Loading...

Over Focus on Solux de Glas-Glas Zonnepanelen specialist

UW PARTNER IN OPWEKKEN VAN DUURZAME ENERGIE
Transparant, eerlijk en alleen de beste kwaliteit

Nieuwste Glas/Glas Zonnepanelen gemaakt in Duitsland, de laatste jaren met 35% in prijs gedaald. Rendement is 35% hoger dan niet Europese Zonnepanelen. 30 jaar EU-Garantie op de panelen. 10 jaar garantie op Accu pakketten (opslag)

In Nederland schijnt de zon voldoende om zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam. Juist duurzaam is datgeen wat de toekomst heeft. Door te kiezen voor de zonnepanelen van Focus on Solux zal uw betaald verbruik drastisch verminderen en verminderd de cO2 uitstoot aanzienlijk.

Wellicht klinkt het als een droom, maar het heeft absoluut de toekomst. Volledig zelfvoorzienend zijn op het gebied van opwekken, verbruiken en opslag van zonne-energie. Meer weten over Accu-pakketten laat het ons weten.

Bij een off-grid zonnestroom systeem is er geen koppeling met het elektriciteitsnet. Eén van de grote voordelen van een off-grid/ stand-alone systeem is dat u onafhankelijk bent van het electriciteitsnetwerk. Er is een toenemende vraag naar deze off-grid systemen, niet alleen in het buitenland maar ook in Nederland.
Focus on solux heeft de juiste ervaring, vakkennis en productkennis om u in dit proces bij te staan en te helpen met de beste oplossing voor u.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

Biedt garantie
Vraagt om aanbetaling

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven