Aura Kozijnen

9.3 (75 reviews )
Aura Kozijnen

Deel dit bedrijf

Over Aura Kozijnen

Aura Kozijnen biedt een totaal assortiment aan op het gebied van ramen deuren en kozijnen. Deze pagina is slechts een impressie van de natuurgetrouwe beleving die onze showroom biedt. Met een zicht op ieder product apart kan de wens voor iedereen besproken worden. De montage wordt uitgevoerd volgens de VKG richtlijnen en deze worden gemonteerd door gecertificeerd personeel. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom waar wij u met veel passie onze producten kunnen laten zien. Het programma van Aura Kozijnen sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken. De kozijnen zijn leverbaar in twee profielseries.

reviews (75)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden.

Zeer goed advies.vakkundige monteurs.afspraken goed nagekomen.

Uitgevoerd op 29-10-18 door:

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Op tijd, netjes, professioneel

We kregen goed advies, helaas was niet alles zoals besproken, in de offerte beschreven. Wij hebben vervolgens de offerte niet goed gelezen, waardoor er met 1 kleur is gewerkt ipv 2 en onze garage deur niet extra breed is geworden. Uiteindelijk hebben ze geleverd en gemonteerd waar wij voor getekend hebben. Dat ziet er netjes uit, en zijn we heel tevreden over

Uitgevoerd op 27-08-18 door:

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden.

Ter zake deskundig, erg klantvriendelijk, vakwerk bij de vervanging van de oude kozijnen en de plaatsing van de kunststofkozijnen.

Uitgevoerd op 12-04-18 door:

Bekijk alle beoordelingen