Loading...

Over Fihuma Groep

Fihuma Spouwisolatie verzorgt het isoleren van buitenspouwmuren met Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, de isolatiemassa in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

Hiermee kunnen we woningbouwverenigingen, VVE’s en particulieren nóg beter bedienen. We verzorgen al jaren de na-isolatie van platte daken en bodemafsluitingen d.m.v. zand of schelpen en isolatiechips, waardoor de Rc-waarde van een woning wordt verhoogd. Met de spouwisolatie erbij kunnen we de volledige thermische schil van een woning na-isoleren.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

M.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Echt super!

Nette mensen correct en netjes. Ik heb net vloerisolatie gehad onder mijn vloer. Iedereen was erg beleefd en netjes. Ik geef een dikke 10

Uitgevoerd op 09-01-18

P.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Een aanrader!

Bijzonder goede ervaring met Fihuma. Werkelijk iedereen is even correct en een fout wordt gewoon zonder moeilijk doen door hun hersteld. Een echte aanrader. Super bedankt voor jullie eerlijke wijze van zaken doen!

Uitgevoerd op 10-10-17

Vraag offerte aan bij Fihuma Groep