De Kruijk beveiliging

De Kruijk beveiliging

Praagsingel 592
3404 VN IJsselstein

DE KRUIJK BEVEILIGING
Natuurlijk wilt u zich volledig veilig voelen in uw eigen leefomgeving, wij van De Kruijk Beveiliging kunnen dit voor zowel particuliere als zakelijke klanten realiseren. Het beveiligen van een woonhuis of bedrijfspand dient met voldoende kennis en inzicht te worden uitgevoerd, alleen op die manier kunt u de beveiliging optimaliseren. Wij installeren de draadloze en bekabelde alarmsystemen van het topmerk Jablotron. Onze bewakingscamera`s zijn van de merken Dahua en Hikvision. Deze IP camerasystemen zijn ook voorzien van een hoge resolutie van 2 megapixel tot 4K. De Kruijk Beveiliging is al enkele jaren een vertrouwd adres voor particuliere en zakelijke klanten. Wij adviseren u bij de aanschaf van alarminstallaties, bewakingscamera`s. Daarnaast kunnen wij deze beveiliging systemen natuurlijk ook volledig voor u installeren en instellen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten niet te vermoeien met eindeloze technische praat, u ontvangt van ons duidelijk en helder advies over de beste mogelijkheden. Elk woonhuis en zijn / haar bewoners zijn uniek. Een standaard oplossing is dan ook zelden de juiste. Goed beveiligen begint dan ook met het juiste beveiliging`s advies.

Beveiligen is altijd maatwerk, bij ons een gratis advies en offerte.

0 beoordelingen

De Kruijk beveiliging heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Ben jij de eerste?

1 project

profile_project
profile_project

4 werkzaamheden

Alarmsysteem
Alarmsysteem
Alarmsysteem

Verlaag inbraakkans met 90%

Je woning of bedrijfspand beveiligen met een inbraakalarm zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel. Als je bedenkt dat er ruim zeven keer per uur een inbraak plaatsvindt, is een inbraakalarm voor de woning of bedrijfspand geen overbodige luxe.

Een inbraakalarm: hoe werkt dat?

Als je je huis of bedrijfspand goed wil beschermen, kies je voor een alarmsysteem. Als inbrekers dit vanaf buiten zien door bijvoorbeeld een sticker op je deur, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand je pand binnenkomt, gaat er een sirene af of verschijnen er lichtflitsen. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, zodat je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

Prijzen alarmsystemen

De prijzen van alarmsystemen liggen nogal ver uit elkaar. Het hangt af van wat voor eisen jij aan een alarmsysteem stelt. Het type inbraakalarm, de omvang en het type van je huis of pand en de kwaliteit van de apparatuur zijn bepalend voor wat jij betaalt voor een alarmsysteem. Kies je voor een inbraakalarm met verbinding naar een meldkamer, dan moet je ook rekening houden met abonnementskosten.

Ontvang gratis offertes voor inbraakalarmen

Overweeg jij een inbraakalarm te laten installeren en ben je op zoek naar goed advies, juiste informatie en een kostenoverzicht op maat? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten op het gebied in inbraakalarmen in jouw regio. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken, kan je ook nog eens 40% besparen op je inbraakalarm.

Tip: laat je een professioneel alarmsysteem plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij €250 korting van ons!

Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis

24/7 beveiliging!

Wanneer het aankomt op de beveiliging van je woning zijn er meerdere opties. Camerabeveiliging is een van de betere vormen van woningbeveiliging omdat alles wordt vastgelegd. Wanneer een inbreker je huis binnen wilt komen zal hij worden vastgelegd op beeld. Vaak komt het echter niet zo ver. Camerabeveiliging heeft namelijk een preventieve werking omdat inbrekers vaak niet het risico nemen. De pakkans is namelijk stukken hoger met camerabeveiliging en ze zien zichzelf liever niet terug bij Opsporing Verzocht.

Soorten camerabeveiliging

Camerabeveiliging is er in verschillende vormen. Zo zijn er draadloze camera's, dome camera's, analoge camera's en IP-camera's. Welke keuze het beste is hangt af van jouw wensen en woonsituatie. 

Bespaar op camerabeveiliging

Wil jij je woning beter beveiligen met camerabeveiliging? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en vind de beste deal! Via Solvari kom je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen. 

Camerabeveiliging
Camerabeveiliging
Camerabeveiliging

Veilig wonen

Camerabeveiliging is gemakkelijk te plaatsen, houdt altijd een oogje in het zeil en verhoogt je veiligheidsgevoel. Het is volgens de wet toegestaan om je eigen woonhuis onder cameratoezicht te zetten voor de beveiliging. Je bent wel verplicht om dit duidelijk te maken door bijvoorbeeld een bordje bij de deur te plaatsen. Dit is ook nodig als je later de beelden wil gebruiken als bewijs!

Dankzij camerabeveiliging zijn je bezittingen veiliger. De kans is groter dat je spullen worden teruggevonden als je beelden hebt van de inbraak. Financieel en emotioneel gezien natuurlijk best rustgevend! Met behulp van camerabeelden is de kans dat de dader uiteindelijk wordt veroordeeld ook veel groter.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor beveiliging met camera's zijn in jouw situatie? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten die je graag verder helpen.

Alarmsysteem zakelijk zonder verbinding meldkamer
Alarmsysteem zakelijk zonder verbinding meldkamer
Alarmsysteem zakelijk zonder verbinding meldkamer

Bescherm je bedrijfspand!

Om je bedrijfspand te beveiligen tegen indringers en brand moet je het natuurlijk goed beveiligen. Documenten en apparatuur zijn erg waardevol voor je bedrijf en wil natuurlijk niet dat deze verloren gaan of in verkeerde handen terecht komen. Ook de veiligheid van de werknemers is een reden om te investeren in een alarmsysteem. Dit kan door middel van een alarmsysteem zonder verbinding naar de meldkamer. Met een inbraakalarm, camerabeveiliging en/of een brandalarm beveilig je het bedrijfspand optimaal tegen alle mogelijke gevaren.

Waarom een alarmsysteem zonder verbinding naar de meldkamer?

Een verbinding naar een meldkamer is vaak een dure investering met terugkerende kosten. Wanneer er een alarmsysteem wordt aangesloten zonder verbinding naar de meldkamer kan dit alsnog zorgen voor een afschrik-effect. Daarbij kunt u zelf alsnog meteen een melding ontvangen bij het afgaan van het alarm. Zo is het tegenwoordig mogelijk om pushberichten op je mobiele telefoon te ontvangen wanneer er iets aan de hand is met het bedrijfspand. Hiermee zou je bijvoorbeeld door de beveiligingscamera kunnen kijken om de situatie te waarnemen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfspand? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met specialisten uit jouw regio!

Ons team