1200

Zonnescherm
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor zonneschermen

Ontdek wat zonneschermen voor je kunnen betekenen

 Goede bescherming tegen de zon

 Behoudt de aangename temperatuur in huis

 Sluit naadloos aan op je woning

Geniet meer van je tuin met een zonnescherm 

Geniet je met zonnige dagen ook zo van je tuin? De warme zonnestralen, de frisse lucht en natuurlijk de gezelligheid op je terrasje. Helaas zijn er ook dagen dat de warmte je even teveel wordt en je toe bent aan verkoeling. Een ideale manier hiervoor is een zonnescherm!

Knikarm zonnescherm

Welk soort zonnescherm past bij jou?

Je hebt twee verschillende soorten zonneschermen waar je uit kunt kiezen, namelijk een knikarmscherm en een uitvalscherm. Knikarmschermen worden horizontaal uitgerold door middel van twee armen die vooruit knikken. Het scherm hangt hoog en recht waardoor je er gemakkelijk onderdoor kunt lopen en geen terrasruimte verliest, ideaal dus!

Uitvalschermen hebben een hele simpele constructie. Het scherm wordt middels twee vaste armen schuin uitgerold. Juist omdat de constructie zo simpel is, zijn de prijzen van uitvalschermen over het algemeen een stuk lager. Dit is een van de redenen waarom dit een van de meest populaire producten voor zonwering is. De schermen zijn in veel verschillende kleuren en maten beschikbaar, zodat ze aansluiten bij iedere woning!

Zonneschermen dragen tot slot bij aan de waarde van de woning en gaan gemiddeld vijftien jaar mee. Je kunt dus lange tijd genieten van je schaduwrijke terras. 

Alles over zonneschermen

Kosten van zonneschermen

Er zijn meerdere factoren die invloed kunnen hebben op de prijs van de zonneschermen. De prijs hangt af van het soort zonnescherm, de afmetingen en het soort bediening. Zonweringspecialisten hanteren verschillende prijzen voor hun diensten, daarom is het handig om jezelf goed te oriënteren en om te vergelijken. Wij brengen je graag in contact met zonwering specialisten uit jouw regio, die je vervolgens graag informeren en helpen bij je keuze voor de ideale zonwering voor jouw huis.

Offertes vergelijken voor zonneschermen

Handig om te weten over zonneschermen

Knikarm zonnescherm
Multifunctioneel
Iedereen weet dat je met een zonnescherm een heerlijk schaduwrijk terras creëert. Daarnaast houden zonneschermen felle zonnestralen tegen voordat deze de ramen van de woning kunnen bereiken. Dit betekent dat het glas in de ramen niet wordt opgewarmd en de temperatuur in huis aangenaam blijft. Zo kun je dus tegelijkertijd genieten van een schaduwrijk terras en van een heerlijke temperatuur in huis! Zo zal je merken dat het een stuk koeler in huis is als het erg warm buiten is maar de zon niet naar binnen kan schijnen.
Plaatsing zonneschermen
Plaatsing en onderhoud
Zonneschermen zijn zwaar en moeten boven je macht gemonteerd worden. Wij adviseren daarom om dit te laten doen door een vakman. Op die manier ben je verzekerd van stevig en waterpas geplaatste zonneschermen. Zonneschermen zijn gemakkelijk in onderhoud. Wanneer een scherm door de regen nat is geworden, kun je deze gewoon uitrollen na de regenbui zodat deze goed kan drogen. Chemische middelen of een hogedrukspuit voor de schoonmaak worden afgeraden, omdat dit de coating op het scherm kan beschadigen.
Bediening zonneschermen
Bediening
Je kunt zelf kiezen hoe je het zonnescherm wilt bedienen. Heb je er geen problemen mee om het zonnescherm handmatig in- of uit te rollen/schuiven, dan is het interessant om de kosten laag te houden en te kiezen voor een handmatige bediening. Met een handslinger kun je het scherm gemakkelijk open en dicht draaien. Kies je toch liever voor voor elektrische bediening, dan is een wandschakelaar of een afstandsbediening een ideale oplossing. Voor het ultieme gemak is het zelfs mogelijk om het zonnescherm te bedienen met je smartphone! Houdt er rekening mee dat elektrische bediening meer kost dan handmatige bediening.

Zonnescherm-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Offertes aanvragen

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.
Contact met experts

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
Kozijnen offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de zonnescherm vakmannen ontvang je direct een offerte.

Eerder bekeken pagina's