Loading...

Over ATI Solar

In 2012 hebben wij de keuze gemaakt om als zelfstandige een onderneming op te zetten. Dit hebben wij gedaan vanuit onze passie voor het werk en onze motivatie om ons te onderscheiden van andere aanbieders. Inmiddels hebben wij ruim 9 jaar ervaring en zijn wij de laatste paar jaren uitgegroeid tot een succesvol en groter bedrijf in zonnepanelen.

Allereerst luisteren wij naar de wensen van de klant en denken wij in mogelijkheden om zo dicht mogelijk aan deze wensen te kunnen voldoen. N.a.v. oriënterend gesprek en/of bezoek ontvangt de klant een offerte dat volledig op maat is gemaakt. Vervolgens instaleren wij onze panelen vakkundig, werken wij nauwkeurig en komen wij onze afspraken na. Tevens is onze prijs- kwaliteit verhouding zeer goed en handteren wij scherpe prijzen waarmee wij ons tevens onderscheiden van andere aanbieders.


Maak zo specifiek als mogelijk uw wensen kenbaar. Laat u zich vervolgens goed door ons adviseren. Wij streven ernaar om iedere klant een onafhankelijk en professioneel advies te geven dat het meest passend is bij (de wensen van) de klant.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
2-5
medewerkers
Sinds 2012
werkzaam in de branche
10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven