Aura Kozijnen
65 9.3 10 65
9,3

"Zeer tevreden!"

65 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.2
Service
9.4
Afspraken
9.4

Aura Kozijnen

Hoogstraat 18
5451 BJ Mill

Aura Kozijnen biedt een totaal assortiment aan op het gebied van ramen deuren en kozijnen. Deze pagina is slechts een impressie van de natuurgetrouwe beleving die onze showroom biedt. Met een zicht op ieder product apart kan de wens voor iedereen besproken worden. De montage wordt uitgevoerd volgens de VKG richtlijnen en deze worden gemonteerd door gecertificeerd personeel. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom waar wij u met veel passie onze producten kunnen laten zien. Het programma van Aura Kozijnen sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken. De kozijnen zijn leverbaar in twee profielseries.

65 beoordelingen

Uitgevoerd op 29-10-18 door:

Aura Kozijnen

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Zeer goed advies.vakkundige monteurs.afspraken goed nagekomen.

Uitgevoerd op 27-08-18 door:

Aura Kozijnen

8 10
8

Dakraam, schuifpui, garage gevel renovatie

Op tijd, netjes, professioneel

Aanbeveling:
We kregen goed advies, helaas was niet alles zoals besproken, in de offerte beschreven. Wij hebben vervolgens de offerte niet goed gelezen, waardoor er met 1 kleur is gewerkt ipv 2 en onze garage deur niet extra breed is geworden. Uiteindelijk hebben ze geleverd en gemonteerd waar wij voor getekend hebben. Dat ziet er netjes uit, en zijn we heel tevreden over

Uitgevoerd op 12-04-18 door:

Aura Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Ter zake deskundig, erg klantvriendelijk, vakwerk bij de vervanging van de oude kozijnen en de plaatsing van de kunststofkozijnen.

Uitgevoerd op 26-04-18 door:

Aura Kozijnen

10 10
10

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Van alle bedrijven van wie ik een offerte aanvroeg (6) was de advies van Aura Kozijnen het nauwkeurigste en beste advies. De prijs was dan ook nog de goedkoopste dus geen twijfel over mijn keuze.
De kluswerk werd heel netjes gedaan, aardige mensen die er met goede stemming hun werk deden. Ramen zien er prima uit, isolatie is top, verwerking ook.

Uitgevoerd op 04-05-18 door:

Aura Kozijnen

10 10
10

Kunststof kozijnen

zeer tevreden

Aanbeveling:
wij zijn zeer tevreden alles volgens afspraak goed werk alles keurig netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 19-04-18 door:

Aura Kozijnen

9.7 10
9,7

Nieuwe kozijnen

Volgens afspraak, keurig werk.

Aanbeveling:
Keurig werk geleverd, zonder rommel. De weinige rommel (gruis) werd netjes opgezogen.

Uitgevoerd op 18-04-18 door:

Aura Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Ik ben zeer tevreden.

Aanbeveling:
Het werk is erg snel en zeer netjes opgeleverd. Aan de binnenkant werden doeken gelegd om de vloerbedekking en spullen te beschermen en na afloop werd alles netjes opgeruimd en gestofzuigd.
Kozijnen (en de nieuwe vensterbanken) zien er prachtig uit en de afwerking is heel mooi.

Uitgevoerd op 09-04-18 door:

Aura Kozijnen

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

top kozijnen en top montage!!!

Aanbeveling:
een team van vakmensen zowel bij de advisering als wel bij de uitvoering van het werk. Complimenten aan Peter, Mark en Toon. Een mooie combinatie van kozijnen met hardstenen dorpel. Keurig op tijd geleverd en perfect gemonteerd.

