Aura Kozijnen

9.3 (72 Reviews )
Offerte's vergelijken
Aura Kozijnen

Deel dit bedrijf

Over Aura Kozijnen

Aura Kozijnen biedt een totaal assortiment aan op het gebied van ramen deuren en kozijnen. Deze pagina is slechts een impressie van de natuurgetrouwe beleving die onze showroom biedt. Met een zicht op ieder product apart kan de wens voor iedereen besproken worden. De montage wordt uitgevoerd volgens de VKG richtlijnen en deze worden gemonteerd door gecertificeerd personeel. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom waar wij u met veel passie onze producten kunnen laten zien. Het programma van Aura Kozijnen sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken. De kozijnen zijn leverbaar in twee profielseries.

Reviews (72)

Schrijf een review
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Goed overleg, meedenken, kwaliteit

Goed advies gekregen over onze schuifpui en keukenraam. Vervolgens alles snel geregeld zodat onze verbouwing geen grote vertraging opliep. Plaatsing zeer vakkundig.
Afgelopen zomer ook op de bovenverdieping een kunststof kozijn laten plaatsen ter voorbereiding op de komst van ons kindje. We waren wat laat met regelen dus de geplande plaatsing lag rond de uitgerekende datum. Spannend. Maar toen er een maand eerder een plekje vrij kwam werden we gelijk gebeld of we het fijn vonden als ze het kozijn eerder kwamen plaatsen. Dat is nou meedenken! In een halve dag was het geplaatst, erg fijn!

Uitgevoerd op 25-11-2018

Antwoord van Solvari

Beste Manon,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Aura Kozijnen. Zeer netjes van de firma om u te contacteren dat er een plekje is vrij gekomen. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe kozijnen en wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals van dienst zijn bij een offerte aanvraag voor een project aan uw woning.

Fijne dag!

^Shannon

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden. Uitstekend vakwerk.

Ik heb alle kozijnen laten vervangen door Aura Kozijnen. Buiten dat zij de goedkoopste waren hebben ze zeer mooi werk afgeleverd. Alles volgens afspraak en zeer netjes afgewerkt. Kortom een zeer prettige ervaring!

Uitgevoerd op 07-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Roy,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de firma Aura Kozijnen. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe kunststof kozijnen en wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals van dienst zijn bij een offerte aanvraag voor een project aan uw woning.

Fijne dag!

^ Shannon

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Vriendelijk, nauwkeurig en netjes.

Keep up the good work.

Uitgevoerd op 15-06-19

Bekijk alle beoordelingen