Zonnedak

Zonnedaken zijn perfect als je wel geïnteresseerd bent in zonnepanelen, maar de panelen op je dak niet mooi vindt. Je vervangt je dakpannen dan met zonnepannen. Zo'n zonnedak is vrijwel onzichtbaar met alle voordelen van zonnepanelen.

Vergelijk offertes

1833

Voordelen zonnedak

Een zonnedak kan heel wat voordelen bieden. Hieronder vind je een overzicht met de voornaamste redenen om een zonnedak te laten plaatsen:

Milieuvriendelijk

Zonnedaken maken hernieuwbare energie aan, die je huishouden kan gebruiken. Dit soort energie is ecologischer dan fossiele of niet-hernieuwbare energiebronnen.

Lagere energiekosten

Je zonnedak genereert elektriciteit uit zonlicht. Omdat je dan minder elektriciteit van het net hoeft te verbruiken, zal je energierekening dalen. De kosten van deze zonnepannen verdien je wel pas later terug dan zonnepanelen.

Verhoogde woningwaarde

Het installeren van een zonnedak verhoogt de waarde van je woning. De lagere energieprijzen lokken potentiële kopers.

Onafhankelijk van energieleveranciers

Je krijgt veel meer controle over je eigen energievoorziening. Met een zonnedak ben je minder afhankelijk van de wisselende energieprijzen van energieleveranciers.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Zonnedak kosten

Voor een dak met 500 zonnepannen (te vergelijken met een traditionele zonnepanelen installatie van 4.500 Wp), betaal je gemiddeld € 11.500 à 13.500 (incl. btw en plaatsing). Daarmee zijn ze, afhankelijk van het materiaal en type, 2 tot 3 keer duurder dan traditionele zonnepanelen. 

ZonnepanelenZonnepannen
Installatie € 4.500 € 13.500
Dakpannen, 500 stuks € 1.000 € –
Totaal € 5.500 € 13.500

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor een zonnedak