2 projecten

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd
Nieuwe showroom Aura Kozijnen
Nieuwe showroom Aura Kozijnen

4 werkzaamheden

Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen

Lagere energierekening

✓ Jaarlijks €150 besparen op je energierekening
✓ Mooie uitstraling & veiliger wonen
✓ Kozijnen vergelijken dankzij gratis en vrijblijvende kozijn-offertes via Solvari

Kozijnen vergelijken via Solvari is aan te raden. Je komt in contact met de beste specialisten in jouw regio. Zij geven je de juiste informatie, passend advies en kozijn offertes op maat. Besparingen tot 40% mogelijk!

Voordelen nieuwe kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen heeft veel voordelen. Je huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast isoleren nieuwe kozijnen, vooral van kunststof, beter dan oude kozijnen. Je bespaart daardoor op je energierekening en je woont comfortabeler, doordat je geen last meer hebt van tocht. Tot slot zijn nieuwe kozijnen veel veiliger, waardoor je het inbrekers een stuk lastiger maakt. Wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Er zijn een aantal keuzes waar je rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten specialisten helpen je kozijnen vergelijken.

Materiaal kozijnen

Als je je kozijnen laat vervangen, sta je voor verschillende keuzes. De eerste: het materiaal. Je kan kiezen uit kunststof, hout en aluminium. Kunststof kozijnen zijn de populairste kozijnen, maar elk materiaal heeft eigen eigenschappen en voordelen. Kozijnen vergelijken is een beste klus, waar de specialisten je graag mee helpen.

Kunststof kozijnen populair

Kunststof kozijnen zijn zo populair, doordat ze stukken steviger zijn dan hout en aluminium. Ze zijn duurzaam en beschermen je het best tegen inbraak. Ook isoleren kunststof kozijnen het best en behaal je daarmee de hoogste besparing op je energierekening. Weet je nog niet precies welk materiaal kozijnen je wil? Voor elk materiaal kozijn offertes ontvangen is mogelijk!

Soorten kozijnen

Naast het materiaal kan je ook kiezen voor het soort kozijnen. Er bestaan bijvoorbeeld vaste kozijnen die niet open kunnen en kozijnen die je wel kan openen. Daarnaast heb je keus tussen o.a. een valraam en een draai-/kiepraam. Vervolgens moet er natuurlijk ook nog glas in je kozijnen. Kies je voor HR++ of HR+++? Je merkt: er zijn verschillende invloeden op de prijs per kozijn; offertes vergelijken is daarom erg verstandig.

Prijs nieuwe kozijnen

Prijsverschillen zijn groot per kozijn; offertes aanvragen is daarom aan te raden. Je kan dan goed kozijnen vergelijken én je ontdekt wat een goede prijs is. Je kan ervan uitgaan dat je voor het vervangen van kozijnen van een gemiddelde woning minimaal €6.750 betaalt. De kosten lopen uiteraard op als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betalen mensen €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen. Dit is een investering, waarmee je weer jaren geniet van de uitstraling van je huis én waarmee je op je energierekening bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van je woning.

Kozijnen vergelijken?

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vraag je gratis kozijn offertes aan via Solvari. We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal 5 kozijnspecialisten. Zij geven je passend advies, prijsoverzichten op maat en natuurlijk de informatie die je nodig hebt. Kozijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Tip: laat jij nieuwe kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl! 

Schuifpuien
Schuifpuien
Schuifpuien

Vergroot optisch je huis

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Tip: laat je een schuifpui plaatsen door een bedrijf dat je vond via Solvari? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij van ons €250 korting!

Dakramen
Dakramen
Dakramen

Meer daglicht & minder energieverbruik

Wil je wel meer licht op zolder, maar is een dakkapel niet mogelijk of wil je dat niet? Dan is een dakraam natuurlijk een mooie optie.

Voordelen dakraam

• Verhoogd wooncomfort
• Meer daglicht
• Minder energieverbruik als je kiest voor een goed isolerend dakraam
• Waarde van je woning stijgt
• Vaak al binnen een halve dag geplaatst

Wil je weten wat een dakraam naar jouw wensen kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, dan brengen wij je in contact met specialisten die het je graag vertellen.

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Ons team

Peter Willems van Aura Kozijnen