Loading...

Over Fihuma Collectief

Wij hebben een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie en wij verzorgen al jaren kwalitatief goede dak-, spouwmuur-, bodem- & vloerisolatie. Sinds 2 jaar zijn we het Fihuma Collectief gestart om huiseigenaren efficiënter en voordeliger te kunnen laten isoleren.

Door buurtgenoten bij elkaar te brengen kan er door ons efficiënter gepland worden en hier profiteren de huiseigenaren van d.m.v. scherpe tarieven voor het isoleren van de woningen. Via onze partner Solvari krijgen wij zodoende ook aanvragen binnen om het Fihuma Collectief nog sterker te maken.

Het Fihuma collectief bestaat uit drie heldere beloftes:
1) Kwalitatief zeer goede isolatie, met de hoogste Rc-waardes.
2) Een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding, ook nog eens met 15 jaar garantie
3) Zoals echt Rotterdammers betaamd, doen wij al 25 jaar wat we beloven.

Kenmerken

3.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 1994
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (4)

Cor

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Spouwmuur isoleren op 9-12023.

Het isoleren van onze spouwmuur door FIHUMA uitgevoerd is perfect verlopen. De collectieve inspectie en de datum voor het aanbrengen van de isolatie is volgens afspraak gedaan en ook zeer vakkundig toegepast. Geen sporen waar te nemen aan de spouwmuur alles is schoon achtergelaten. Zeer nette en vriendelijke medewerkers, Hakim en Lucas, van het bedrijf FIHUMA hebben de opdracht uitgevoerd.

Uitgevoerd op 09-01-2023

H.

Spouwmuur insolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed advies van Lucien gekregen en snelle offerte. Ondanks de drukte hebben we maar 6 weken hoeven wachten op installatie. Team Ozan heeft de klus prima geklaard. Vriendelijke en hard werkende jongens die het netjes achter hebben gelaten. Zeer tevreden over hen. Nu maar afwachten of wij iets gaan merken dat de energiekosten naar beneden gaan!

Uitgevoerd op 14-11-2022

M.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Echt super!

Nette mensen correct en netjes. Ik heb net vloerisolatie gehad onder mijn vloer. Iedereen was erg beleefd en netjes. Ik geef een dikke 10

Uitgevoerd op 09-01-18

P.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Een aanrader!

Bijzonder goede ervaring met Fihuma. Werkelijk iedereen is even correct en een fout wordt gewoon zonder moeilijk doen door hun hersteld. Een echte aanrader. Super bedankt voor jullie eerlijke wijze van zaken doen!

Uitgevoerd op 10-10-17

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Fihuma Collectief