Loading...

Over Duits Isolatie- Noord-Brabant

Duits Isolatie is van oorsprong een schildersbedrijf. Het is deze karakteristieke ordelijke en nette werkethos die wij nog steeds erg belangrijk vinden. Doordat onze professionals aandacht besteden aan de details, kunnen wij de kwaliteit van ons werk waarborgen. Dit is ook precies hoe we ons als isolatiebedrijf willen onderscheiden. Onze isolateurs zijn altijd representatief, erg behulpzaam en bovendien echte professionals.

Duits Isolatie is een professionele isolateur, en daar horen natuurlijk de nodige certificeringen bij. Onze organisatie is bijvoorbeeld VCA gecertificeerd, wat betekent dat ons werk elke vier jaar wordt gekeurd door een onafhankelijke partij. Daarnaast werken bij enkel en alleen met A-merken, zoals Knauf en Neopixels. Sterker nog, Duits Isolatie is binnen Nederland één van de weinige organisaties die mogen werken met het Neopixels vulsysteem, en daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Duits Isolatie is onderdeel van de Duits Groep waartoe ook Duits Schilderwerken , Duits Verbouw en Duits Dakwerk behoren. Gezamenlijk heeft de Duits Groep vele jaren ervaring in het bouwen, renoveren, onderhouden en isoleren van woningen en kantoorpanden.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven