functie zorgen shutters ervoor dat zonlicht mooi naar binnen valt.

Offertes voor shutters

Voordelen van shutters

Met shutters is het mogelijk om de lichtinval in jouw woning perfect regelen, hierdoor kun je zelf precies bepalen hoeveel natuurlijk licht je wilt in huis.

Ook hebben shutters een isolerende werking. Met shutters kun je dus ook nog eens besparen op de energierekening! Hiernaast zijn shutters onderhoudsvriendelijk en zorgen ze voor meer privacy.

Offertes shutters

Kosten shutters

Shutters kosten gemiddeld tussen de €200 en de €500 per m2. De prijs is afhankelijk van het type shutter en het materiaal dat wordt gekozen.

Natuurlijk heeft de gekozen specialist ook invloed op de prijs. Vergelijk gratis offertes en kies voor de beste optie!

Materiaal van shutters

Bij shutters zijn er een verschillende materialen mogelijk. Hieronder is alle informatie te vinden over de opties en voordelen van de verschillende materialen.

Houten shutters
Hout
Houten shutters zijn erg populair. Er zijn verschillende soorten: lindenhout, composiet en hardhout. Lindenhout wordt het meeste gebruikt: dit is omdat het niet zwaar, maar wel stevig is. Lindenhout en composiet kosten gemiddeld tussen de €200 en de €300 per m2. Hardhout kost tussen de €300 en de €500 per m2.
Kunststof
Kunststof shutters zijn bestand tegen een hoge luchtvochtigheid en zijn daardoor perfect voor in de badkamer. Bij kunststof shutters zijn er veel mogelijkheden als het gaat om het stijlen. Het is mogelijk om kunststof shutters hetzelfde uiterlijk te geven als hout, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Kunststof shutters kosten tussen de €300 en €500 per m2.
Aluminium
Aluminium shutters geven een woning een moderne en industriële uitstraling. Ook zijn aluminium shutters stevig en kunnen ze goed tegen een hoge luchtvochtigheid en wisselende temperaturen. Dit maakt aluminium shutters voor in de badkamer een goede keuze! Aluminium shutters kosten gemiddeld tussen de €350 en €450 per m2. 

Veelgestelde vragen over Shutters

De prijs van shutters is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het materiaal en jouw persoonlijke wensen. Gemiddeld zullen shutters tussen de €300 en de €500 per vierkante meter kosten. Ook de gekozen specialist heeft invloed op de prijs.
Shutters zijn panelen die gedraaid kunnen worden, zodat ze jouw woning of pand beschermen tegen zonlicht.
De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan jou, maar bij het kiezen van een offerte is raadzaam om op een aantal zaken te letten. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten hier voor je op een rijtje gezet

Eerder bekeken pagina's