Loading...

Over de Vries Isolatietechniek

Wij zijn de Vries Isolatietechniek en wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van spouwmuur–, vloer- en bodemisolatie. Ons doel is u als klant geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van uw huis te flink te verhogen.
Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan houd u de warmte buiten en kunt u genieten van een koel huis.

Het product dat wij gebruiken voor spouwmuurisolatie zijn de zogenoemde EPS HR++ parels.
Dit is de beste in z’n soort, geeft het beste rendement en heeft een erg lange levensduur. Ook zijn onze parels te gebruiken voor kruipruimte isolatie.

Wij brengen zo nodig ook kruipruimte ventilatie aan, zodat uw kruipruimte ook nadat uw huis geïsoleerd is goed kan blijven ventileren. Dit is erg belangrijk en word dan ook altijd aanbevolen.

Wij zijn zo overtuigd van ons product dat wij 20 JAAR GARANTIE geven.Bij ons kunt u ook terecht voor het laten impregneren van uw woning.
Heeft u bijvoorbeeld vochtige buitenmuren? Dan is impregneren wat voor u.
Bij impregneren wordt er een laagje impregneer aangebracht op de buitenmuur die de poriën in de stenen vult. Dit maakt de muur waterafstotend.
De muur is dan goed beschermd tegen weersinvloeden en schimmel. Ook is bijvoorbeeld graffiti makkelijker te verwijderen van een geïmpregneerde muur.Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven