Loading...

Over De Slimme Jongens

Meer veiligheid in huis door middel van domotica of een slim alarmsysteem? Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt, zowel in huis als bij afwezigheid. Je krijgt een bericht op je smartphone bij brand of inbraak. Je verlichting schakelt in de juiste stand bij calamiteiten en camera’s zorgen ervoor dat jij je bezittingen nooit uit het oog verliest.

Slim alarmsysteem
Een slim alarmsysteem beschermt je tegen inbraak, brand en noodsituaties. De componenten werken optimaal samen en zijn met elkaar en met de meldkamer verbonden om jouw veiligheid en die van je familie te garanderen. Zelfs op afstand is dit mogelijk. Op vakantie heb je de daardoor volledige controle en indien je niet in de gelegenheid bent zorgt de meldkamer voor de juiste opvolging.

Camera’s
Ze zijn er in vele soorten en maten, van zeer betaalbaar tot uiterst kostbaar. Welk systeem past bij jouw situatie? Wij helpen je graag met het selecteren van de juiste camera’s. Wil je identificeren, waarnemen, herkennen of alleen detecteren? Wat moet er met de beelden gebeuren: moeten ze worden opgeslagen of is realtime video voldoende?

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven