Aura Kozijnen

9.3 (70 reviews )
Offerte's vergelijken
Aura Kozijnen

Deel dit bedrijf

Over Aura Kozijnen

Aura Kozijnen biedt een totaal assortiment aan op het gebied van ramen deuren en kozijnen. Deze pagina is slechts een impressie van de natuurgetrouwe beleving die onze showroom biedt. Met een zicht op ieder product apart kan de wens voor iedereen besproken worden. De montage wordt uitgevoerd volgens de VKG richtlijnen en deze worden gemonteerd door gecertificeerd personeel. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom waar wij u met veel passie onze producten kunnen laten zien. Het programma van Aura Kozijnen sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken. De kozijnen zijn leverbaar in twee profielseries.

reviews (70)

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Vriendelijk, nauwkeurig en netjes.

Keep up the good work.

Uitgevoerd op 15-06-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Alles verwerkt conform afspraak

Zeer keurig werk geleverd, in één woord zeer professioneel.

Uitgevoerd op 23-05-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Vakbekwamen, betrouwbaar, eerlijk

Een fijn gesprek met Peter gehad. Nam alle tijd voor de afspraak. Had voorbeeld van kozijn bij om het te zien en te voelen. Maakte absoluut geen gehaaste indruk wat erg fijn werkt. Na een 2e bezoek van Peter bij aura ramen in de showroom geweest. En was er al snel uit dat ik de juiste keus maak om met aura ramen in zee te gaan. Na alles duidelijk uitgewerkt te hebben met tekeningen en duidelijke tekst een afspraak in overleg gemaakt. Peter besteed het uitvoeren uit aan een ander bedrijf. Vader en zoon van het bedrijf kwam de kozijnen plaatsen. De samenwerking van deze 2 mannen is fantastich en werken erg netjes. Van begin tot het einde klopt het verhaal gewoon. Dik tevreden

Uitgevoerd op 06-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Maarten,
Fijn dat u uw uitgebreide review wilt delen over Aura Kozijnen. Zo te horen hebben ze u echt goed geholpen en kunt u gaan genieten van uw nieuwe kozijnen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review