Shutters

Op zoek naar een stijlvolle manier om het zonlicht te weren? Dan zijn shutters misschien wel iets voor jou! Dit zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Die kan je naar eigen wens regelen zodat je zelf de hoeveelheid zonlicht in huis bepaalt.

Vergelijk offertes

1832

Waarom kiezen voor shutters?

Er bestaan verschillende raamdecoratie systemen op de markt. Waarom zou je nu precies kiezen voor shutters in huis?

Meer privacy

Vind jij het ook vervelend dat voorbijgangers ongegeneerd naar binnen kijken? Dan zijn shutters de ideale raamdecoratie om meer privacy te creëren. Wist je dat je je raamdecoratie ook kan automatiseren? Zo kan je ze op afstand besturen.

Diverse vormgeving

Shutters kan je in principe overal in je woning plaatsen, volledig aangepast aan de vorm en grootte van het raam. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, voornamelijk hout, pvc en aluminium.

Volledig regelbaar

De latjes van de shutters zijn volledig afzonderlijk regelbaar! Wil je dus op een bepaald moment van de dag meer zonlicht in huis? Dan kan je eenvoudig zelf de lichtinval bepalen.

Geschikt voor alle ramen

Niet alleen vaste ramen, maar ook draaikiep- of kantelkiepramen vormen geen obstakel voor shutters. Je kan ze zowel op of voor het raam monteren, afhankelijk van de gewenste uitstraling.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Wat bepaalt de prijs van shutters?

Hoeveel betaal je voor shutters op maat? Dat bepaalt o.a. het materiaal, de uitvoering, of je shutters speciaal maatwerk vereisten, montagekosten en de tijdsduur van de montage,... Shutters kosten gemiddeld € 200 à 500 per lopende meter (excl. btw & montage)

Let wel op, montagekosten van verschillende professionals kunnen onderling sterk verschillen. Daarom is het slim om je project met verschillende experts te bespreken en diverse prijsvoorstellen te vergelijken.

Veelgestelde vragen over shutters

Ja, dat kan aan de hand van een ‘kliksysteem’. In dit geval bestaan de systemen vaak uit een aluminium frame met daarin de raamdecoratie. Door middel van magneten wordt het frame op elk afzonderlijk kozijn geplaatst. Dit maakt ze zeer geschikt voor draaikiepramen, de shutter vormt hier geen belemmering in het openen van het raam.

Jazeker! Het is daarbij wel belangrijk dat je shutters uit een duurzaam, weerbestendig materiaal zijn gemaakt. Daarbinnen heb je een ruime keuze aan montagesystemen en uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Bespreek je project dan met een specialist.  

Shutters zijn raamluiken waarvan de lamellen in een stabiel frame vastzitten. Bij jaloezieën is dat niet zo. Die zijn met elkaar verbonden door middel van een koord. Wil je deze verstellen? Dan beweegt het complete gordijn mee. Bij shutters is dat niet zo, want je kan elk afzonderlijk latje bewegen.

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor shutters