Zonnedak

1833

Zonnedaken zijn perfect als je wel geïnteresseerd bent in zonnepanelen, maar de panelen op je dak niet mooi vindt. Een zogenoemd 'zonnedaksysteem' is vrijwel onzichtbaar. Wil je meer weten over een zonnedaksysteem? Laat ons je dan in contact brengen met de specialisten op het gebied van zonnedaken.

Opbrengst van zonnedaksystemen

De zonnedaken hebben een hoog rendement. Sterker nog: ze doen niet onder voor standaard zonnepanelen. Je hebt natuurlijk wel meer zonnedakpannen dan panelen nodig, omdat de zonnedakpannen een stuk kleiner zijn. Voor de beeldvorming: met 50 zonnedakpannen wek je jaarlijks 4.000 kWh op, wat gelijk is aan 15 'gewone' zonnepanelen. Het dakoppervlak dat je hiervoor nodig hebt, is gelijk aan elkaar: 25 vierkante meter. Ook de levensduur van zonnedaken is gelijk aan die van zonnepanelen. Beide gaan minstens 25 jaar mee.

Prijs zonnedak

Daar staat tegenover dat zonnedaken veel mooier zijn, dat ze de waarde van je huis flink verhogen en je bespaart op normale dakpannen, want die heb je niet meer nodig! Je mag ervan uitgaan dat een zonnedak hooguit 15% duurder is dan een zonnestroomsysteem met 'gewone' zonnepanelen die op de dakpannen is gemonteerd.

Contact met specialisten die zonnedaken plaatsen?

Wil je meer informatie over zonnedaksystemen? Als je je gegevens achterlaat, brengen we je graag in contact met specialisten op het gebied van zonnedaken. Deze specialisten bekijken je dak, geven je passend advies en maken een prijsoverzicht op maat. Zij zijn op de hoogte van strenge kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat het zonnedaksysteem de hoogste opbrengst levert.

Eerder bekeken pagina's